otiso u dynamo moskvu.Arsenalisation je napisao/la:Je li gdje otisao Kurany...![]()
FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
ja mislim da je on u Moskvi ak se ne varamArsenalisation je napisao/la:Je li gdje otisao Kurany...![]()
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
nek budu sretni ako prođu grupu....nije ti liga prvaka Premier liga bih...pa milan nije lani mogao do 1/4 lp...a schalke uzima otpatke iz milana i to neki igračiFRANK RIBERY je napisao/la:Tim za 1/4 finale LP-a.Može li Schalke ponoviti Slomkin uspjeh kad su došli do 1/4 finala i propisno se ispromašivali protiv Barselone.
Manuel Neuer - Marcelo Bordon , Rafinha , Levan Kobiashvili , Mladen Krstajic , Heiko Westermann - Fabian Ernst , Carlos Grossmüller , Jermaine Jones - Halil Altintop , Kevin Kuranyi
Uporedimo li ovaj sastav sa timom iz 2007/2008 uvidjet ćemo jednu jasnu razliku.Napadački potencijal današnjeg Schalkea je ogroman u odnosu na taj iz 2008, ali je isto tako odbrana za klasu slabija .Uchida i Escudero su veliki talenti, ali ipak bez iskustva igranja utakmica u Lp.Štoperski par je na nivou kad Metzelder uđe u pravu formu.
u Dinamo Moskvu...pa ima vec tri mjeseca.....Arsenalisation je napisao/la:Je li gdje otisao Kurany...![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ovaj Milanski otpadak je u Holandckoj ligi bio vise puta najbolji strijelac i igrac,takodje u Realu kad uzmes u obzir broj utakmica i broj golova to nije nimalo losa statistika a sad sto mu Italijanski fudbal bas nije godio nije mjerilo da se govori kako je on otpadak,,,,,,,pozzDabar je napisao/la:nek budu sretni ako prođu grupu....nije ti liga prvaka Premier liga bih...pa milan nije lani mogao do 1/4 lp...a schalke uzima otpatke iz milana i to neki igračiFRANK RIBERY je napisao/la:Tim za 1/4 finale LP-a.Može li Schalke ponoviti Slomkin uspjeh kad su došli do 1/4 finala i propisno se ispromašivali protiv Barselone.
Manuel Neuer - Marcelo Bordon , Rafinha , Levan Kobiashvili , Mladen Krstajic , Heiko Westermann - Fabian Ernst , Carlos Grossmüller , Jermaine Jones - Halil Altintop , Kevin Kuranyi
Uporedimo li ovaj sastav sa timom iz 2007/2008 uvidjet ćemo jednu jasnu razliku.Napadački potencijal današnjeg Schalkea je ogroman u odnosu na taj iz 2008, ali je isto tako odbrana za klasu slabija .Uchida i Escudero su veliki talenti, ali ipak bez iskustva igranja utakmica u Lp.Štoperski par je na nivou kad Metzelder uđe u pravu formu.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Liga smeće, a klub još veće.Dobro pa se na vrijeme spasio italijanskih govana.Dabar je napisao/la: nek budu sretni ako prođu grupu....nije ti liga prvaka Premier liga bih...pa milan nije lani mogao do 1/4 lp...a schalke uzima otpatke iz milana i to neki igrači
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
je smeće a Edinu Džeki najboljem napadaču bundeslige,je upravo želja da ode u iz njemačke lige koja mu je bezveze i nekvalitetna u tu smrdljivu ligu i smrdljivi klub...aje ne prosipaj se više...FRANK RIBERY je napisao/la:Liga smeće, a klub još veće.Dobro pa se na vrijeme spasio italijanskih govana.Dabar je napisao/la: nek budu sretni ako prođu grupu....nije ti liga prvaka Premier liga bih...pa milan nije lani mogao do 1/4 lp...a schalke uzima otpatke iz milana i to neki igrači
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:Liga smeće, a klub još veće.Dobro pa se na vrijeme spasio italijanskih govana.Dabar je napisao/la: nek budu sretni ako prođu grupu....nije ti liga prvaka Premier liga bih...pa milan nije lani mogao do 1/4 lp...a schalke uzima otpatke iz milana i to neki igrači
to smeće ima više titula u evropi nego čitava njemačka liga, al meni opet ne pada na pamet da je zovem smećem, al za tebe se to već lično može reći
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Omerbavarac
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la: to smeće ima više titula u evropi nego čitava njemačka liga, al meni opet ne pada na pamet da je zovem smećem, al za tebe se to već lično može reći
Ne bih ja bas rekao, ali da ne zatrpavamo temu necim sto nema veze sa istom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- tony-mortale
- Kontakt:
reci ako sam šta slagao,Omerbavarac je napisao/la:tony-mortale je napisao/la: to smeće ima više titula u evropi nego čitava njemačka liga, al meni opet ne pada na pamet da je zovem smećem, al za tebe se to već lično može reći![]()
![]()
Ne bih ja bas rekao, ali da ne zatrpavamo temu necim sto nema veze sa istom.
