Ne moze biti civilizovan onaj koji salje granate na civile i nosi kamu za pojasom. Sta tebi znaci biti civizovan?sviunapad1010 je napisao/la:Sta ste se uhvatili toga čovjek je svjestan rata i situacije. Samo je realno napisao da su ti koji su zivjeli u okolini Tuzle bili civilizovaniji i pismeniji itd. od ovih sto su zivjeli u okolini Vlasenice, Bratunca... Realno je da je tako bilo sta tu nije tačno? Bolje bi nam svima bilo da nije bilo rata. Samo narod niko ne pita a posto smo generalno glupi ko qrac krasni lako nas je natakariti jedne na druge.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
U Simin Hanu slobodno ostavis napolju auto otkljucano, alat u dvoristu, cak i vrata po noci. Navecer na benzinskoj kod Hife sjede momci od kojih eventualno jedan popije pivo. Koliko je u gradu bilo obijanja kuca, pokusaja silovanja u sitne sate ? Sta je sa Ilincicom ?
Losa vam prica totalno, ovdje se pojedinci boje Bosnjastva koje ih je spasilo, nista vise. Nema to veze sa Simin Hanom.
Losa vam prica totalno, ovdje se pojedinci boje Bosnjastva koje ih je spasilo, nista vise. Nema to veze sa Simin Hanom.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti za koje kazete da su bili civilizovani su iskakali iz kamiona na BM.
To su bili vojnici JNA i da ga **** nisu mogli bit iz SH. Mozda pokoji oficir.tuzlak1987 je napisao/la:Ti za koje kazete da su bili civilizovani su iskakali iz kamiona na BM.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Znaci mi to da je isao samnom i sa tobom u školu. Izlazio u dom, na stelekt i pio kafu u Tuzli na čaršiji.Probisvjet je napisao/la:Ne moze biti civilizovan onaj koji salje granate na civile i nosi kamu za pojasom. Sta tebi znaci biti civizovan?sviunapad1010 je napisao/la:Sta ste se uhvatili toga čovjek je svjestan rata i situacije. Samo je realno napisao da su ti koji su zivjeli u okolini Tuzle bili civilizovaniji i pismeniji itd. od ovih sto su zivjeli u okolini Vlasenice, Bratunca... Realno je da je tako bilo sta tu nije tačno? Bolje bi nam svima bilo da nije bilo rata. Samo narod niko ne pita a posto smo generalno glupi ko qrac krasni lako nas je natakariti jedne na druge.
Nije pricao kislO mi je glOva. Itd itd. A to sto se 92. desilo opste ludilo krivi su mnogo inteligentniji ljudi koji su nas natakarili jedne na druge. A nismo imali hepek iz nadrealista nažalost. Eto to mi znači. I znači mi sto imam prijatelje Srbe i Hrvate tu koji su ostali i zajedno sa nama trpili granate i glad i sve a nisu morali. Zasto su ostali, zato sto smo bili civilizovaniji od tih tamo vukojebina nekih gdje nije bilo kioska da kupis novine u krugu 50 kilometara. Treba li još da obrazložim.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest vraga, 90% ih bilo Simin Han, Pozarnica, Kolimer, sela iz Lukavca, Crno Blato. Otisli u kasarnu i zaduzili naoruzanje i cekali. Drtine od po 30-40 godina iskakali i bjezali kucama kad je propalo.Penaltiky je napisao/la:To su bili vojnici JNA i da ga **** nisu mogli bit iz SH. Mozda pokoji oficir.tuzlak1987 je napisao/la:Ti za koje kazete da su bili civilizovani su iskakali iz kamiona na BM.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mramore de nas okreči zivota ti. Ovo je katastrofa.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
costacurta08
- Kontakt:
i da, šta je to probem što SLoga ima navijače i što se bore da udju u PL? Sloboda ionako što ima navijača to je na potezu B. Malta - Irac. Svi preko nas mrze. Druga stvar, koliko znam Jasmin je tablu sa natpisom GRAD TUZLA postavio daleko iznad Seljublja, što će reći da je i Simin Han čaršija, pa sve do Previla. Ili se varam? Šta kaže čaršijska krema?
Bruka je bolan blaga riječ činjenica da igrači iz Slobode idu da igraju u prvu ligu, al eto došo i taj vakat.
Sinoćnju utakmicu reprezentacije nisam ni gledao jer me bilo stid terena i ukupnog ambijenta. Ako će neko u Tuzli izgraditi normalan stadion, gdje će dolaziti ekipe iz PL, gdje neću kisnuti pod natkrivenom tribinom i gdje ću moći otići ko čovjek u wc a ne ko životinja uz drvo ja ću bez razmišljanja otići, taman da ga naprave u Kikačima........ ops... pardon, to je iza table
Bruka je bolan blaga riječ činjenica da igrači iz Slobode idu da igraju u prvu ligu, al eto došo i taj vakat.
