SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Narode je li stala kiša u Sarajevu...u Krajini pravo sunčano..a znam da se to pomjera prema vama,,da bar stane do tekme..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što gori teren veće šanse za nas, zato padaj kišo. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Eh, to je to. Bravo.samoposmatram je napisao/la:Skupe su noge u belgijanaca, nek ih nasi malo jace u duelima, mjenjat ce ih Martinez brze bolje.
Od samog početka im treba dat' do znanja gdje su došli i da mi nemamo izbora za neke kalkulacije. Naravno da to treba radit' školski, civilizovano i uz podršku navijača ih natjerat' da malo stanu i razmisle. Samo na taj način možemo pokušat' da napravimo nešto. Ako se budemo nadigravali i nešto taktizirali, obrali smo bostan.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- tuzlak1987
- Kontakt:
Inace igramo prekrasno pa nam je odmogla basCOYS je napisao/la:Mora kisa sve da zasere
Unofficialpage je napisao/la:Što gori teren veće šanse za nas, zato padaj kišo.
Re: RE: Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Ko mrzi? Omogucila mi je sve ovo sto trenutno imam, nek nam zauvijek ostane ovakvaEnigma je napisao/la:I ja sam sa juga ali kod mene je jedna jedina....vec kako se je buditi svako jutro u državi koju mrziš????Rigoletto je napisao/la:zašto? lagano je, možda jer sam ja malo južnije ipak?Enigma je napisao/la:Kvota na belgijance samo pada ...da sam pakšu ko sto nisam večeras dvije dvice u našoj grupi i stavit sve para što imam....al jbg ne mogu protiv nas igrati![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- RollingPaper
- Kontakt:
Evo stream ako kome treba http://www.balkan-streams.com/
Zato sam ja priželjkivao vezni red Bešić-Salihović-Krunić, Milićević, Jajalo ili Cimirot su mi premekani nekako, o Medunjaninu da ne govorim, on jeste naš najbolji tehničar trenutno al' ako do sada nismo naučili da mi njih ne možemo dobiti tehnikom i ljepotom nego borbom i trkom e onda ne znam yebiga.Centre forward je napisao/la:Eh, to je to. Bravo.samoposmatram je napisao/la:Skupe su noge u belgijanaca, nek ih nasi malo jace u duelima, mjenjat ce ih Martinez brze bolje.
Od samog početka im treba dat' do znanja gdje su došli i da mi nemamo izbora za neke kalkulacije. Naravno da to treba radit' školski, civilizovano i uz podršku navijača ih natjerat' da malo stanu i razmisle. Samo na taj način možemo pokušat' da napravimo nešto. Ako se budemo nadigravali i nešto taktizirali, obrali smo bostan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislim da ce Mudonja biti korisniji nego sto bi to Pjanic bio, samo ime kaze sve
DD
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajmo momci, samo srčano i hrabro! Za sve nas u državi i za sve nas van države, a koji istinski volimo Bosnu i Hercegovinu.Hajmo hrabro i srčano za Mehmeda iz Sarajeva, Milana iz Zvornika, i Josipa iz Mostara, ako se i oni osjećaju dijelom ove države! Srce na teren kao odgovor onima koji bi da se odvoje, a imaju dokumente SUVERENE I NEZAVISNE BOSNE I HERCEGOVINE, a srce im lupa za neke druge države!
Volim te Bosno!!
Volim te Bosno!!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

4-4-2 dijamant - Višća je drugi napadač
il je pak ovako zamislio

Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 07 okt 2017, 16:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Po ovako mokrom terenu pokusati i neki sut sa distance.
- Zeljeznicar -
Il si bos il si Hadžija
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Znači močvara, što je bilo za očekivati .
Sviđa mi se ovo sa Lulićem u sredini, i zato što je Duljeviću dao priliku. Ovo ostalo očekivano s tim što sam mislio da će Cocalić uletiti umjesto Đumića al' to je svakako nebitno, i onako su svi u par deka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Napokon bez kloca Ibisevica
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Koju formaciju igramo?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dobro je sve dok Ronaldo ne zapne za busenConvicts1988 je napisao/la:Znači močvara, što je bilo za očekivati .