Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Da je recimo Susic pruzio iole slicnu partiju kao Medunjanin veceras , da li bi i za njega tvoj komentar bio da je "nelos" .Toliko!Budi pozdravljen.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Susic nije igrao niti bio pozvan.edoo3 je napisao/la:Da je recimo Susic pruzio iole slicnu partiju kao Medunjanin veceras , da li bi i za njega tvoj komentar bio da je "nelos" .Toliko!Budi pozdravljen.
Tako da je pitanje bez veze. Da je Susic u Americi ja bih bio protiv njegova poziva kao sto sam i sada kad je spao sa igra u pustinji.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ta logika je toliko glupa. Kao da igrac zaboravi igrati kad prede u drugu ligu. Sutra da Dzeko prede u Ameriku treba ga otjerat.dubrovnik je napisao/la:Susic nije igrao niti bio pozvan.edoo3 je napisao/la:Da je recimo Susic pruzio iole slicnu partiju kao Medunjanin veceras , da li bi i za njega tvoj komentar bio da je "nelos" .Toliko!Budi pozdravljen.
Tako da je pitanje bez veze. Da je Susic u Americi ja bih bio protiv njegova poziva kao sto sam i sada kad je spao sa igra u pustinji.
Misimovic je pruzao odlicne utakmice u Repci a 2 godine igro u Kini. Cak za Brazil je igrao Paulinho iz Kine dok nije preso u Barcelonu a tolike igrace imaju. Toliko o takvom razmisljanu.
Medunjanin je majstor koliko god spor bio i duplo bolji i koristniji or Jajalo, Cimirota, hadzica, Susica o ostalih takvih.
Ovom momku je samo falio bolji menadzer, Uvijek je mogao igrati u bundesligi.
Ne kaze se dzaba, klasa je vjecna
Ne kaze se dzaba, klasa je vjecna
veliki igrac. da je bio kod mamica, prodao bih ga u nekom veikom klubu. haris je skolovani fudbaler. kapira fudbal. ima jak sut i tehnicki je besprekoran.
Ponistio De Buryne-a
Tata!

Da su osamdesete ili devedesete igrao bi u vrhunskim klubovima, ali nažalost brzina ga ograničava. Kako god bilo ima mjesta u ovoj ekipi ako ništa za rješavanje slabijih reprezentacija.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sta mu je uradio, imali snimak? Samo sam drugo poluvrijeme stigao gledati.COYS je napisao/la:Ponistio De Buryne-a![]()
Tata!
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
-
- Kontakt:
u formaciji koju smo sinoc igrali Medo bi trbao igrati uz Pjanica i Besica definitivno,pogotovo ako bude rastrcan kao sinoc,a bio je rastrcan
Medo je rodjena desetka, nikako klasicni igrac sredine terena. Posao desetke odradjuje sasvim zadovoljavajuce gdje ne treba puno da trci. Nesto kao miske svojevremeno
naprijed rejal
prespor je on bio za neku vecu karijeru.njegov radius kretanja je jako mali.ima on dobar pas i ubacaje ali u kreaciji se ne snalazi bas najbolje.cole-ch je napisao/la:veliki igrac. da je bio kod mamica, prodao bih ga u nekom veikom klubu. haris je skolovani fudbaler. kapira fudbal. ima jak sut i tehnicki je besprekoran.
Miske je vecinu karijere igrao iza 2 napadaca,zato i nije trebao puno da trci.danas kad 10 igraju iza 1 spice je situacija potpuno drugacija.Medo je vise neki hibrid izmedju 8 i 10.tesko je danas takvim igracima naci poziciju u timuSveti je napisao/la:Medo je rodjena desetka, nikako klasicni igrac sredine terena. Posao desetke odradjuje sasvim zadovoljavajuce gdje ne treba puno da trci. Nesto kao miske svojevremeno
Medo mi je drag igrač oduvijek ali realno limitiran je spor i desna noga mu je mrtva sve lijevom radi
MUSVDG
Poništio je njega sinoć Vertonghen, čovjek mu zabi gol pred očima a on stoji na stativi ko zaliven.COYS je napisao/la:Ponistio De Buryne-a![]()
Tata!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Okrenu g.uzove kao da igraju picugena sunce ti krvavoSaurman je napisao/la:Poništio je njega sinoć Vertonghen, čovjek mu zabi gol pred očima a on stoji na stativi ko zaliven.COYS je napisao/la:Ponistio De Buryne-a![]()
Tata!

Taman sam to htio reći.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Okrenu g.uzove kao da igraju picugena sunce ti krvavo

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kakav Medunjanin on u ozbiljnom fudbalu nema mjesta..da nije tako ne bi u mls igro. Sinoć nek zahvali onakvom terenu zbog kojeg su Belgijanci hodali i trckarali ...da je bio normalan teren pregazili bi ga.
=\_1921_/=
Vidjet' Medu kako s centra sprinta da pritisne Belgijsku odbranu kod iznosenja lopte = priceless .... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock