Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Dajte ljudi kakav Hadžibegić. Lik koji je svojevremeno prosipao bodove protiv Farskih Otoka i Lihtenštajna. Baždarević je za njega izmislio trenerski posao.
Ja sam za Prosinečkog. Mada ne bi imao ništa protiv Kataneca ili Keka. Sve samo ne ove igračine iz 70-ih i 80-ih.
Ja sam za Prosinečkog. Mada ne bi imao ništa protiv Kataneca ili Keka. Sve samo ne ove igračine iz 70-ih i 80-ih.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Emir,
Hadžibegić i svi koji su nas vodili forsiraju zastarjeli fudbal. To ne pije vode. Već to ih u samom startu "diskvalificira". Možda je to samo do mene?! Hadžibegić je prevrtljivac, to ti mogu potvrditi i oni iz uredništva (skoro) svih mogućih sportskih portala ili novina. Vjeruj mi.
Više je političar nego svi političari zajedno. Poslije reprezentacije je...? Šta? Šta je uradio? Kakav mu je CV? Zaboravimo igračku karijeru, osvrnimo se samo na trenersku. I, da, zašto bismo mu dali drugu šansu? Ako je tako, više je Baka zaslužuje (a i njemu želim da bude što dalje od reprezentacije). Baka je barem bio blizu, što ne možemo reći za Faruka. Zašto nije ostao? Zašto je dobio otkaz prije, koliko ono bijaše, skoro dvadeset godina?
Vahu ne treba razmatrati, nit imamo novca, nit je on budala da dođe. Bajević je svoje davno odsvirao.
Nemamo neki pretjerano velik izbor, ali radije onda prepustiti nekom da se uči na reprezentaciji nego dati šansu Hadžibegiću, prosto da ne bude na birou. Rekoh, ja sam za to da bude na platnom spisku FKS-a. Nikako na platnom spisku NFSBiH. Barem ne kao selektor.
Pozdrav.
Hadžibegić i svi koji su nas vodili forsiraju zastarjeli fudbal. To ne pije vode. Već to ih u samom startu "diskvalificira". Možda je to samo do mene?! Hadžibegić je prevrtljivac, to ti mogu potvrditi i oni iz uredništva (skoro) svih mogućih sportskih portala ili novina. Vjeruj mi.
Vahu ne treba razmatrati, nit imamo novca, nit je on budala da dođe. Bajević je svoje davno odsvirao.
Nemamo neki pretjerano velik izbor, ali radije onda prepustiti nekom da se uči na reprezentaciji nego dati šansu Hadžibegiću, prosto da ne bude na birou. Rekoh, ja sam za to da bude na platnom spisku FKS-a. Nikako na platnom spisku NFSBiH. Barem ne kao selektor.
Pozdrav.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ante čačić je slobodan 
- robertkosar
- Kontakt:
@Monolog
Baka je imao tri mandata, naprosto tog ljigavca i Usanovicevog covjeka nemoj mi spominjati. Pratim reprezentaciju od njenog samog nastanka ili postanka, tako da mi tesko sta mozes napisati, a da sam propustio. To moze proci ovoj omladini koja je prije 5-6 godina pocela pratiti reprezentaciju.
Nista taj ljigavac nije zasluzio niti zaduzio. Covjek koji je istrosio Baljica, Bolica, Hibica, Konjica, Salihamidzica Barbareza, Varesanovica... nije vrijedan spomena. Unistio je nase blago.
Baka je imao tri mandata, naprosto tog ljigavca i Usanovicevog covjeka nemoj mi spominjati. Pratim reprezentaciju od njenog samog nastanka ili postanka, tako da mi tesko sta mozes napisati, a da sam propustio. To moze proci ovoj omladini koja je prije 5-6 godina pocela pratiti reprezentaciju.
