Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Mehmede lijepo smo se družili stekao si iskustvo i praksu na nama i sad je red da odeš. Povedi Cimirota i Jajala i cao. Ovaj savez takodje pola povedi s sobom barem.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Idi,idi neznalice....
Što bi išao kad je za 2 i po godine klepio milion i po, boli ga q rac
Svakako je đon obraz
Svakako je đon obraz
Pa i naredni ce selektor, Vahid prvi prica o novcu a onda kako cemo i sta cemo radit. Sta se vi lozite na neku ljubav, Bog zna koji ce nas levat voditi naredne kvalfikacije.
Rak rana je nase savez, to treba da se mjenja.
- Zeljeznicar -
Vahid nije rekao da su problem pare.Oko para su se dogovorili.Vadih je rekao da nece voditi reprezentaciju gdje ce mu drugi krojiti prvih 11. I u pravu je. Savez treba da se mjenja i da se dovedu mladi i perspektivni ljudi da vode i savez i repku.Zenzo je napisao/la:Pa i naredni ce selektor, Vahid prvi prica o novcu a onda kako cemo i sta cemo radit. Sta se vi lozite na neku ljubav, Bog zna koji ce nas levat voditi naredne kvalfikacije.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja kao bolesnik Zeljin tvrdim da nikad goreg selektora nismo imali.Idi nazad u parlevufranse pusti Osima nek to preuzme.
Prvobitno sam mislio da furaju s ovim spominjanjem Osima vezano za novog selektora reprezentacije. Sad me već zabrinjava, ybt, pa oni su ozbiljni.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Meša najavi oprost nakon Estonije, budi gospodin ko Luis Enrique.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Samo stranac dolazi u obzir. Lotar Mateus i sl.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Usput, bit ćemo svakako pošteđeni prepucavanja između navijača Sarajeva i Želje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
mehmed diletant se ne bavi svojim neznanjem vec se bavi terenom. kakav jazavac. teren nije bio optimalan, ali ima i gorih i to u srcu evrope. toliko kise kada padne, tereni po spaniji i italiji isto ne budu optimalni.
kod 2:1 bio sam ubedjen da bosna dobija. kod 3:2 znao sam da ce izjednaciti, ali ovakav kraj nisam ocekivao. jazuk.
steta sto je i sudija imao duple kriterijume. mogao je kod treceg gola belgianaca da svira i faul na begovicu. begovic je prvi imao ruku na lopti kada je ovaj nabio i loptu i ruku. pravila su jasna: golman je u petercu kralj i svaki i, najmanji kontakt sa istim, svira se faul. onaj karakas (ili kako se vec zove), igra u prvom delu rukom na rubu senaest-sudija ne svira nista iako je na 5 m od njega, u istom napadu besica za takticki faul opterecuje sa zutim. ima jos par stvari ali me mrzi pisati...
kod 2:1 bio sam ubedjen da bosna dobija. kod 3:2 znao sam da ce izjednaciti, ali ovakav kraj nisam ocekivao. jazuk.
steta sto je i sudija imao duple kriterijume. mogao je kod treceg gola belgianaca da svira i faul na begovicu. begovic je prvi imao ruku na lopti kada je ovaj nabio i loptu i ruku. pravila su jasna: golman je u petercu kralj i svaki i, najmanji kontakt sa istim, svira se faul. onaj karakas (ili kako se vec zove), igra u prvom delu rukom na rubu senaest-sudija ne svira nista iako je na 5 m od njega, u istom napadu besica za takticki faul opterecuje sa zutim. ima jos par stvari ali me mrzi pisati...
Ja sam maloprije reko.Njega ili Misketa.Kad ovi stariji vec neznaju,ovi mladi su bar ambiciozni i dace sve od sebe da nesto naprave od repke.Monolog je napisao/la:
Prvi pravi posao, "učenje" na našoj klupi, al' vjerujem da bi ovo bila dobitna kombinacija. Zlatan je igrao i davao 100% sebe i u klubu i u reprezentaciji, a znamo da je vazda igrao po povredom. Veliko ime je teško dovesti, stidljivo (da li?) se već spominju i neki povratnici (Hadžibegić, Slišković
![]()
koji sigurno ne mogu napredovati), ali ja bih radije da na klupi bude neko ko nije nikad u*rao reprezentativnu motku i neko ko je pravi profesionalac.
Usput, bit ćemo svakako pošteđeni prepucavanja između navijača Sarajeva i Želje.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel se vi zezate il' ozbiljno mislite da ce ovaj odstupiti....pa ovaj uhljup ce zivotom branit pare i ovu poziciju....Curan ne može voditi iole ozbiljan evropski klub tipa Udinese, Southampton, Werder....ovo je njemu"uvala borova" i to za zivota....plus,obraz djon....al ga Edin opra na ruke poslije tekme.... Curan,sav ko prepadnut....a kako ovakve situacije rješavaju OZBILJNE repke vidjeli smo sinoc.... covjek u 1 iza ponoći nogu dobi....e zato su oni zakacili gotov svako EP i SP
Dodao bi da je igranje na grbavici bruka teska i da je bolje da smo u Tunguziji igrali
Dodao bi da je igranje na grbavici bruka teska i da je bolje da smo u Tunguziji igrali
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Monolog je napisao/la:
Prvi pravi posao, "učenje" na našoj klupi, al' vjerujem da bi ovo bila dobitna kombinacija. Zlatan je igrao i davao 100% sebe i u klubu i u reprezentaciji, a znamo da je vazda igrao po povredom. Veliko ime je teško dovesti, a kad se već spominju i neki povratnici (Hadžibegić, Slišković
![]()
koji sigurno ne mogu napredovati), onda bih barem da na klupi bude neko ko nije nikad u*rao reprezentativnu motku i neko ko je pravi profesionalac.
