DrFilgud je napisao/la:
Pricali smo o tome xy puta. Srbija nema EU pasos , pa redovno prodaju svoje igrace u EU. 
Eno Hadziahmetovica sa danskim pasosem, pa (ne)igra u Turskoj.
Ne mozemo zauvijek traziti izgovore, pogotovo  koji ne stoje.
Pa ko je rekao da je hadziahmetovic kadar za startera u nekom vrhunskom klubu? Mozda imam i ja pasos EU pa ne znaci da odmah trebam igrati u nekom dobrom klubu.
A sto se srba tice, ne znam na koga ciljas tacno? Srbi polako dolaze ponovo na svoje. Prije par godina su bili goli qrac ali sada su vjerovatno i bolja reprezentacija od nas. Od nasih igraca tamo bi mogao igrati dzeko, pjanic, begovic i kolasinac i vjerovatno visca. Ostali igraci ne bi imali mjesta u srbiji uopce. 
Srbi imaju prednost tu prvenstveno sto im se igraci pokazu u evropa ligi gdje zabiljeze jako dobre nastupe, a druga stvar i kvalitetniji su to igraci pa samim time i mogu negdje otici I to ne mislim samo ja to su cinjenice, vrijednost im je mnogo veca od nasih igraca.
Mi trenutno imamo jedva 5 igraca koji vrijede vise od 2 miliona eura dok oni toliko imaju igraca koji vrijede manje od 2 miliona a svi ostali su vise i generalno vrijede duplo vise od nas.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.