Nista taj ljigavac nije zasluzio niti zaduzio. Covjek koji je istrosio Baljica, Bolica, Hibica, Konjica, Salihamidzica Barbareza, Varesanovica... nije vrijedan spomena. Unistio je nase blago.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja samo kažem da je više on zaslužio da dobije NOVU šansu od Faruka Hadžibegića. Mada, rekoh već, nadam se da nijedan od njih neće nikad bit selektor naše reprezentacije.emir79 je napisao/la:@Monolog
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sebulba je napisao/la:Ante čačić je slobodan
Nije slobodan, reaktivirao je servis televizija i malih kucanskih aparata. Ne diraj covjeka, od kad se poceo baviti nogometom penzioneri su u njegovom kvartu poludjeli. Nema im tko popravit TV.
Bolje ti je i to nego Hadzibegic. Dok je Baka u Mostaru pehar prvaka PL moci ces vidjeti samo na televiziji. Baku u reprezentaciju a Hadzibegica u Sarajevo i sigurni ste prvaci. Tebi bi kao pravom navijacu FK Sarajevo to trebao biti cilj.emir79 je napisao/la:@Monolog
Opametite se konacno vi iz Sarajeva, ove legende su vas dovele do nivoa da Mladost i Krupu gledate sa zaviscu.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 08 okt 2017, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
dubrovnik je napisao/la:Sebulba je napisao/la:Ante čačić je slobodan![]()
![]()
![]()
Nije slobodan, reaktivirao je servis televizija i malih kucanskih aparata. Ne diraj covjeka, od kad se poceo baviti nogometom penzioneri su u njegovom kvartu poludjeli. Nema im tko popravit TV.
***Sacekaj bre, pa on je trebao dobiti automatski otkaz nakon slucaja Kolasinac i Gibraltar...pa maloumnik ne bi napravio takav potez i stavio odbrambenog igraca u nebitnoj utakmici i tako rizikovao suspenziju jednom od svojih najbitnijih igraca.
Isti slucaj sa Zukanovicem prije mjesec dana i zuti protiv nebitnog Gibraltara...a sinoc bi nam Zuka od koristi bio.
Frajer pravi ISTU idiotsku GRESKU dva puta, i samo zbog takvih propusta je trebao biti protjeran s klupe reprezentacije, jer je to pokazatelj da on nema pojma o svom poslu.***
Od prve "jace" utakmice (citaj Wales) nisam bio zadovoljan s njim...ali konta insan nadoci ce, treba vremena i sl. Medjutim vrijeme prolazilo ali nista.
Nakon R.Irske je trebao dobiti otkaz, ali jok! Hajde daj mu jos vremena.
Dolazi Belgija i 4:0...nema tu vise suplje, mars napolje. Nermin Sabic te u studiju uci, Pjanic ti u svojim izjavama govori da treba pojacati sredinu terena, ali on opet tvrdoglavo po svom, kao onomad Pape.
Grcka u gostima (1:1) je bila dobra tekma, ali i corava koka jednom ubode...na kraju je opet svojim katastrofalnim izmjenama sve upropastio.
U redu, evo ti jos jedna posljednja sansa, pobijedi Grcku u Zenici ili odlazis.
Da ne govorim o ispiranju mozga navijacima izjavam poslije te utakmice i pravljenja budalama ih...
Povijesna formacija 4 2 4 i nerijesen rezultat bez prilike maltene... i gle cuda, on i dalje ostaje selektor iako konj na grani (otkud konj na grani?) vidi da to nije to...PA HAJMO SPASITI KVALIFIKACIJE DOK SE JOS UVIJEK MOGU SPASITI - kad vec on sebicnjak nije to mogao skontati i dati ostavku kako to nikom u savezu od ljudi koji se pitaju nije naumpalo.
Sacekaj bre, pa on je trebao dobiti automatski otkaz nakon slucaja Kolasinac i Gibraltar...pa maloumnik ne bi napravio takav potez i stavio odbrambenog igraca u nebitnoj utakmici i tako rizikovao suspenziju jednom od svojih najbitnijih igraca.
Isti slucaj sa Zukanovicem prije mjesec dana i zuti protiv nebitnog Gibraltara...a sinoc bi nam Zuka od koristi bio.
Frajer pravi ISTU idiotsku GRESKU dva puta, i samo zbog takvih propusta je trebao biti protjeran s klupe reprezentacije, jer je to pokazatelj da on nema pojma o svom poslu.
