Ne znam sta je smijesno, to sto mislis da Hrvati uopste nece u dodatne kvale (prvi mogu biti ali imaju 1% sanse), ili sto mislis da nisu toliko jaki, da se mozemo nositi sa njima?jasmin10 je napisao/la:E čuj HrvatiElCartel11 je napisao/la: Pa kao i da je jesmo bas juce formirali, nista mi znacajno nismo postigli, a iz svojih gresaka se nikad nista nismo naucili. Uopste me ne dotice vise, kad vidim koje sve repke ce biti u barazu, bolje da sad ispadnemo nego da nas ljudi buse tamoPortugal, Italija, Hrvatska, Svedska...
SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
To što neće ni u baraz i to što ti smatraš da bi nas pregazila reprezentacija koja igra očajno kao i mi.ElCartel11 je napisao/la:Ne znam sta je smijesno, to sto mislis da Hrvati uopste nece u dodatne kvale (prvi mogu biti ali imaju 1% sanse), ili sto mislis da nisu toliko jaki, da se mozemo nositi sa njima?jasmin10 je napisao/la:E čuj HrvatiElCartel11 je napisao/la: Pa kao i da je jesmo bas juce formirali, nista mi znacajno nismo postigli, a iz svojih gresaka se nikad nista nismo naucili. Uopste me ne dotice vise, kad vidim koje sve repke ce biti u barazu, bolje da sad ispadnemo nego da nas ljudi buse tamoPortugal, Italija, Hrvatska, Svedska...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakav Sunjic, smijesan igrac zna je samo izbiti glavom to je sve, ali se ne sjecam gdje sam ja spomenuo SunjicaVucevich je napisao/la:A nije bogami ni Sunjic...Sarajlijica1946 je napisao/la:
Pocni se sam udarati eto mene. Nije Jozo Maldini kako ga ovdje neki predstavljaju
I ja sam sa juga ali kod mene je jedna jedina....vec kako se je buditi svako jutro u državi koju mrziš????Rigoletto je napisao/la:zašto? lagano je, možda jer sam ja malo južnije ipak?Enigma je napisao/la:Kvota na belgijance samo pada ...da sam pakšu ko sto nisam večeras dvije dvice u našoj grupi i stavit sve para što imam....al jbg ne mogu protiv nas igrati
Zadnja izmjena: Enigma, dana/u 07 okt 2017, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
MUSVDG
Idemooooooooooo
da hoce jos vise kise napadat, imam osjecaj da samo na uzasnom terenu imamo sansu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
KAČE POSTAVE
Bernd Stange: Bosna može dobiti Belgiju samo ako ne bude igrača iz RS-a.
Gledam ove raje sta je sa kisobranima,a fol nedaju unjet kisobran.K.urac ces ti jarane Bosnji uzet kosobran na ulazu.To ce krkljanac da bude oko toga 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sto se vise priblizava tekma nervoza i nada se povecavaju. 
Do Dzeke je, ako mu se bude igralo uzimamo.
Do Dzeke je, ako mu se bude igralo uzimamo.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 07 okt 2017, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
jel to ne daju fkt?miky_hz je napisao/la:Gledam ove raje sta je sa kisobranima,a fol nedaju unjet kisobran.K.urac ces ti jarane Bosnji uzet kosobran na ulazu.To ce krkljanac da bude oko toga
Hoce biti belaj zbog tog onda
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kolasinac ne igra

To bi bila glupost da se ne smije kisobran unijeti, s obzirom da to nigdje na svijetu nije zabranjenoirfo je napisao/la:jel to ne daju fkt?miky_hz je napisao/la:Gledam ove raje sta je sa kisobranima,a fol nedaju unjet kisobran.K.urac ces ti jarane Bosnji uzet kosobran na ulazu.To ce krkljanac da bude oko toga
Hoce biti belaj zbog tog onda
- BenjooJutub
- Kontakt:
Odakle ti to?mirzatele je napisao/la:Kolasinac ne igra![]()
![]()
Pusti budalu
U koliko je utakmica?
I ova kisa nasla je kad da pada, u pm do prije dva dana u kratkim rukavima raja hodala sad grijanje pustili. 
- Zeljeznicar -
Stavio je fkt neko ovdje na temi ima obavjest ta sto je savez izdao saopstenje,ni torbice ,ni ruksaci ,kisobrani itd.Napisali bukvalno toplo se obucite i kao ponesite kabanicedelko je napisao/la:To bi bila glupost da se ne smije kisobran unijeti, s obzirom da to nigdje na svijetu nije zabranjenoirfo je napisao/la:jel to ne daju fkt?miky_hz je napisao/la:Gledam ove raje sta je sa kisobranima,a fol nedaju unjet kisobran.K.urac ces ti jarane Bosnji uzet kosobran na ulazu.To ce krkljanac da bude oko toga
Hoce biti belaj zbog tog ondaPa kad raja unosi na teniski teren da nece na fudbalski
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mora kisa sve da zasere