Kvalifikacije za SP 2018.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

AjsKjub
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za SP 2018.

Post Postao/la AjsKjub » 07 okt 2017, 20:40

andro234 je napisao/la:
Shadows je napisao/la:Srbija i Hrvatska ce jedine na Sp sto se regiona tice.
Bih svoju sansu na Kipru propustila.
Hrvatska ce mozda, ali tek 2022.
Izgleda da ce trebati pobjeda u Ukrajini da bi upali u baraz, a nisu u stanju **** Finskoj prilike stvorit, prije da ce se dogoditi nekakav raspad sistema posto ce domacini bit napaljeni.
Ma Hrvatska dobija iduću, pa makar na guzove.
Unico amore sei!
❤️🖤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 okt 2017, 21:15

U ovom Portugalu svako za sebe igra.Bernardo, Quaresma i Gelson soliraju na 30ak metara od gola Andore.A.Silva odsječen i niti jedna lopta prema njemu nije upućena a Ronaldo na klupi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 okt 2017, 21:33

DANTES je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Dakle, nije točno da je Partizan osvojio više bodova od Dinama u grupnim fazama Kupa Uefe/lige Europa i Lige prvaka.
Uzevši u obzir sezone od 2004/2005 koja je Partizanu bila najuspješnija (kada je igrao na proljeće s Dniprom i CSKA-om) pa do danas Dinamo je osvojio 29 bodova, a Partizan 23.
U Ligi prvaka je Dinamo osvojio jedan jedini, Partizan nijedan.

Ako ćemo se faktima u vidu bodova voditi, onda je to tako.

Ako ćemo navijački gledati onda je najbolji onaj za kojega navijamo.

Kao navijač Hajduka u zadnjih 15 godina Dinamo je na svakom planu najuspješniji klub sa područja bivše Jugoslavije - rad i razvoj sa mladima, sudionici grupnih faza, prodaja najboljih igrača u najveće lige europe itd. (naravno, ima to i svoj crni dio, al to nije sad tema). Njima se dogodi jedna, dvije (nadam se i više :mrgreen: ) loših sezona, ali to je kod njih samo iznimka koja potvrđuje pravilo.

p.s. u dalju povijest ne pada mi na pamet ići.
Partizan nije osvojio nijedan bod u LŠ? Lažeš zlato, lažeš dušo, lažeš pravniče.2010 zaista nije. 2003 jeste 3. I to remi sa realom(galaktikosi) , remi sa marsejom finlasitom LE te sezone i remi sa portom kasnije te sezone bio prvak Evrope. Dakle već si nam tu ukrao 3 boda.. Pitam se koliko si još? Znam da ste vi pravnici pa pravnici ali pošteno molim. :stop:

Dinamo je uzeo bod na old Traffordu i uzeo pokoji bod te godine ?
=\_1921_/=

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 07 okt 2017, 22:04

Mora Ronaldo uci kako bi Andori mrtvoj zabili gol, i to cini mi se iz ofsajda. Ekipe i kurca.
Biti ce jaka utakmica za prvo mjesto u utorak

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 okt 2017, 22:38

Dobili su oni bez Ronalda najbitniju utakmicu :kafa:

Svicarska bi mogla sa 27 bodova zavrsiti u barazu :crazy:

Holandija mora dobiti 6 razlike Svedsku za 2. mjesto

Iz Afrike - Nigerija sigurna, Egipat, Senegal, Tunis jednom nogom u Rusiji, a uzbudljivo ce biti u novembru izmedju Obale Slonovace i Maroka u direktnom duelu za plasman na SP
Don't believe the hype.

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 07 okt 2017, 22:47

Holandiji 6-0 nije dovoljno. A, recimo 8-2 jeste :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 okt 2017, 22:56

Kajzer10 je napisao/la:Mora Ronaldo uci kako bi Andori mrtvoj zabili gol, i to cini mi se iz ofsajda. Ekipe i kurca.
Iz ofsajda? Kako je ovo zaboga ofsajd? :crazy:
slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 okt 2017, 23:15

anonymousHD je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Mora Ronaldo uci kako bi Andori mrtvoj zabili gol, i to cini mi se iz ofsajda. Ekipe i kurca.
slika

a šta tek reći za ovaj oPsajd

:oops: :oops: :facepalm:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 08 okt 2017, 00:51

anonymousHD je napisao/la:
slika
Da, ali je lopta isla prema prvom igracu pa mi se ucinilo da je on onda dodao Ronaldu ali se valjda ispostavilo da se odbilo od protivnickog igraca.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 08 okt 2017, 01:31

Hantraga je napisao/la:Holandiji 6-0 nije dovoljno. A, recimo 8-2 jeste :D
Nije. Dobiju 8:2 i imaju gol-razliku 27:14. Švedi bi imali 28:15 i išli bi na konto više datih golova u baraž.

Holandezi moraju dobiti sedam razlike za baraž, a Švedi sa remijem i porazom Francuza od Bjelorusa uzimaju prvo mjesto.

Švicarci i nakon devet pobjeda moraju ostati neporaženi za prvo mjesto. Svaka pobjeda Portugalu donosi prvo mjesto.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 08 okt 2017, 01:59

Kostarika remijem protiv Hondurasa izborila Rusiju
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 08 okt 2017, 04:55

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 okt 2017, 07:21

DANTES je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Dakle, nije točno da je Partizan osvojio više bodova od Dinama u grupnim fazama Kupa Uefe/lige Europa i Lige prvaka.
Uzevši u obzir sezone od 2004/2005 koja je Partizanu bila najuspješnija (kada je igrao na proljeće s Dniprom i CSKA-om) pa do danas Dinamo je osvojio 29 bodova, a Partizan 23.

