FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
De koji vam je ba, dosta o ratu i tim sranjima...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nisam ja dobar sa njim,ne vjerujem mu nista.. ponos je odigrao nerijesenoHitman22 je napisao/la:Ti si dobar sa njim pa ga priupitaj da nam kaze jel ponos danas pobjedioharry_90 je napisao/la:Oni umjesto o klubu,oni o ratu![]()
Cuj onog sloboda72,ja kad sam pisao da lik je prevrtljiv ,vi ga branili,a sad bi ga tjerali
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Yebote šta je vama, o čemu vi 3 stranice pričate...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
A sa cijom su dozvolom podrinjci uselili u kuce po SH ??costacurta08 je napisao/la:De još jednom, da ti prevedem tvoj post:Penaltiky je napisao/la:Ja sam cuo da su Bratunac, Vlasenica sad 20x civilizovanija mjesta nego prije rata nakon sto su se tamo naselili org. stanovnici SH, Caklovica itd...Chinaglia je napisao/la:Tuzla se brani u Simin Hanu!
Nakon što su u proljeće 92. protjerani iz podrinja, oni koji su preživjeli logore, klanje, silovanje došli su uglavnom u Tuzlu. A u njihove domove, bez njihove dozvole uselili oni koji su svojom voljem napustili Sarajevo, Zenicu, Tuzlu i kasnije prisvojili to sve ti kažeš da su ovi koji su naselili Tuzlu i okolinu divljaci a ovi što su ih protjerali iz njihovih kuća gospoda.
Jel ti sad jasniji tvoj post?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Tuga bogami.
Nema smjsla ova prica na stranu sva zakebancija.je bo rat i svu tu pricu ovde.sta je vama ljudi?to je psihodelija zesca i prisjecat se.
Nema smjsla ova prica na stranu sva zakebancija.je bo rat i svu tu pricu ovde.sta je vama ljudi?to je psihodelija zesca i prisjecat se.
- Probisvjet
- Kontakt:
Halo ba vise sta vam je! Yebem vam sunce i mrznju vise! Yebo vas i forum i Sloboda i Sloga i tuzlaci i podrinjci. Normalizujte se, bosanska sirotinjo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovo je sramota sta je administracija dopustila da se pise na sportskoj temi,forum iz godine u godinu postaje sve gori i sve nekvalitetniji.
Zamisli uđeš na sportski forum tema FK Sloboda a tamo jedni druge nabijaju na q,pozivaju na fajt,pricaju o Aliji zelenim i crvenim,carsiji selima Podrinjcima itd itd .
SPORTSPORT.BA
Zamisli uđeš na sportski forum tema FK Sloboda a tamo jedni druge nabijaju na q,pozivaju na fajt,pricaju o Aliji zelenim i crvenim,carsiji selima Podrinjcima itd itd .
SPORTSPORT.BA
Ja sam za zakebanciju i podjebanciju al ovo prelazi sve granice i nema smisla.i ja ne zelim u tome ucestvovati.
Bojkotovacu vas sve do sutra!
Bojkotovacu vas sve do sutra!
-Mi smo boravili na priprema u Stanišićima i možemo svi biti zadovoljni. Igrači su zaista radili dobro, i ove pripreme sigurno su dobrodošle igračima koji su tokom četiri dana imali osam treninga. Dosta smo radili na taktičkom i kondicionom planu i sigurno možemo biti zadovoljni obavljenim pripremema, kazao je Slavko Petrović koji će u srijedu tokom prijateljske utakmice protiv NK Prokosovići u Prokosovićima imati priliku izvesti dvije postave.
-Tu utakmicu ćemo iskoristi tako da ćemo izvesti dvije postave, u jednom poluvremenu će igrati prva postava ,a jedno poluvrijeme ostakak igrača. Ta utakmica će nam dobro doći, jer zaista potrebna nam je utakmica jer nam je Zemun otkazao u posljedni čas, tako da će nam utakmica u srijedu dobro doći, kazao je Slavko Petrović, šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla.
-Tu utakmicu ćemo iskoristi tako da ćemo izvesti dvije postave, u jednom poluvremenu će igrati prva postava ,a jedno poluvrijeme ostakak igrača. Ta utakmica će nam dobro doći, jer zaista potrebna nam je utakmica jer nam je Zemun otkazao u posljedni čas, tako da će nam utakmica u srijedu dobro doći, kazao je Slavko Petrović, šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla.
