Njima ako se pruzi takva sansa sigurno ce biti qovna. To se uvijek tako misli nece biti mana ali kada krene izadju na povrsinu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nama je isto, nije nista lakse niti teze. Grupa isto kao i do sada gdje plivamo izmedju drugog i treceg mjesta. A "baraz" samo ako pobjedimo u svojoj grupi u LN sto ce biti tesko, a i ako pobjedimo biti ce taj "baraz" tezak.UrbyEmanuelson je napisao/la:Ima li ovdje baraza,to nas zanima ?
Nema baraža, pobjednici grupa idu u playoff a zadnjeplasirani u niži rang (istovremeno pobjednici idu u viši rang - diviziju) za naredno takmičenje te lige nacija.UrbyEmanuelson je napisao/la:Ima li ovdje baraza,to nas zanima ?
pa to i jest najljepse, nagradi te, realno ako si prva divizija tesko da se neces plasirati preko reg. kval, znaci moze te samo neki peh zadesitiHantraga je napisao/la:
A, malo je glupo s ovim gore. Recimo, samo Island iz prve divizije nije izborio i on po automatizmu ide.
I jeste tako kako ti je logično.KenoRob je napisao/la:Ja samo jos ne kontam jel polufinale i finale divizije u Junu 2019 ili Martu 2020. Tabela a Wiki me zbunjuje mada bi bilo logicno da je Mart i da se ne zna pobjednik divizije prije nego sto regularne kvalifikacije zavrse..?
Znam ali Wiki me zbunio sa ovim rasporedomUltraSA je napisao/la:I jeste tako kako ti je logično.KenoRob je napisao/la:Ja samo jos ne kontam jel polufinale i finale divizije u Junu 2019 ili Martu 2020. Tabela a Wiki me zbunjuje mada bi bilo logicno da je Mart i da se ne zna pobjednik divizije prije nego sto regularne kvalifikacije zavrse..?![]()
Grupna faza Lige nacija se igra u septembru, oktobru i novembru 2018.
Kvalifikacije se igraju u martu, junu, septembru, oktobru i novembru 2019.
Polufinale i finale Divizije se igra u martu 2020.
OK hvalaUltraSA je napisao/la:To u junu 2019. važi samo za Diviziju A.
Kvale ko kvale zavrsavaju u novembru 2019., a u martu 2020. ce se moci plasirati posredstvom lige nacija.Zenzo je napisao/la:Znaci za euro 2020 kvalfikacije bicemo u grupi od 5 ili 6 reprezentacija, prve dvije u grupi idu direktno na euro ?
A sta nam onda dođe ova "liga nacija" da li i tu moramo da izborimo nesto da bi isli na euro ?
![]()
Kvalifikacije za euro pocinju u martu 2019. zavrsavju također u martu 2020.
Liga nacija pocinje u novembru 2018. ... dalje mi nista nije jasno.
Najbolje je sto vise nece biti prijateljskih.Zenzo je napisao/la:Pa bice masala utakmica reprezentacije u naredne dvije godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.