KIPAR JE POSEBNA PRICA, koji nam je jos jednom pokazao da je Mesa prije svega covjek bez skrupula, moralne odgovornosti, sebicnjak, itd...a tek onda selektor neznalica, umisljenik, itd.
Ta nam je utakmica takodje pokazala kakve nam spodobe i idioti sjede u Savezu...ta utakmica je morala biti kap koja ce znaciti otkaz i to ne bilo kakav, nego nogom ga sutnuti u guzicu za sva vremena i zabraniti mu ulazak na stadion...onaj poraz od Kipra je najveca sramota u povijesti BH reprezentacije...
Sinoc opet kasni sa zatvaranjem utakmice, zapravo nikad to nije ni znao jer ne zna sta to znaci. Da se ne prisjecamo izmjena u Grckoj.
Nemam snage vise.
Ne pise nam se dobro...a i mi navijaci tacno kao budale dodjemo.
Mesa, pokazi makar zrno dostojanstva i makni se...nek dodje neko drugi da gradi ili rusi.
***Sacekaj bre, pa on je trebao dobiti automatski otkaz nakon slucaja Kolasinac i Gibraltar...pa maloumnik ne bi napravio takav potez i stavio odbrambenog igraca u nebitnoj utakmici i tako rizikovao suspenziju jednom od svojih najbitnijih igraca.
Frajer pravi ISTU idiotsku GRESKU dva puta, i samo zbog takvih propusta je trebao biti protjeran s klupe reprezentacije, jer je to pokazatelj da on nema pojma o svom poslu.***
Od prve "jace" utakmice (citaj Wales) nisam bio zadovoljan s njim...ali konta insan nadoci ce, treba vremena i sl. Medjutim vrijeme prolazilo ali nista.
Dolazi Belgija i 4:0...nema tu vise suplje, mars napolje. Nermin Sabic te u studiju uci, Pjanic ti u svojim izjavama govori da treba pojacati sredinu terena, ali on opet tvrdoglavo po svom, kao onomad Pape.
Grcka u gostima (1:1) je bila dobra tekma, ali i corava koka jednom ubode...na kraju je opet svojim katastrofalnim izmjenama sve upropastio.
U redu, evo ti jos jedna posljednja sansa, pobijedi Grcku u Zenici ili odlazis.
Da ne govorim o ispiranju mozga navijacima izjavam poslije te utakmice i pravljenja budalama ih...
Povijesna formacija 4 2 4 i nerijesen rezultat bez prilike maltene... i gle cuda, on i dalje ostaje selektor iako konj na grani (otkud konj na grani?) vidi da to nije to...PA HAJMO SPASITI KVALIFIKACIJE DOK SE JOS UVIJEK MOGU SPASITI - kad vec on sebicnjak nije to mogao skontati i dati ostavku kako to nikom u savezu od ljudi koji se pitaju nije naumpalo.
Sacekaj bre, pa on je trebao dobiti automatski otkaz nakon slucaja Kolasinac i Gibraltar...pa maloumnik ne bi napravio takav potez i stavio odbrambenog igraca u nebitnoj utakmici i tako rizikovao suspenziju jednom od svojih najbitnijih igraca.
Frajer pravi ISTU idiotsku GRESKU dva puta, i samo zbog takvih propusta je trebao biti protjeran s klupe reprezentacije, jer je to pokazatelj da on nema pojma o svom poslu.
KIPAR JE POSEBNA PRICA, koji nam je jos jednom pokazao da je Mesa prije svega covjek bez skrupula, moralne odgovornosti, sebicnjak, itd...a tek onda selektor neznalica, umisljenik, itd.
Ta nam je utakmica takodje pokazala kakve nam spodobe i idioti sjede u Savezu...ta utakmica je morala biti kap koja ce znaciti otkaz i to ne bilo kakav, nego nogom ga sutnuti u guzicu za sva vremena i zabraniti mu ulazak na stadion...onaj poraz od Kipra je najveca sramota u povijesti BH reprezentacije...
