Ti si smijesan, da ne upotrijebim tezu rijec.simidobar je napisao/la:Ajd pricaj malo o dostojanstvu ociju ti, ti si kompetentan, necu rec da ti ja poredjenje glupo to sam skontaj...Evander je napisao/la:Mene djevojka da prevari sa drugim (a da ja saznam) moze mi poslije toga lizati guzove i dan i noc, oprosta nema, da je najbolja treba u gradu.simidobar je napisao/la: +1
Uradio je glupost al ko nije.
Isto tako kad je bila frka oko KK Bosne bio je jedan od najglasnijih koji su davali podrsku.
Uostalom desavalo se i puno vecim igracima pa nista.
Ovi fol sto ne oprastaju su izgleda zaboravili svoje gluposti...
Izvinuo se covjek, sta sad treba lizat gu*ove svakom ponaosob.
Pojedini medju vama, fakat nemate dostojanstva niti sekunde. [emoji107] [emoji107] [emoji107]
Prvo tvoja djevojka ne dobija platu od tebe svaki mjesec.
Drugo lako je tudjim ku*cem gloginje mlatit, ako sutra ode besplatno prvi ti ces rec da su svi nesposobni oko kluba.
Trece nije stocna pijaca i nije govedo, covjek vrijedi moze i mora se povratit bar ulozeno
Cetvrto moje dostojanstvo uopste nije upitno zbog Crnkica nit ce kad bit, ti ga dovodis u pitanje cudnim izjavama.. Neces vjerovat al zbog nekih tvojih izjava me je i sad stid.
Ovo tjeranje inata sa Crnkicem, koji se izvinuo, nece donijet titulu nit neko drugo dobro, sto se mene tice nek odigra polusezonu, ode u Tursku i nek mu je sa srecom, nemoj da pojacavamo konkurente vise ako Boga znate.
Treba da ko Bilbija briljira a ja da dostojanstveno gledam, nemoj ko ti je najdrazi, moze jedna nedostojanstvena titula ako se bas ja pitam, zaboli me za Crnkica.
Dostojanstveno je prihvatit izvinjenje, ne zivimo u sumi...
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk