Nek poste koji dan ocisti se organizam od raznih toksina...herbion je napisao/la:Oporavili se i razmislja se o odgodi tekme sa Velezom.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
kontam sutra hladno uzimate Veleza!
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Šta ima u Olimpiku?Jesu li igrači spremni za sutra, hoće li svi nastupiti?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Olimpik je jako ozbiljan klub sa odgovornim direktorom,ambicioznim trenerom i naravno JEDAN JE Nijaz Gracic jedan jedini.Nogometasi ce nam priredit lijepo vece na Kosevu i obradovati pobjedom i tako polako nas Olimpik ostaje u vrhu PL BiH,,,,,,,,K.R.C je napisao/la:kontam sutra hladno uzimate Veleza!
Nego cujem da je se registrovala navijacka grupa Olimpika, pa ako mi moze neko reci koliko vas je, kakvi su vam ciljevi i planovi, hocete li ici na gostovanja, dali su u grupi samo bliza porodica igraca ili ima i clanova dalje porodice ili ce Gracic platiti nekim momcima da navijaju? Eto ako moze da mi se odgovori!
19 hindrH je napisao/la:Nego cujem da je se registrovala navijacka grupa Olimpika, pa ako mi moze neko reci koliko vas je, kakvi su vam ciljevi i planovi, hocete li ici na gostovanja, dali su u grupi samo bliza porodica igraca ili ima i clanova dalje porodice ili ce Gracic platiti nekim momcima da navijaju? Eto ako moze da mi se odgovori!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ovo je jako neozbiljno.Navijacka grupa postoji i nema veze sa g.Gracicem a ponajmanje da su to placeni navijaci ----jednostavno raja koja voli OLIMPIKdrH je napisao/la:Nego cujem da je se registrovala navijacka grupa Olimpika, pa ako mi moze neko reci koliko vas je, kakvi su vam ciljevi i planovi, hocete li ici na gostovanja, dali su u grupi samo bliza porodica igraca ili ima i clanova dalje porodice ili ce Gracic platiti nekim momcima da navijaju? Eto ako moze da mi se odgovori!
Svih 13 ljudipabizo je napisao/la:Ovo je jako neozbiljno.Navijacka grupa postoji i nema veze sa g.Gracicem a ponajmanje da su to placeni navijaci ----jednostavno raja koja voli OLIMPIKdrH je napisao/la:Nego cujem da je se registrovala navijacka grupa Olimpika, pa ako mi moze neko reci koliko vas je, kakvi su vam ciljevi i planovi, hocete li ici na gostovanja, dali su u grupi samo bliza porodica igraca ili ima i clanova dalje porodice ili ce Gracic platiti nekim momcima da navijaju? Eto ako moze da mi se odgovori!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Ima li iko od Olimpikovaca ovde?Kakva je situacija pred danasnju tekmu, hoce li vam igrati svi igraci?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Srecno Vukovi!
Samo polako,jes izgubili smo tekmu ali zato poslije pauze idemo na pobjedu i jurisamo na vrh.Olimpik ce biti klub za veliko postovanje i nadam se izlasku u neko evropsko takmicenje.Jedan je Nijaz Gracic jedan jedini----STARI JE TO VUKmirzza je napisao/la:gubi olimpice gubi hahahaha jedan je ledirani Hotic
- admir_ze1982
- Kontakt:
Na bodove u Zenici ne racunajte, mi smo imali dovoljno pehova do sada, i krajnje je vrijeme da dobre igre i zalaganje krunisemo i konkretno - BODOVIMA, a vama puno srece u nastavk[/b]...pabizo je napisao/la:Samo polako,jes izgubili smo tekmu ali zato poslije pauze idemo na pobjedu i jurisamo na vrh.Olimpik ce biti klub za veliko postovanje i nadam se izlasku u neko evropsko takmicenje.Jedan je Nijaz Gracic jedan jedini----STARI JE TO VUKmirzza je napisao/la:gubi olimpice gubi hahahaha jedan je ledirani Hotic
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Novo pojacanje u Olimpiku.Najavljeni mladi reprezentativac Kameruna Hatun,18 god.,visok 196 cm.,stigao u Sarajevo i sutra je vec na treningu. 
herbion je napisao/la:Novo pojacanje u Olimpiku.Najavljeni mladi reprezentativac Kameruna Hatun,18 god.,visok 196 cm.,stigao u Sarajevo i sutra je vec na treningu.
Veliko hvala g.Gracicu za novo pojacanje i sada juris ka vrhu PLBiH.herbion je napisao/la:Novo pojacanje u Olimpiku.Najavljeni mladi reprezentativac Kameruna Hatun,18 god.,visok 196 cm.,stigao u Sarajevo i sutra je vec na treningu.
Mislim da Olimpik dovede Mesija iz Barse medzu 4 -tri ekipe ne bih bio,jer to nije ni cilj pojedinaca vec samo vlastiti inters, kome to nije jasno onda je lud!
Svi znate da 6.kolo idemo u Zenicu , gdje gostujemo protiv nk Čelika. Svako ko želi ići u Zenicu može se prijaviti do ponedeljka 06.09.2010.
Samo jedan klub Velež Mostar
Vec se 1 prijavio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.