Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Sreo sam ga sad, voza se u Vilsu. Kaže čitam ja forum, reci onom da se ne zajebaje.Penaltiky je napisao/la:Merlin je jazo koji je pojeo sva svoja **** za pare
Jel u suknji? I tolama na cvjeticesljivo je napisao/la:Sreo sam ga sad, voza se u Vilsu. Kaže čitam ja forum, reci onom da se ne zajebaje.Penaltiky je napisao/la:Merlin je jazo koji je pojeo sva svoja **** za pare
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Šta god nosi skuplje je od moje čitave garderobe, pogotovo ova oprema za bic.Penaltiky je napisao/la: Jel u suknji? I tolama na cvjetice
@legendo
E vidis kako sunce sija kad ja dodjem u Gz. Jesam se iznenadila, imate bas omladine, pune baste.
Vise sam puta otisla u Gz, nego u svoje rodno mjesto.
E vidis kako sunce sija kad ja dodjem u Gz. Jesam se iznenadila, imate bas omladine, pune baste.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ma nisam ni vidio,a Merlin mi je jedna od najodvratnijih pojava ikad.Penaltiky je napisao/la:A iznad mu Dino Merlin koji je pokro boga oca pa onda snimio da te nije Alija i uhvati se lik Cole
Ko sto kompleksah kaze: kad bi me neko pitao gdje cu provest zadnji dan svog zivota na koncertu dine merlina ili u čevljanovicima,ja bi izabrao čevljanoviče cisto zbog tog nekog random efekta.
I ja i ja ,Dzoni je napisao/la:Ma nisam ni vidio,a Merlin mi je jedna od najodvratnijih pojava ikad.Penaltiky je napisao/la:A iznad mu Dino Merlin koji je pokro boga oca pa onda snimio da te nije Alija i uhvati se lik Cole
Ko sto kompleksah kaze: kad bi me neko pitao gdje cu provest zadnji dan svog zivota na koncertu dine merlina ili u čevljanovicima,ja bi izabrao čevljanoviče cisto zbog tog nekog random efekta.
mislim nemam nikakvo misljene o Merlinu,ne slusam to i isto mi dodje il on il ovaj gore brat neki ili Kemo Malovcic...
al bas da moram izabrat ovo gore sto Dzoni napisa onda buraz cevljanovici pa kad je festa nek i hala gori
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ma ja od dva zla izaberes manje.
I nije da ja sad hejtam nesto raju koja to slusa,nek slusa ba ko sta hoce boli me ****.
Ja to ne mogu slusat i necu i aj zdravo.
Ne mogu slusat lika koji preplače komplet diskografiju jbt.
Uvjek je nesto tuzan,uvjek ga neka sjebala,nema on 18 godina al se ponasa ko da mu je manje od 18,ti nikad neces biti kao sto je moja mati...o jbt.
Pa idi **** mater onda **** ti sebi mater,kakva je to poruka?
I nije da ja sad hejtam nesto raju koja to slusa,nek slusa ba ko sta hoce boli me ****.
Ja to ne mogu slusat i necu i aj zdravo.
Ne mogu slusat lika koji preplače komplet diskografiju jbt.
Uvjek je nesto tuzan,uvjek ga neka sjebala,nema on 18 godina al se ponasa ko da mu je manje od 18,ti nikad neces biti kao sto je moja mati...o jbt.
Pa idi **** mater onda **** ti sebi mater,kakva je to poruka?
Ja koga ne slsuam, suzdravam se od komentarisanja istog cisto da se ne sramotim kao ovaj iznad.
Razlika izmedju mene i tebe je sto ja komentarisem neke likove,a ti komentarises mene licno.
Sarajevski mediji moraju shvatiti da nije vijest kad nema vode, nego kad ima vode.
Nisam se napio vode poslije ponoći, ne pamtim
Nisam se napio vode poslije ponoći, ne pamtim
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kawhi je napisao/la:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Ti bi valjda znao da je zabranjeno postavljati slike forumaša na forumu? Ti još Sarminu sliku stavio na avatar.Kawhi je napisao/la:
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam, ja se probudio, smrklo serasavoje je napisao/la:@legendo
E vidis kako sunce sija kad ja dodjem u Gz. Jesam se iznenadila, imate bas omladine, pune baste.![]()
Koje ti je rodno mjesto?? zar ti nisi rođena Sarajka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
BvB09 je napisao/la:
Koji kralj
O jebte, fantastično!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Jel nam se veceras vraca Kawhi?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.