SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Može li mi neko objasniti u čemu je fora sa ovolikim forsiranjem Duljevića ovdje?? Igrač koji je jedva našao klub da bude nekakvo tajno oružje protiv Belgije? Ne shvatam nikako.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja kazem da sam sanjao 1-0 babuka glavom u drugom!
Prosli put kad sam sanjao derby Milana - Inter posto navijam za Inter. Onda je dosao taj rezultat od 3-0 koji sam i sanjao!
Prosli put kad sam sanjao derby Milana - Inter posto navijam za Inter. Onda je dosao taj rezultat od 3-0 koji sam i sanjao!
Mislim da je ovo najbolje sto Cuan moze poslat na teren ..
Zadnja izmjena: Enigma, dana/u 07 okt 2017, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
MUSVDG
Otkud Medunjanin u ovim sastavima, zar nije on tek naknadno pozvan?
Walk on, with hope in your hearts.
prvo nije on jedva nasao klub, vec je trazio opciju u kojoj su mu zagarantovane minute. mogao je on otici u ekipe tima majnca pa grijati klupu kao kodro. ovdje nije rijec niokakvom forsiranju duljevica, vec covjek jednostavno zna lopte, zna potrcati za njom i nije jednosmjerni igrac kao lulic i visca. hoce uci i u sredinu, zna proturiti loptu tj dodati pas, i zna brate mili otresti covjeka ko slinu sa sebe kad krene naprijed s loptom. lulic se stalno oklizne, visca u duelu nejak. duljevic moze igrati i lijevo i desno po boku. daleko od toga da je kvalitetan i da je tajno oruzje. nama ne treba tajno oruzje. nase oruzje je dzeko. nama trebaju radilice, udaraca, uletacevici. dulja bi u svakom duelu odnio viscu od sebe. nije mu se mrsko i vratiti u odbranu. visca i lula su jednosmjerni igraci, igraju od centra do gola, i to surovo po boku bez imalo feelinga da pomognu u sredini. eto u tome je fora oko dulje. jedino je upitno, koliko moze dulja odigrati na visokom nivou protiv belgijanaca. al to je pitanje za sve ostale igrace tipa medunjanina, besica, krunica, hajrovica, jajala...koji slabo kakvih minuta imaju u nogama zadnjih pola godine.BoixosNois1899 je napisao/la:Može li mi neko objasniti u čemu je fora sa ovolikim forsiranjem Duljevića ovdje?? Igrač koji je jedva našao klub da bude nekakvo tajno oružje protiv Belgije? Ne shvatam nikako.
Begovic, Lulic, Vranjes, Djumic, Kolasinac, Besic, Cimirot, Krunic(Milicevic) Visca, Duljevic i Dzeko
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Drug ne znam koliko pratis Lazio ali Lulic zna odigrati i veznog..... Volio bi da ga Curan veceras stavi u paru sa Besicem a Duljevica ljevohz1987 je napisao/la:prvo nije on jedva nasao klub, vec je trazio opciju u kojoj su mu zagarantovane minute. mogao je on otici u ekipe tima majnca pa grijati klupu kao kodro. ovdje nije rijec niokakvom forsiranju duljevica, vec covjek jednostavno zna lopte, zna potrcati za njom i nije jednosmjerni igrac kao lulic i visca. hoce uci i u sredinu, zna proturiti loptu tj dodati pas, i zna brate mili otresti covjeka ko slinu sa sebe kad krene naprijed s loptom. lulic se stalno oklizne, visca u duelu nejak. duljevic moze igrati i lijevo i desno po boku. daleko od toga da je kvalitetan i da je tajno oruzje. nama ne treba tajno oruzje. nase oruzje je dzeko. nama trebaju radilice, udaraca, uletacevici. dulja bi u svakom duelu odnio viscu od sebe. nije mu se mrsko i vratiti u odbranu. visca i lula su jednosmjerni igraci, igraju od centra do gola, i to surovo po boku bez imalo feelinga da pomognu u sredini. eto u tome je fora oko dulje. jedino je upitno, koliko moze dulja odigrati na visokom nivou protiv belgijanaca. al to je pitanje za sve ostale igrace tipa medunjanina, besica, krunica, hajrovica, jajala...koji slabo kakvih minuta imaju u nogama zadnjih pola godine.BoixosNois1899 je napisao/la:Može li mi neko objasniti u čemu je fora sa ovolikim forsiranjem Duljevića ovdje?? Igrač koji je jedva našao klub da bude nekakvo tajno oružje protiv Belgije? Ne shvatam nikako.
MUSVDG
Samo da Besic smiri zivce ako bude igrao, neka gruba igra nam nece proci protiv Belgije.
- Zeljeznicar -
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imamo 10 stopera u opticaju, a niti jedan nije da kazes kako treba.
Svaka linija je kritična, nijedan igrač nije "vođa", i ne pravi prevagu, osim Džeke, koji će bit dobro zatvoren.
Ali odbrana je definitivno najkritičnija.
Ali odbrana je definitivno najkritičnija.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cuj Dumic ahahahaha
Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
RichmanBiH
- Kontakt:
i ja mislim, 5 u zadnjoj liniji kad se branimo, sto gusce to bolje, i jos dvojica trojica da ispred letaju i na neke polukontre ici
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Italija ih dobila u 5-3-2 sustavu, sa igračima tipa Đakerini
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Nemojte samo Viscuu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- rob do bagro
- Kontakt:
Nadam se pobjedi, samo jako u kost momci.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Slažem se, taj je muha bez glave, više je izvan aut linije nego u igralištu.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nemojte samo Viscuu
U belgiskoj repki vlada strasna konkurencija za masu pozicija. Ljudi dolaze rastereceni, zele prikazati ofanzivnu fluidnost i jednostavno se nadigravati.
Nek nam je bog na pomoci na cijelu nasu letargicnost i Mesinu takticku skucenost.
Nek nam je bog na pomoci na cijelu nasu letargicnost i Mesinu takticku skucenost.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Mogu nekako i shvatiti za Duljevica, ima nesto u njemu ali kada neko spomene CimirotaBoixosNois1899 je napisao/la:Može li mi neko objasniti u čemu je fora sa ovolikim forsiranjem Duljevića ovdje?? Igrač koji je jedva našao klub da bude nekakvo tajno oružje protiv Belgije? Ne shvatam nikako.
Dodje isto da mi iz Zenice forsiramo Kuadia umjesto Dzeke
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kolko je ulaznica prodano za ovu utakmicu? Koliki je kapacitet grbavice za ove kvalifkacijske utakmice?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Diadora, Iceplayer, RacioEmocionalan, Serha, Zglavkar i 59 gostiju.