Tek kad nam mjesto ovi budu sjedili Sergej Bolic Konjic Hibic Miske Glavaš... tek tad se možemo nadati da ćemo otići na neko veliko takmičenje do tad savez služi samo da ovi sa slika uzmaju plate i dnevnicesekretar je napisao/la:https://www.nfsbih.ba/savez/izvrsni-odbor/
Bujrum ljudi, pa vidite ko nama bira selektora. Pa isto tako recite mi misljenje da li je bilo ko od ovih strucnjaka i da li je kompetentan da odabere selektora? Pa ovo je smijesno. Ti ljudi nemaju blage veze od fudbala.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
MUSVDG
- robertkosar
- Kontakt:
Ma ovog Curana neces moci otjerat ni kad bi mu sjeverna koreja zaprijetila nuklarnom bombom
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nakon sinocnje utakmice da ima i mrvu obraza bi najavio ostavku poslije estonije. Al opet 30 milja mjesecno + malo sa strane ipak vrijedi vise od obraza mnogima ukljucujuci i ovu neznalicu.
Haha ne mogu vjerovati,pa ni jedan od ovih funkcionera nije igrao u vecem klubu od NK Celik,bar da su skolovani ljudi a vecina ih sa zavrsenom srednjom skolom,kakav uzas,cuj predsednik Jedinsta iz Zeravice.....
-
nebeskasila
- Kontakt:
Samo Vahid Halilhodzic ili Sergej Barbarez ali niko nije budala jer Vaha je od svake ekipe izvlacio maksimum i ostvario nesto a sa nama ne bi ostvario jer bi mu savez sve krojio zbog toga nikad doci nece. U savezu trebaju biti bivse legende i patrioti i tad cemo moci nesto uraditi do tad mkzemo samo traziti krivce u trenerima igracima i nekim pm
Pa ovaj stakor ni ne razmislja o ostavci jos uvijek ?! Cuj moze on pomoci jos.
Vidjeli smo na Kipru da moze.Virtu4l je napisao/la:Reprezentacija koja ima Pjanića, Džeku i Kolašinca ne može biti ispodprosječna.Jeftha je napisao/la:Nama za respektabilnu ekipu nedostaje desni bek i dobar stoper, ovako smo ispodprosjecni. Nadam se da smo makar dobili krilo u vidu Duljevica.
Uostalom, zavisi kako gledas na termin prosjek.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Pravi savez bi vec Mesi urucio otkaz.KOd nas je uvijek zanimljivo
To prije i poslije turbo navijacima Susica i Bazdarevica uopce nije vazno.Enigma je napisao/la:Samo argumentima baratam pape je došao na našu klupu a prije toga je trenirao po turskoj gdje i sada drži negativan rekord od 9-10 poraza u nizu...prošle kvalifikacije nam je on uništio jer je pravio ekipu gdje mu je bratić bio glavni igrač...koliko mu vrijedi bratić kao igrač vidimo gdje sada igra...Pape kao igrač kapa do poda ...Pape kao trener obična rinaka
Ovaj prvi ima puno vise zaboravnih fanova i to je ocito.
Niti jedan ozbiljan angazman ove 2 neznalice nisu imale do dolaska u BiH nacionalni tim i tu price o argumentima pocinju i prestaju. A da se ne lazemo nisu na pocetku trenerske karijere.
Nema se tu sta puno filozofirati. Zadnja 4 ciklusa prije ovoga jos uvijek aktuelnog smo jednom izborili SP i 3 puta igrali baraz tako da je ovo neuspjeh nad neuspjesima i Bazdarevic mora biti smjenjen. Ovi u odboru znaju sebe saprati i siguran sam da ce mu biti izglasano nepovjerenje poslije Estonije. Samo je problem sto ce ponovo doci isti ili gori od Mese.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
RichmanBiH
- Kontakt:
E cuj sergej barbarez Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
UPRAVA NAPOLJE!
Katanec , Kek , Prosinecki ..volio bi vidjeti jednog od njih trojice .
Sergej će biti selektor poker reprezentacije BiHRichmanBiH je napisao/la:E cuj sergej barbarez Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Kek bi bio najbolje rješenje, ali on je u domeni naučne fantastike.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jedva su ga iz Sosho-a otjerali , kad je dobio otkaz , rekao je jedva sam cekao da mi odkaz uruce , jer je klub na rubu ponora i nema im spasa , poslije dosao novi trener i ljudi izborili opstanak 
Nije podoban smeću od Begića. Svašta je pričao.Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iako i on zaslužuje pravu šansu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- legenda reala
- Kontakt:
Nemojte više naših legendi majke vam, mislim da imamo najgluplje fudbalske legende ubjedljivo, sve vrhunski fudbaleri o fudbalu nemaju blage veze, Faruk bi bio gori od prethodne dvojice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Stvarno smo pali poslije SP u Brazilu. Evo druge kvalifikacije mi zavrsavamo na trecem mjestu u grupi. U tom periodu uspijeli smo se izblamirati protiv Kipra dva puta, protiv Izraela , protiv Irske pali bez prave borbe u Dublinu , da ne kazem da nam je Belgija u cetiri utakmice uvalila 12 komada.
Kad se samo sjetim onog poleta i samopuzdanja s Cirom i punjenja tih malih reprezentacija..
Kad se samo sjetim onog poleta i samopuzdanja s Cirom i punjenja tih malih reprezentacija..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Realno, Faruk je imao svoju šansu. Bio je, blago rečeno, loš na selektorskoj poziciji. A, vala, ni poslije mu nisu cvjetale ruže. Neka njega da se javlja u dnevnicima i u "Pošteno govoreći" te "Odgovorite ljudima", jer je uvijek bio dobar na jeziku. No, realno, ništa novog on ne bi donio našoj reprezentaciji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, GokuSSJG, Kaunas, LeCoq, perun, rukometubih23, Shevko, Sheyi, StevieG8, svrakino1921, tuzlanskinacin, Zglavkar i 78 gostiju.