Kao navijač Hajduka u zadnjih 15 godina Dinamo je na svakom planu najuspješniji klub sa područja bivše Jugoslavije - rad i razvoj sa mladima, sudionici grupnih faza, prodaja najboljih igrača u najveće lige europe itd. (naravno, ima to i svoj crni dio, al to nije sad tema). Njima se dogodi jedna, dvije (nadam se i više :mrgreen: ) loših sezona, ali to je kod njih samo iznimka koja potvrđuje pravilo.

Partizan nije osvojio nijedan bod u LŠ? Lažeš zlato, lažeš dušo, lažeš pravniče.2010 zaista nije. 2003 jeste 3. I to remi sa realom(galaktikosi) , remi sa marsejom finlasitom LE te sezone i remi sa portom kasnije te sezone bio prvak Evrope. Dakle već si nam tu ukrao 3 boda.. Pitam se koliko si još? Znam da ste vi pravnici pa pravnici ali pošteno molim. :stop:
Ja lažem je li? Ajde, lijepo.
Čitaj sa razumijevanjem srećo! Ili želiš da ti napišem na ćirilici rimskim brojevima?!
Kao što sam i napisao ali ti očito ne vidiš ili ne želiš vidjeti, napisao sam od sezone 2004/2005 pa nadalje! Treba li ponoviti, napisati rimskim brojevima?! Hoces ponovno, od 04/05 pa nadalje, dakle to razdoblje sam uzimao u obzir kao relevantno.
Mogao sam ja uzeti u obzir i to prijašnje počevši od ovog tisucljeca, ali bih onda i Dinamu "ukrao" koji bog, srećo moja.

Bitno da ja lažem, a ti lupaš ko maksim po diviziji. Ako ne želiš lupati, onda me provjeri. Pa onda argumentirano pričaj, a ne laprdaj.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 08 okt 2017, 09:36

To razdoblje si uzeo kao relevantno jer je sezonu prije Partizan uzeo TRI boda u LS i to protiv Reala, Porta i Marseja. A u Madridu je porazen golom iz ofsajda.
Da ne pominjem put do ls dva tima..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 okt 2017, 11:28

Fucking Kostarika izbori stalno neki plasman na Svjetsko zbog sistema natjecanja, a nemaju 2 postena igraca. Najbolji igrac koji su napravili im Wanchope.

Kalounho
Kontakt:

Post Postao/la Kalounho » 08 okt 2017, 11:57

tuzlak1987 je napisao/la:Fucking Kostarika izbori stalno neki plasman na Svjetsko zbog sistema natjecanja, a nemaju 2 postena igraca. Najbolji igrac koji su napravili im Wanchope.
Proslo prvenstvo su bili najprijatnije iznenadjenje. Istina nemaju neke mega zvijezde i poznate igrace ali su borbena ekipa i navijao sam za njih u Brazilu, inace gotivim te "male" ekipe. :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 okt 2017, 12:04

dubrava je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
dubrava je napisao/la:

Ja lažem je li? Ajde, lijepo.
Čitaj sa razumijevanjem srećo! Ili želiš da ti napišem na ćirilici rimskim brojevima?!
Kao što sam i napisao ali ti očito ne vidiš ili ne želiš vidjeti, napisao sam od sezone 2004/2005 pa nadalje! Treba li ponoviti, napisati rimskim brojevima?! Hoces ponovno, od 04/05 pa nadalje, dakle to razdoblje sam uzimao u obzir kao relevantno.
Mogao sam ja uzeti u obzir i to prijašnje počevši od ovog tisucljeca, ali bih onda i Dinamu "ukrao" koji bog, srećo moja.

Bitno da ja lažem, a ti lupaš ko maksim po diviziji. Ako ne želiš lupati, onda me provjeri. Pa onda argumentirano pričaj, a ne laprdaj.
Kao navijač Hajduka u zadnjih 15 godina Dinamo je na svakom planu najuspješniji klub sa područja bivše Jugoslavije
Kao što sam i napisao ali ti očito ne vidiš ili ne želiš vidjeti, napisao sam od sezone 2004/2005 pa nadalje!
odluči se je li 15 ili 13
ne, ne bi ukrao niti jedan jer je u ovom vijeku partizan prvi igrao u LŠ. možda da se vratiš u 90-e
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 okt 2017, 16:45

Tritolone je napisao/la:hebo SP, na ljeto Yugo turnir. Hrvatska,BiH,Srbija,Slovenija,CiG. :kafa:
Trofeo Zdravko Mamić.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 okt 2017, 16:56

tuzlak1987 je napisao/la:Fucking Kostarika izbori stalno neki plasman na Svjetsko zbog sistema natjecanja, a nemaju 2 postena igraca. Najbolji igrac koji su napravili im Wanchope.
Kostarika je u Brazilu bila među 8. Recimo, Hrvatska je zadnji put među 8 najboljih bila 98'. O BiH da ne pričam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 okt 2017, 17:28

SiamoNoi je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:hebo SP, na ljeto Yugo turnir. Hrvatska,BiH,Srbija,Slovenija,CiG. :kafa:
Trofeo Zdravko Mamić.
Uslov za ucesce, iz svake ekipe minimum po 5 igraca mora potpisati ugovor s Maminhom...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: L-Train, Wilshere10 i 4 gosta.