Sinoćnju utakmicu reprezentacije nisam ni gledao jer me bilo stid terena i ukupnog ambijenta. Ako će neko u Tuzli izgraditi normalan stadion, gdje će dolaziti ekipe iz PL, gdje neću kisnuti pod natkrivenom tribinom i gdje ću moći otići ko čovjek u wc a ne ko životinja uz drvo ja ću bez razmišljanja otići, taman da ga naprave u Kikačima........ ops... pardon, to je iza table
Tabla oznacava administrativno grad Tuzla, naseljeno mjesto Tuzla je od Slavinovica do Bukinja
Ako nije izlazio u Pelikan j.ebem ja njegovu civilizaciju....sviunapad1010 je napisao/la:Znaci mi to da je isao samnom i sa tobom u školu. Izlazio u dom, na stelekt i pio kafu u Tuzli na čaršiji.Probisvjet je napisao/la:Ne moze biti civilizovan onaj koji salje granate na civile i nosi kamu za pojasom. Sta tebi znaci biti civizovan?sviunapad1010 je napisao/la:Sta ste se uhvatili toga čovjek je svjestan rata i situacije. Samo je realno napisao da su ti koji su zivjeli u okolini Tuzle bili civilizovaniji i pismeniji itd. od ovih sto su zivjeli u okolini Vlasenice, Bratunca... Realno je da je tako bilo sta tu nije tačno? Bolje bi nam svima bilo da nije bilo rata. Samo narod niko ne pita a posto smo generalno glupi ko qrac krasni lako nas je natakariti jedne na druge.
Nije pricao kislO mi je glOva. Itd itd. A to sto se 92. desilo opste ludilo krivi su mnogo inteligentniji ljudi koji su nas natakarili jedne na druge. A nismo imali hepek iz nadrealista nažalost. Eto to mi znači. I znači mi sto imam prijatelje Srbe i Hrvate tu koji su ostali i zajedno sa nama trpili granate i glad i sve a nisu morali. Zasto su ostali, zato sto smo bili civilizovaniji od tih tamo vukojebina nekih gdje nije bilo kioska da kupis novine u krugu 50 kilometara. Treba li još da obrazložim.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Oni umjesto o klubu,oni o ratu
Cuj onog sloboda72,ja kad sam pisao da lik je prevrtljiv ,vi ga branili,a sad bi ga tjerali
Cuj onog sloboda72,ja kad sam pisao da lik je prevrtljiv ,vi ga branili,a sad bi ga tjerali
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hudeč naseljen pravo.Penaltiky je napisao/la:Tabla oznacava administrativno grad Tuzla, naseljeno mjesto Tuzla je od Slavinovica do Bukinja
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
costacurta08
- Kontakt:
Ne treba. Sjedi. Koji si broj?sviunapad1010 je napisao/la:Znaci mi to da je isao samnom i sa tobom u školu. Izlazio u dom, na stelekt i pio kafu u Tuzli na čaršiji.Probisvjet je napisao/la:Ne moze biti civilizovan onaj koji salje granate na civile i nosi kamu za pojasom. Sta tebi znaci biti civizovan?sviunapad1010 je napisao/la:Sta ste se uhvatili toga čovjek je svjestan rata i situacije. Samo je realno napisao da su ti koji su zivjeli u okolini Tuzle bili civilizovaniji i pismeniji itd. od ovih sto su zivjeli u okolini Vlasenice, Bratunca... Realno je da je tako bilo sta tu nije tačno? Bolje bi nam svima bilo da nije bilo rata. Samo narod niko ne pita a posto smo generalno glupi ko qrac krasni lako nas je natakariti jedne na druge.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Pitaj @probisvjeta ko je izlazio u Pelikan.Hitman22 je napisao/la:Ako nije izlazio u Pelikan j.ebem ja njegovu civilizaciju....sviunapad1010 je napisao/la:Znaci mi to da je isao samnom i sa tobom u školu. Izlazio u dom, na stelekt i pio kafu u Tuzli na čaršiji.Probisvjet je napisao/la: Ne moze biti civilizovan onaj koji salje granate na civile i nosi kamu za pojasom. Sta tebi znaci biti civizovan?
Ti si dobar sa njim pa ga priupitaj da nam kaze jel ponos danas pobjedioharry_90 je napisao/la:Oni umjesto o klubu,oni o ratu![]()
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Spisak_ ... ćini_Tuzla
Da zavrsimo jednom za svagda sta je carsija a sta nije
Da zavrsimo jednom za svagda sta je carsija a sta nije
-
sviunapad1010
- Kontakt:
.costacurta08 je napisao/la:
Ne treba. Sjedi. Koji si broj?![]()
On nije sigurno.sviunapad1010 je napisao/la:Pitaj @probisvjeta ko je izlazio u Pelikan.Hitman22 je napisao/la:Ako nije izlazio u Pelikan j.ebem ja njegovu civilizaciju....sviunapad1010 je napisao/la: Znaci mi to da je isao samnom i sa tobom u školu. Izlazio u dom, na stelekt i pio kafu u Tuzli na čaršiji.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Izgleda ako ne mrzis sve oko sebe nisi carsija. 
- Probisvjet
- Kontakt:
Onaj koga sam pustio da udje.sviunapad1010 je napisao/la: Pitaj @probisvjeta ko je izlazio u Pelikan.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.