SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- transandino
- Kontakt:
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
a u slucaju da irska dobije wales ostali bi npr na 11 bodova a mi imamo bolju gol razliku u slucaju pobjede
AVANTI LIBERTA 1919
Nemamo mi ni teoretske šanse za baraž, jer grupi gdje je Skotska, Slovaci imaju 12 bodova kad se oduzme duel protiv zadnje Malte. Tamo gdje su Wales i Irska, ovi prvi imaju 11, Irska 10, sta god da bude bice bolji od nas i u grupi gdje su Hrvtaska i Ukrajina je slična situacija. Kakav god rezultat da bude onaj ko zavrsi drugu imace vise od 11 bodova.
Idemo na Evropsko protiv Estonije,Malte i ostale buranije!Sad je Carasco igracina a Ciprani nam uvalili tricu za 11 minuta niko im ni ime nezna!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Trebao je izaci ranije zbog drugog zutog kartona, mislim da su zbog toga zvizduci.leorey je napisao/la:Veca sramota od ovog poraza su zvizduci Carrascu pri izlasku iz igre. Covjek ih je pojeo, kakva igracina
Da su nama dali da krojimo ostale rezultate, ne bi nam povoljnije ispalo. Ali zato mi redamo kiks za kiksom.
Boli me qurac za crveni...uvijek nam sudija kriv... covjek ih je doslovno smijesnim pravio svu utakmicujosipmusa je napisao/la:karasku koji je cist crveni trebao dobit ??? tacnije drugi zuti ? o cem ti pricas ?leorey je napisao/la:Veca sramota od ovog poraza su zvizduci Carrascu pri izlasku iz igre. Covjek ih je pojeo, kakva igracina

Vadit se na Belgiji je smijesno i neozbiljno. Da smo zabili 10, oni bi 11 i to je to.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 07 okt 2017, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020

0-1
Vjerovatno zbog činjenice što je trebao dobit drugi žuti prije nego što je razvalio Seu i Šunjića kod drugog gola, a poslije i dao treći. Igračina, to niko nije osporio, već se opet vraćamo šta bi bilo da je dobio crveni...Haj vjerovatno bi Hazard uzeo njegovu ulogu i dao 2-3leorey je napisao/la:Veca sramota od ovog poraza su zvizduci Carrascu pri izlasku iz igre. Covjek ih je pojeo, kakva igracina

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
I na kraju cemo biti najgori drugoplasirani

-
- Kontakt:
Ako Grci dobiju, odoše u baraž, a onda i na SP, eto vidjećete.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ko ih hebe, debili, plješće im raja na kraju, samo jedan lik odpozdravioleorey je napisao/la:Veca sramota od ovog poraza su zvizduci Carrascu pri izlasku iz igre. Covjek ih je pojeo, kakva igracina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti cemo na kraju najgori treceplasiranimirzatele je napisao/la:I na kraju cemo biti najgori drugoplasirani![]()
![]()

Grci su svakako najgori drugoplasirani 

psm.j..sta belgiji znaci pobjeda
nek crknu...da se hoce drzava raspast do svjetskog prvenstva... kad nista drugo
nek crknu...da se hoce drzava raspast do svjetskog prvenstva... kad nista drugo

-
- Kontakt:
Grci ako dobiju obje, 99% u barazu.COYS je napisao/la:Grci su svakako najgori drugoplasirani
Ljudi Cipar I Grcka su buranija a mi zajedno sa njima!Primamo 6 golova u 90 minuta ma daj hajmo se igrati klikera
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 07 okt 2017, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I onda u osminu.wobly92 je napisao/la:Ako Grci dobiju, odoše u baraž, a onda i na SP, eto vidjećete.
Ljudi jednostavno nisu mentalni patuljci.
Belgija ima de bruyna,hazarda,lukakuja,carasca,mertensa,vertonghena,coutuisa znaci 7 WC igraca + felaini,moussa dembele,witsel,tielemans.,.nekoliko jako dobrih igraca.mi imamo samo Dzeku i Pjanu WC + nekoliko osrednje dobrih igraca lulic,kolasinac,besic,visca.,.nama najvise fali jedan prodoran,tehnicki nadaren ofanzivac/krilo koji bi znao raditi visak na terenu i kreirati sanse.bez takvih igraca,se danas tesko igra kvalitetan i moderan fudbal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.