mada nisam jer kad sam učio brojeve drugarica učiteljica mi je rekla da je 6 manje od 7
jbt kad bi vam dosao Dida u Njemacku ligu bio bi najveca zvijezda u Bundes ligi

Samo jedan klub Velež Mostar
- Omerbavarac
- Kontakt:
Onda se nisi dobro izrazio? Sta podrazumijevas pod Europom?tony-mortale je napisao/la: reci ako sam šta slagao,![]()
mada nisam jer kad sam učio brojeve drugarica učiteljica mi je rekla da je 6 manje od 7
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- tony-mortale
- Kontakt:
a sigurno ne intertoto cup ili neke seoske turnire, al nebitno da nema nijednog trofeja nigdje opet je ružno da tako šta govoriOmerbavarac je napisao/la:Onda se nisi dobro izrazio? Sta podrazumijevas pod Europom?tony-mortale je napisao/la: reci ako sam šta slagao,![]()
mada nisam jer kad sam učio brojeve drugarica učiteljica mi je rekla da je 6 manje od 7![]()
gradski rival od tog smeca vas je ponizio u finaluFRANK RIBERY je napisao/la: Liga smeće, a klub još veće.Dobro pa se na vrijeme spasio italijanskih govana.
sorry za off, al moro sam
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- Omerbavarac
- Kontakt:
I vas je i to dva puta.vuvu_zzz je napisao/la:gradski rival od tog smeca vas je ponizio u finaluFRANK RIBERY je napisao/la: Liga smeće, a klub još veće.Dobro pa se na vrijeme spasio italijanskih govana.![]()
![]()
sorry za off, al moro sam
Jbg mor'o sam.
Da se mi opet malo okrenemo bitnijim stvarima vezano za ovu temu.
Nikolas Plestan je rekao da se Magath interesovao za njegove usluge dok je ovaj još bio u Wolfsburgu. Neko je napisao da mu nije jasan ovaj transfer pa ću to pokušati objasniti. Prvenstveno, mislim da je Plestan doveden kako bi povećao konkurentnost u ekipi. Vrlo je moguće da će on zaigrati u nekoj od narednih utakmica u prvoj postavi i tako natjerati ostale da se više bore za mjesto među prvih jedanaest. Bez Plestana, centralni dvojac je bio jasan tj. Höwedes i Metzelder jer su Grk i Matip još neiskusni. Dakle, mišljenja sam da se ovdje radi o "psihološkoj igri".
Bez obzira na motiv doveđenja Plestana, smatram da je on, itekako, kvalitetan odbrambeni igrač.
Nikolas Plestan je rekao da se Magath interesovao za njegove usluge dok je ovaj još bio u Wolfsburgu. Neko je napisao da mu nije jasan ovaj transfer pa ću to pokušati objasniti. Prvenstveno, mislim da je Plestan doveden kako bi povećao konkurentnost u ekipi. Vrlo je moguće da će on zaigrati u nekoj od narednih utakmica u prvoj postavi i tako natjerati ostale da se više bore za mjesto među prvih jedanaest. Bez Plestana, centralni dvojac je bio jasan tj. Höwedes i Metzelder jer su Grk i Matip još neiskusni. Dakle, mišljenja sam da se ovdje radi o "psihološkoj igri".
Bez obzira na motiv doveđenja Plestana, smatram da je on, itekako, kvalitetan odbrambeni igrač.
Prical' sta Jurado?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Rekao je da je jako sretan i da mu se životni san ispunio jer opet igra zajedno sa Raulom. Pored toga, spomenuo je trening koji je za njega intenzivniji nego što je to bio slučaj u Španiji. Slično, vezano za trening, spomenuo je i Plestan. Satra ih Magath.Portillo je napisao/la:Prical' sta Jurado?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pujdo mislim da nema razloga da počneš vređati.Moje mišljenje, a i 90 post navijača u Evropi je :Seria A je smeće puno korupcije,namještanja utakmica, slabog i neatraktivnog nogometa i liga koja je trenutno na 4 mjestu po kvalitetu.Sviđalo se tebi ili ne 7:2 od Manchestera je jasna poruka koliko je Milan konkurentan u Lp-u.Što se Schalkea tiče, mislim da su mu šanse velike pored prosječnog Lyon koji ipak nije onaj kvalitet kako neki smatraju, a Benfica je odlascima pojedinih igrača već na startu prvenstva pokazala da će teško i do Eurolige.tony-mortale je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Liga smeće, a klub još veće.Dobro pa se na vrijeme spasio italijanskih govana.Dabar je napisao/la: nek budu sretni ako prođu grupu....nije ti liga prvaka Premier liga bih...pa milan nije lani mogao do 1/4 lp...a schalke uzima otpatke iz milana i to neki igrači
to smeće ima više titula u evropi nego čitava njemačka liga, al meni opet ne pada na pamet da je zovem smećem, al za tebe se to već lično može reći
Pa i Gattusu je želja da igra za Rangers pa to ipak ne znači da je Rangers najbolji klub na svijetu i da je škotska liga bogzna što.Mućni glavom logičaru bar jednom u 24 sata.Recimo meni je želja da igram za Sarajevo.Dabar je napisao/la:je smeće a Edinu Džeki najboljem napadaču bundeslige,je upravo želja da ode u iz njemačke lige koja mu je bezveze i nekvalitetna u tu smrdljivu ligu i smrdljivi klub...aje ne prosipaj se više...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- tony-mortale
- Kontakt:
svejedno kulturni (not) da gube po 10-0 opet ne znači da tebi to daje za pravo da nekog nazivaš smećem i smećarima, shvatam da ti je fond riječi 14, ali opet je ružno, a ko je konkurentan a ko nije ostaje da se vidi, al čini mi se da iz njemačke jako dugo niko da digne ušati pehar, zašto bože dragi pored tolike konkurentnosti
izvinjavam se raji što su pravi navijači šalkea, zdeni naročito, al moram ovom levanteu odgovoriti, neću više jer je ljudska mizerija
izvinjavam se raji što su pravi navijači šalkea, zdeni naročito, al moram ovom levanteu odgovoriti, neću više jer je ljudska mizerija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.