Pa da stavi 2 flastera na njega uradio je 95% posla, jer sve će ići na njega...To svako zna. Ova ostala naša ekipa nažalost nije dorasla da nešto više uradi ovakvoj Belgiji, pogotovo bez Pjanića.Virtu4l je napisao/la:Potrebna nam je jedna od najboljih Džekinih partija u karijeri, bez njega nemamo šta tražiti, a sigurno da će biti čuvan kao bijeli medvjed.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Edine naš, riješi ovo večeras.
Nije prvi put da se citava odbrana fokusira samo na edina... zalostno je sto mi nismo u stanju to izkoristiti... al ipak edin je edin, ako je ko u stanjo da nas digne iz pepela je to on.wobly92 je napisao/la:Pa da stavi 2 flastera na njega uradio je 95% posla, jer sve će ići na njega...To svako zna. Ova ostala naša ekipa nažalost nije dorasla da nešto više uradi ovakvoj Belgiji, pogotovo bez Pjanića.Virtu4l je napisao/la:Potrebna nam je jedna od najboljih Džekinih partija u karijeri, bez njega nemamo šta tražiti, a sigurno da će biti čuvan kao bijeli medvjed.
Oče!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
radi svoj posao dvojicu vuće u svakom trenutku.
Dvojica na ledjima 90 minuta
. Pokusavao je, ali... jok
Odigrao kapitenski veceras
Babuka

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Zao mi je samo sto ce nas najbolji igrac 2020 na euru imati 34 pune godine, ali ako ne bude povreda ozbiljnijih do tad i ako bude u kakvoj takvoj formi babuka mora igrati na tom prvenstvu, zasluzio je da se tako oprosti!
To si ja stalno govorim kada gledam generaciju koju Hrvatska ima. Vezni red Modrić, Rakitić, Kovačić, Brozović... A vode ih TV serviseri...QUARTERBACK je napisao/la:Zao mi je samo sto ce nas najbolji igrac 2020 na euru imati 34 pune godine, ali ako ne bude povreda ozbiljnijih do tad i ako bude u kakvoj takvoj formi babuka mora igrati na tom prvenstvu, zasluzio je da se tako oprosti!
Ontopic... Išo sam malo čitat o Edinu, jer ne tako davno mi je Bundesliga bila puno draža liga (kad je Wolfsburg harao)... Koliko se nogomet promjenio kroz 5-6 godina...
"Činilo se da engleski skauti nikad ne spavaju, pa je veoma dobra igra mladog Sarajlije privukla stručni štab velikog Mančester Sitija. Prelazak Džeke iz Volfsburga u Siti za 35 miliona evra postao je najskuplji transfer u istoriji Bundeslige. Dve godine ranije Bajern je za Marija Gomeza morao da iskešira 30 miliona evra, a Juventus Verderu 27 miliona za Brazilca Diega." Pročitaj više na: https://www.biografija.org/sport/fudbal/edin-dzeko/
Kakvi igrači za koje iznose, a danas za 30 miliona ne možeš dovest Ćorića iz Dinama... kuknjava
Danas za te pare nemozes dovest nekoga klupu da grijeD4d0 je napisao/la:To si ja stalno govorim kada gledam generaciju koju Hrvatska ima. Vezni red Modrić, Rakitić, Kovačić, Brozović... A vode ih TV serviseri...QUARTERBACK je napisao/la:Zao mi je samo sto ce nas najbolji igrac 2020 na euru imati 34 pune godine, ali ako ne bude povreda ozbiljnijih do tad i ako bude u kakvoj takvoj formi babuka mora igrati na tom prvenstvu, zasluzio je da se tako oprosti!
Ontopic... Išo sam malo čitat o Edinu, jer ne tako davno mi je Bundesliga bila puno draža liga (kad je Wolfsburg harao)... Koliko se nogomet promjenio kroz 5-6 godina...
"Činilo se da engleski skauti nikad ne spavaju, pa je veoma dobra igra mladog Sarajlije privukla stručni štab velikog Mančester Sitija. Prelazak Džeke iz Volfsburga u Siti za 35 miliona evra postao je najskuplji transfer u istoriji Bundeslige. Dve godine ranije Bajern je za Marija Gomeza morao da iskešira 30 miliona evra, a Juventus Verderu 27 miliona za Brazilca Diega." Pročitaj više na: https://www.biografija.org/sport/fudbal/edin-dzeko/
Kakvi igrači za koje iznose, a danas za 30 miliona ne možeš dovest Ćorića iz Dinama... kuknjava
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zato ode fudbal u tri pm!Ljudi plate Bonya i Mangalu 70 miliona!Dzeko tako vrijedi sam toliko.Dijamant je donosio titule svojim ekipama a oni samo mogu vodu da donose.
Zatvorise ga majstorski, sto jes jes. Nije primio lopte kako treba
Majstor je Dzekson veliki. Kod prvog gola niti trojica mu nista ne mogu. On ce igati za BiH kao Toti za Romu tj dok god bude htjeo.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Cire ba otvoreno,Mesa misu mrs iz repke **** te Vranjes i Sunjic u paksu,tako im reci,otjeraj tu sovu ili idi sam iz repke,ako on ostane trener nemoj vise igrat.
BABO SVIH NAS!
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Sta mislite na sta je mislio da golovi koje smo primili nemaju veze sa profesionalnim fudbalom i da to treba analizirati?
Kritika Meše? Kritika odbrane?
Kritika forsiranja nacionalne jednakosti u reprezentaciji (Vranjes/Sunjic?)?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To zadnje je glupost teska. Niko nije igrao zbog nacionalnosti, toga nema vec godinama u nasoj reprezentaciji.AlphonseKauders je napisao/la:Sta mislite na sta je mislio da golovi koje smo primili nemaju veze sa profesionalnim fudbalom i da to treba analizirati?
Kritikovao je to sto smo primili cetiri gola, vjerovatno je djelomicno mislio i na 3 gola koje smo primili protiv Kipra. Zabijemo 2 Kipru a ipak izgubimo. Zabijemo 3 Belgiji (sto je veliki podvig) i opet izgubimo. Trpaju nas svi... Ne moze se tako na SP.
Vjerovatno je upravu, primili smo prilicno retardirane golove.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 15 gostiju.