To je tvoje razmišljanje. Svakako da postoje kriminalci, ali veći dio kriminalaca je onaj u ložama. Ovaj na tribinama svakako nayebe svaki put.Kawhi je napisao/la:Koja je razlika izmedju podrzavanja kriminalaca i podrzavanja navijackih skupina? Da bi neko postao vazan u navijackoj skupini na Balkanu kriterij je da bude kriminalan.Lillard je napisao/la:Jel omalovažavat reć istinu? Pa ista go.vna sjede u savezu BiH i spriječavaju boljitak bh nogometa, al glavno da je Džeko kandidat za Zlatnu loptu. Pa da se iole organizira nešto da se savez makne, u Hrvatskoj barem znaš da navijačke skupine i još određeni dio populacije ne voli repku i želi joj sve najgore.Virtu4l je napisao/la:Vidiš moj Kawhi kako ova spodoba iznad ničim izazvana odmah omalovažava Bosnu i Hercegovinu. Kako ćeš njega nazvati navijačem?
Tebi je plasman na SP san. Meni i većini u Hrvatskoj nije. Postoje stvari veće od tih. Veće i od Modrića i dobre igre. Kani me svoje priče, kad pojma nemaš o hrvatskom nogometu i tom stanju. Tvoje postove o kriminalcima da ne tražim sad, to je tvoj mentalni sklop, da podržavaš takve.
Ja ne podržavam nužno navijačke skupine niti sam član ijedne. Ali ne podržavam stoku koja je pokrala i unazadila hrvatski nogomet.
Ne da mi se više o tome. Sto puta ispričana priča. Ko zna sve, shvaća. Ko ne, biće ko virtual koji ili je glup ili voli trolat. Boli me qrac.

Vjerovao ili ne.