SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Milicevic je najbolji izvpdjac prekida u nedostatku Pjanica i igranje bez njega je ubijanje nase ponajbolje sanse.
E da napokon veceras posjetim tu kultnu Grbavicu
E da napokon veceras posjetim tu kultnu Grbavicu
10 300DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kolko je ulaznica prodano za ovu utakmicu? Koliki je kapacitet grbavice za ove kvalifkacijske utakmice?
U slobodnoj prodaji bilo 4750 ulaznica
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Fora je u tome da je to jedini igrac koji moze uraditi dribling i pucati van 16.Dosta nam je igraca tipa visca i lulic koji se samo vrte u prazno,i nikakve koristi od njih.BoixosNois1899 je napisao/la:Može li mi neko objasniti u čemu je fora sa ovolikim forsiranjem Duljevića ovdje?? Igrač koji je jedva našao klub da bude nekakvo tajno oružje protiv Belgije? Ne shvatam nikako.
Kvota na belgijance samo pada ...da sam pakšu ko sto nisam večeras dvije dvice u našoj grupi i stavit sve para što imam....al jbg ne mogu protiv nas igrati
MUSVDG
To sto kvota pada nista ne znaci osim jednog, a to je da mnogi ljudi tovari novce na dvicu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Daj Bože da je tako ali vidim i po stranim kladionicama padaavenija je napisao/la:To sto kvota pada nista ne znaci osim jednog, a to je da mnogi ljudi tovari novce na dvicu.
MUSVDG
Nije jedini. Sve to ali mnogo bolje radi Hajrovic.admir1991 je napisao/la:Fora je u tome da je to jedini igrac koji moze uraditi dribling i pucati van 16.Dosta nam je igraca tipa visca i lulic koji se samo vrte u prazno,i nikakve koristi od njih.BoixosNois1899 je napisao/la:Može li mi neko objasniti u čemu je fora sa ovolikim forsiranjem Duljevića ovdje?? Igrač koji je jedva našao klub da bude nekakvo tajno oružje protiv Belgije? Ne shvatam nikako.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
imam dvije karte za jug za prodat, ako nekome treba nek se javi
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 07 okt 2017, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
ubicemo Belgiju ko mraz paprike
Javljanje.QUARTERBACK je napisao/la:imam dvije karte za jug za prodat, ako nekome treba nek se javi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Imam osjecaj da ce Kolasinac veceras odigrati utakmicu zivota 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
roki yebes ti mene malo agaston je napisao/la:Javljanje.QUARTERBACK je napisao/la:imam dvije karte za jug za prodat, ako nekome treba nek se javi
Mislio sam samo na ovaj sastav za koji se pretpostavlja da ce veceras izaci na teren,svakako hajrovic bi trebao prije visce u prvom sastavu.Mada Hajrovic nije konstantan u klubovima,ali kao i takav je puno korisniji od visce.jasmin10 je napisao/la:Nije jedini. Sve to ali mnogo bolje radi Hajrovic.admir1991 je napisao/la:Fora je u tome da je to jedini igrac koji moze uraditi dribling i pucati van 16.Dosta nam je igraca tipa visca i lulic koji se samo vrte u prazno,i nikakve koristi od njih.BoixosNois1899 je napisao/la:Može li mi neko objasniti u čemu je fora sa ovolikim forsiranjem Duljevića ovdje?? Igrač koji je jedva našao klub da bude nekakvo tajno oružje protiv Belgije? Ne shvatam nikako.
- NoName
- Kontakt:
Samo se nadam da će se Belgijanci čuvati povreda na teškom terenu a da će naši dati sve od sebe. Drugačije ne vidim kako možemo dobiti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
samoposmatram
- Kontakt:
In the warriors code there's no surrender. Though his body says stop, his spirit cries, never!
Deep in our soul, a quiet ember. Know it's you against you. It's the paradox that drives us on
It's a battle of wills. In the heat of attack it's the passion that kills.
The victory is yours alone
Deep in our soul, a quiet ember. Know it's you against you. It's the paradox that drives us on
Doniraj, budi čovjek.QUARTERBACK je napisao/la:roki yebes ti mene malo agaston je napisao/la:Javljanje.QUARTERBACK je napisao/la:imam dvije karte za jug za prodat, ako nekome treba nek se javi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Najjaca pjesma za motivaciju na svijetu. Kojim god sportom da se bavis.samoposmatram je napisao/la:In the warriors code there's no surrender. Though his body says stop, his spirit cries, never!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nadam se da ce im ko pustit pred utakmicu. Sve na stranu sto je bilo, veceras svi kao jedan bez straha.emir79 je napisao/la:Najjaca pjesma za motivaciju na svijetu. Kojim god sportom da se bavis.samoposmatram je napisao/la:In the warriors code there's no surrender. Though his body says stop, his spirit cries, never!
Euforija nam je u rangu neke zemlje u kojoj je fudbal na zadnjem mjestu. Kao da smo hokejaska nacija u p.m. nigdje slike iz sehera
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovaj Roki malo podsjeca na Kolasinca. Samo sto mora malo vise sudzuke jest da Seu stigne. Ali vidim trening im je slican.samoposmatram je napisao/la:In the warriors code there's no surrender. Though his body says stop, his spirit cries, never!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, Iceplayer, MrPink, Vaya i 49 gostiju.