Draft je dobro naštiman samo mi reci da li je ovo dobro? Sada gledam ove postavke i nekako mi se čini da biramo malo igrača na draftu?Tracy3McGrady je napisao/la:

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Draft je dobro naštiman samo mi reci da li je ovo dobro? Sada gledam ove postavke i nekako mi se čini da biramo malo igrača na draftu?Tracy3McGrady je napisao/la:

To je to, toliko je igrača i u drugim ligama.arelinho je napisao/la:Draft je dobro naštiman samo mi reci da li je ovo dobro? Sada gledam ove postavke i nekako mi se čini da biramo malo igrača na draftu?Tracy3McGrady je napisao/la:
Sve popunjenoHordasIstok je napisao/la:ima li bujruma?
arelinho je napisao/la:Hajde da mi pomognete da vidim koji forumaši vode koji tim.
KK Topnici - arelinho
KK_Bosna - KK_Bosna
Julien - Francuz (njega nema na forumu)
AirBallers - Jericho
PaskalHens - PaskalHens
Phily's Team - phily
Soda's Beards - Monolog
andro234 - andro234
LoOkvazi - Maestro^^
075 - ??
Trojkasi - ??
Pop84 Team - ??
Bombondzije - ??
The F.E.D.S. - ??
Ovo nam treba radi lakšeg dogovora kod upita za trade pa da znate kome se treba obratiti.
Random do 15 minuta prije početka draftaJericho je napisao/la:Zna li se ko ima koji pick ili je random?
Vidio sam te na mocku danasJericho je napisao/la:Zna li se ko ima koji pick ili je random?
Štelilo se maloSiamoNoi je napisao/la:Vidio sam te na mocku danasJericho je napisao/la:Zna li se ko ima koji pick ili je random?
arelinho je napisao/la:Hajde da mi pomognete da vidim koji forumaši vode koji tim.
KK Topnici - arelinho
KK_Bosna - KK_Bosna
AirBallers - Jericho
PaskalHens - PaskalHens
Phily's Team - phily
Soda's Beards - Monolog
andro234 - andro234
LoOkvazi - Maestro^^
075 - ??
Trojkasi - ??
Pop84 Team - ??
Bombondzije - Vainglorious
The F.E.D.S. - ??
Ovo nam treba radi lakšeg dogovora kod upita za trade pa da znate kome se treba obratiti.
The F.E.D.S taj samarelinho je napisao/la:Hajde da mi pomognete da vidim koji forumaši vode koji tim.
KK Topnici - arelinho
KK_Bosna - KK_Bosna
AirBallers - Jericho
PaskalHens - PaskalHens
Phily's Team - phily
Soda's Beards - Monolog
andro234 - andro234
LoOkvazi - Maestro^^
075 - ??
Trojkasi - ??
Pop84 Team - ??
Bombondzije - ??
The F.E.D.S. - ??
redoslijed biranja1 KK Topnici
2 Bombondzije
3 Pop84 Team
4 PaskalHens
5 Soda's Beards
6 AirBallers
7 andro234
8 KK_Bosna
9 Phily's Team
10 The F.E.D.S.
11 Trojkasi
12 075
13 Julien
14 LoOkvazi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], TripleThreat i 1 gost.