Kad smo vec kod tih klupskih podjela na stranu, vrijeme je da jedan Velezovac bude trener.
Bajevic,Barbarez(ne znam ima li licencu), a da ne pricam o Vahi koji je nas najbolji trener.
Bajevic je izmislio trenerski posao za Papeta i Mesu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Princ je zavrsio trenersku karijeru, Vaha ne zeli biti selektor zbog mijesanja politike, dok Barba zeli malo iskustva, kako bi u buducnosti preuzeo repku kao gotov trener.ANTIFA ! je napisao/la:Monolog je napisao/la:
Prvi pravi posao, "učenje" na našoj klupi, al' vjerujem da bi ovo bila dobitna kombinacija. Zlatan je igrao i davao 100% sebe i u klubu i u reprezentaciji, a znamo da je vazda igrao po povredom. Veliko ime je teško dovesti, a kad se već spominju i neki povratnici (Hadžibegić, Slišković
![]()
koji sigurno ne mogu napredovati), onda bih barem da na klupi bude neko ko nije nikad u*rao reprezentativnu motku i neko ko je pravi profesionalac.
Kad smo vec kod tih klupskih podjela na stranu, vrijeme je da jedan Velezovac bude trener.
Bajevic,Barbarez(ne znam ima li licencu), a da ne pricam o Vahi koji je nas najbolji trener.
Bajevic je izmislio trenerski posao za Papeta i Mesu.
REZIMIRAĆU SAMO JEDNU STVAR!
Ne interesuje me kako smo igrali, ne interesuje me ko je igrao, kako je sudija sudio, ko je izostao, povrede i sl. Gledaćemo samo konačan ishod, a ishod je sljedeći. Da li su kvalfikacije bile uspješne ili ne?
Kratko i ja jasno NE!
Bodovi koje smo morali imati na svome kontu su sljedeći:
Pobjede nad Gibraltarom, Estonijom i Kiprom i kod kuće i na strani, tj. 18 bodova.
Porazi u gostima od Belgije i Grčke (eventualni remi = uspjeh) tj. 0 - 2 boda
Minimalno nerješeni rezultati protiv Belgije i Grčke kod kuće tj. 2 - 6 bodova
U prevodu, mi smo minimalno morali imati 20 bodova i to je onaj minimum minimuma. To nismo ostvarili i ove kvalifikacije apsolutno možemo smatrati neuspješnim i selektoru lijepo pokazati izlazna vrata, jer nije uspio ostvariti ni minimum minimalno od onog očekivanog, a to je 20 bodova. Za mene se tu priča završava u potpunosti!
Ne interesuje me kako smo igrali, ne interesuje me ko je igrao, kako je sudija sudio, ko je izostao, povrede i sl. Gledaćemo samo konačan ishod, a ishod je sljedeći. Da li su kvalfikacije bile uspješne ili ne?
Kratko i ja jasno NE!
Pobjede nad Gibraltarom, Estonijom i Kiprom i kod kuće i na strani, tj. 18 bodova.
U prevodu, mi smo minimalno morali imati 20 bodova i to je onaj minimum minimuma. To nismo ostvarili i ove kvalifikacije apsolutno možemo smatrati neuspješnim i selektoru lijepo pokazati izlazna vrata, jer nije uspio ostvariti ni minimum minimalno od onog očekivanog, a to je 20 bodova. Za mene se tu priča završava u potpunosti!
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 08 okt 2017, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
S Papetom bi imali 20 a?hz1987 je napisao/la:REZIMIRAĆU SAMO JEDNU STVAR!
Kratko i ja jasno NE!
U prevodu, mi smo minimalno morali imati 20 bodova i to je onaj minimum minimuma. To nismo ostvarili i ove kvalifikacije apsolutno možemo smatrati neuspješnim i selektoru lijepo pokazati izlazna vrata, jer nije uspio ostvariti ni minimum onog očekivanog, a to je 20 bodova. Za mene se tu priča završava u potpunosti!
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja govorim o selekoru koji je odradio ciklus. S kim bi imali koliko, to me neinteresuje. On nije opravdao ni minimum ono što je obavezujuće.Captain4 je napisao/la: S Papetom bi imali 20 a?
Slažem se skroz. Da se mlatnuo Kipar u Nikoziji, da se nismo povukli protiv Grčke u Atini i primili ono što smo primili i da smo tukli Grke u Ze imali bi 22 boda i sa Belgijom bi se borili na Grbavici za SP.hz1987 je napisao/la:Ja govorim o selekoru koji je odradio ciklus. S kim bi imali koliko, to me neinteresuje. On nije opravdao ni minimum ono što je obavezujuće.Captain4 je napisao/la: S Papetom bi imali 20 a?
AL DA JE BABI MUDA BILA BI..
"We need to suffer. And we need to fight."
nema ovo veze sa mudima. ovdje su jasno postavljeni ciljevi 1 ili 2 mjesto, tj. baraz.Captain4 je napisao/la:Slažem se skroz. Da se mlatnuo Kipar u Nikoziji, da se nismo povukli protiv Grčke u Atini i primili ono što smo primili i da smo tukli Grke u Ze imali bi 22 boda i sa Belgijom bi se borili na Grbavici za SP.hz1987 je napisao/la:Ja govorim o selekoru koji je odradio ciklus. S kim bi imali koliko, to me neinteresuje. On nije opravdao ni minimum ono što je obavezujuće.Captain4 je napisao/la: S Papetom bi imali 20 a?![]()
AL DA JE BABI MUDA BILA BI..
to nije ostvareno, hvala lijepo, dovidjenja!
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Google Adsense [Bot], SanaBosna i 47 gostiju.