Sinoc opet kasni sa zatvaranjem utakmice, zapravo nikad to nije ni znao jer ne zna sta to znaci. Da se ne prisjecamo izmjena u Grckoj.
Nemam snage vise.
Mesa, pokazi makar zrno dostojanstva i makni se...nek dodje neko drugi da gradi ili rusi.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 08 okt 2017, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je ovo care ziva istina. Samo ovo "bre" mi nije jasno!hurem je napisao/la:***Sacekaj bre, pa on je trebao dobiti automatski otkaz nakon slucaja Kolasinac i Gibraltar...pa maloumnik ne bi napravio takav potez i stavio odbrambenog igraca u nebitnoj utakmici i tako rizikovao suspenziju jednom od svojih najbitnijih igraca.
Grca (1:1) je bila dobra tekma, ali i corava koka jednom ubode...na kraju je opet svojim katastrofalnim izmjenama sve upropastio.
U redu, evo ti jos jedna posljednja sansa, pobijedi Grcku ili odlazis.
Nemam snage vise.
Znači kroz ligu nacija idu samk 4 selekcije, najbolja iz svake lige. Ma nije strasno, ako Kipar zaigra na Euru, a mi necemo. 
Znači kroz ligu nacija idu samk 4 selekcije, najbolja iz svake lige. Ma nije strasno, ako Kipar zaigra na Euru, a mi necemo. 
Čuj Hadzibegic
Daj nam nekoga mlađeg ko zna osnove modernog fudbala.
Daj nam nekoga mlađeg ko zna osnove modernog fudbala.
Ne idu iz svake lige nego pobjednici 4 grupe iz A lige, koliko sam bar ja shvatioSheyi je napisao/la:Znači kroz ligu nacija idu samk 4 selekcije, najbolja iz svake lige. Ma nije strasno, ako Kipar zaigra na Euru, a mi necemo.
Katanec i niko više,ljigo Hadzibegic je imao šansu, sa Bolicem,Baljom Hasanom, Hibicem, Konjicem, Barbarezom nam Farski otoci uzeli bod.
Faruk je namazan svim i svacim.
Dakle Katanec, Bajramovic Zlatan pomocnik.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
Nakon Estonije ocekujem ostavku ili otkaz, imao je dva ciklusa, prvi mu je Pape dijelom upropastio, zato je on ovaj usrao jos gore. Jesmo mi kolektivno grohnuli kao ekipa, igracki smo dosta limitirani postali, ali ako njemu u toku kvalifikacija treba 8 utakmica da on skonta da ne treba igrati uvijek sa dva spica, onda ne znam.
Ali ne padajte opet u neku euforiju sto se tice novih kandidata, vidim spominje se Katanec, to je mozda i plafon sto se tice opcija i najbolja moguca solucija mozda. Kek, ili neke druge nerealne opcije uopste necu ni ocekivati.
Ali ne padajte opet u neku euforiju sto se tice novih kandidata, vidim spominje se Katanec, to je mozda i plafon sto se tice opcija i najbolja moguca solucija mozda. Kek, ili neke druge nerealne opcije uopste necu ni ocekivati.
Brate volio bih ja Mourinha, ali de malo realni budite i pocnite spominjati selektore koje mozemo dovesti. Kataneca da otmemo Slovencima je naucna fantastika.bhsport je napisao/la:Katanec i niko više,ljigo Hadzibegic je imao šansu, sa Bolicem,Baljom Hasanom, Hibicem, Konjicem, Barbarezom nam Farski otoci uzeli bod.
Nemojte dvostrukih arsina, i Hadzibegic je dosao u teskom trenutku, kao Mesa nakon Susica.
Farska Ostrva su i Ceskoj uzeli bod ako se ne varam koja je u to vrijeme za nas bila Brazil. Jednostavno tamo se tesko igra zbog klime.
Za Zlatana kao pomocnika se apsolutno slazem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Katanec napusta klupu Slovenije...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj ba kakav Katanec, veca ubleha nego curan. Svi drugi mu krivi osim njega samog.
Nemogu vjerovati da zelite Kataneca
Nemogu vjerovati da zelite Kataneca
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!