SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Rigoletto je napisao/la:Nedostajalo je sportske sreće
Voli te tvoje Sarajevo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izgubili smo zato što su ljudi spejs šatl za nas, treba biti pošten i priznati. Nikakvi izgovori tu ne pomažu, da im je trebalo mogli su komotno još 4-5 zabiti.Brokula je napisao/la:Izgubili smo zbog ovog smeća od terena, pa onda sve ostalo
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
A i nismo za nešto više vala, ekipa sa ovakvom odbranom nema šta tražiti u baražu.
Odradili smo momački dva prelaza,da je ko znao uzeti dobru lovu,al eto..
Re: RE: Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Ne dira me ni najmanje, navijao sam za dvicu.Virtu4l je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Nedostajalo je sportske sreće
Djete svoje frustracije riješavaj u kupatilu pusti odrasle da se bave sportom.
Gledaj one smlate Lulića sam sebe spetlja.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Da je odbrana odigrala kako treba, mozda bi Belgijanci ubacili u brzinu vise pa nas opet dobili.AjsKjub je napisao/la:Da je odbrana igrala požrtvovano kao napad bilo bi 3-0. Mentalitet balkanski, džaba ti svi igrači svijeta. Nijemac i talijan će gristi kod 2-1 kao da im život ovisi.
Najjače su mi ove priče , da smo ovo ili ono. Zajebi to. belgija je igrala dovoljno za rezultat, i kao kvalitetnija ekipa, vise je imala kljuc utakmice u svojim rukama.
- 7aprildomemoj
Pa Meša je kreirao taj roster, zar ne ?anonymousHD je napisao/la:S ovim rosterom ni Sir Alex Ferguson ne bi napravio bolji rezultat.7aprildomemoj je napisao/la:Meša ako imaš imalo časti i poštenja sam otiđi jos večeras. Francuz je tebi vodio repku a ti si samo na papiru selektor
Odbrana nam gora nego Gibraltaru.
Šta bi sa igračima koji su osvojili Kirin kup ?
Jednostavno nemamo selektora koji je dorastao tom zadatku. On se uči trenerskom poslu na nama i stiče reference
Svršim ti u oko.Prijedor je napisao/la:Prc...![]()
![]()
Plus je što smo dobili Duljevića, odbrana nam je bila kao i obično panična i loša al' to je tako jbg kad igraju rezerve Utrechta i Dinama Moskve protiv igrača Čelzija, Cityja, Atletico Madrida i ostalih, čak i nisu bili toliko loši naši al' prosto ovi Belgijanci ne daju da dišeš i normalno da naši pucaju pod tim pritiskom.
Sve u svemu, ni u jednom trenutku nisam mislio da ćemo dobiti ovo, jer znam da mi to nemamo u sebi.
Prijedor je napisao/la:Prc...![]()
![]()
Yebem ti i mater i sestru u usta hehehe
-
jolicnikola
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, aldin-8, BosnianDragon2024, CAGarfia, Confiance, D97, denza, DjaniTarik, dubrovnik, DzemoVoliMarmeladu, Edbh21, forgempp, fukara87, Goalgetter, GrbavicaHrammm, guillermo, Halix131, HariTz, Jarodwest, kakarut, Kaunas, kovac, M1k3y, Micron, MostarNeretva, Mostarska, Muumii, PrijedorCarsija, Proximic, rishovski, RobijasiZenica1988, rukometubih23, s4mke, Scholl, Sheyi, soccerfan, Soli, StevieG8, Venom, wanakis, Wolffire, zikerrz21 i 317 gostiju.