Kakve veze ta vijest ima s našom temom?75000 je napisao/la:-Mi smo boravili na priprema u Stanišićima i možemo svi biti zadovoljni. Igrači su zaista radili dobro, i ove pripreme sigurno su dobrodošle igračima koji su tokom četiri dana imali osam treninga. Dosta smo radili na taktičkom i kondicionom planu i sigurno možemo biti zadovoljni obavljenim pripremema, kazao je Slavko Petrović koji će u srijedu tokom prijateljske utakmice protiv NK Prokosovići u Prokosovićima imati priliku izvesti dvije postave.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sad mi pajdo sa ove teme javi da uđem na temu Sloge, najveći pljuvači AH i prigradskog kluba naj redovniji na tebi. koji paćenici sunce ti poljubim a ni jedan od njih nije prokomentarisao kako im se predsjednik kluba slika sa majicom navijačke skupine drugog kluba.
ima veze s temom, al ti nemaswobly92 je napisao/la:Kakve veze ta vijest ima s našom temom?
ajde sprat nize, dole se nalazi tema vaseg podrinjskog kluba poyy
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Selimo desavanja u centar seksorexeksor je napisao/la:Sad mi pajdo sa ove teme javi da uđem na temu Sloge, najveći pljuvači AH i prigradskog kluba naj redovniji na tebi. koji paćenici sunce ti poljubim a ni jedan od njih nije prokomentarisao kako im se predsjednik kluba slika sa majicom navijačke skupine drugog kluba.
Čitaš li čitaš?
Cuj pajdo mu javio jel garda
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
pa mozda si i ti pajdo, mozda je i chini, ja za razliku od 90% vas nikad tamo nisam ostavio ni jedan komentar, nikad nisam ni pozitivno a ni negativno sta komentarisao o tom klubu, jednom otisao na stadion i uvjerio se da ce uć u pl bih na isti način kako je usla i Sloboda, a vi najveći pljuvači iz meni nepoznatih razloga toliko se oterečeni Slogom i AH da se nevadite sa te teme. ono smjesni ste pravo.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Smjesan si ti seksore. Ja se ne sjecam da smo mi gore igrali utakmicu. Tako da sve si rek'o majstore.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
glup si decko jer ovdje niko ne pominje Slobodu da je igrala već da sam ja gore bio samo jednom i gledao jednu utakmicu Sloge i vidio da će uć u PL BiH na isti način kako je i Sloboda ušla. Jesi pitao predsjednika sta ce na slici sa navijackom maicom drugog kluba. To vam je bitnija tema nego da blejite po forumu drugog kluba
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Evo i ti blejis ovdje koga briga ba. Haj zdravo i razguli. Vodi svoju brigu. To sto pricas je apsolvirano davno propustas casove seksore.
pa sta je apsolvirano da ti predsjednik kluba slika se sa navijačkog majicom omrazenog kluba, a navijačka grupa voljenog ti kluba u koje se zaklinjes nije riječ napisala, Ali su bili expresni kad je onaj degen oskrnavio spomenik, a pitam ja tebe sta je pisano ispod slova sto je izcvrljo sprejom.
Pljujete sto stignete a sutite kad trebate bit glasni, al ste aktivni na forumu Sloge i pljujete ko da vam je AH sve najmilije pobio.
Pljujete sto stignete a sutite kad trebate bit glasni, al ste aktivni na forumu Sloge i pljujete ko da vam je AH sve najmilije pobio.
FK Sloboda Tuzla
Sto se tice predsjednika koji je ničim izazvan razmjenjivao majice i trenerke je rečeno jako puno. On je nepopravljiv slucaj i zaključili smo a ti mozda nisi čitao da je njemu Sloboda ili bilo koji klub isto. Nema on taj filing. Medjutim kao sto se dešavalo puno puta ranije nema opipljivog nasljednika pa se u sebi većinom razočarana raja sikira
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ama jedno je ovdje sto mi pisemo, al ile svaka ozbiljna navijačka skupina bi ga razapela, pa zamisli sad trenera Sarajeva Husrefa da se slika sa maicom Manijaka, da ne govorim predsjednika kluva, pa razapeli ga HZ. To je problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.