FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Dosadila ova pauza, oduzila se pravo. Daj konacno jednu utakmicu da ponovo pocne. Polazem velike nade u Petrovica da ce sada napraviti neku pozitivnu seriju jer su citavu ovu pauzu radili ozbiljno.
Ok eto ima al nevidim da si bio glasan za ovo ostalo. A ako te interesuje od tog drugog je otac zajedno poginuo sa azmirovim
ma ne zanima me uopste samo sam htio da ti dokazem da grijesis.xeksor je napisao/la:Ok eto ima al nevidim da si bio glasan za ovo ostalo. A ako te interesuje od tog drugog je otac zajedno poginuo sa azmirovim
Ma jarane eto grijesim svoj si cilj ispunio sa nekom slikom sa neke utakmice. Ima takođe stotine slika jasmina i AH pa eto danas se jebu preko nas. Ja kad sam sam reko da je glavni cilj predsjednika i sportskog direktora njihovo licno dupe napadan sam naj zesce. E sad kad taj isti ptedsjednik koji je mjesecima prozivao bivseg predsjednika i kad se taj isti predsjednik slika sa majicom navijacke skupine kluba tog omrazenog bivseg predsjednika, tebe i slucne tebi to ne zanima. A sta te zanima?
wobly92 je napisao/la:Jel ova?harry_90 je napisao/la:Jeste dosadili sa slikom,na svaku stranicu je stavljate..
Vrli nas precjenik široke ruke i zmijama u novčaniku...DivizijaŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ pravi!!E ko nas vodi...Kakav predsjednik takav klub,istina je stara
Al uzimamo pitare 100%!!!
DRŽAVA TUZLA!!
I bos nesto. Mene ne tangiraju nase prepucavanje ovdje. Mene vise interesuje zasto se predsjednik nije oglasio, sportski direktor, predsjednik skupstine ili oni koji trebaju biti najvise pogođeni ovim djelom- Fukare.
AH je neprijatelj slobode sto nije dozvolio da se igraci pozdravljaju sa navijacima, al je ovaj prijatelj do bolas sa slike
AH je neprijatelj slobode sto nije dozvolio da se igraci pozdravljaju sa navijacima, al je ovaj prijatelj do bolas sa slike
brat sexor samara forumasku nejac :kafa:
Ma ovo su ozbiljne stvari
Nece niko posla s mafijom.xeksor je napisao/la:I bos nesto. Mene ne tangiraju nase prepucavanje ovdje. Mene vise interesuje zasto se predsjednik nije oglasio, sportski direktor, predsjednik skupstine ili oni koji trebaju biti najvise pogođeni ovim djelom- Fukare.
Nista ti ne znas a sve znas
Fuj fuj fujj
Puuuu
Svi mi se gade.
Puuuu
Svi mi se gade.
Pa kad neće nije trebo glumit mangupa pljuvat pa lizat, to je sto kaze rRade šerbedzija u filmu Variola Vera " pič...a to je polni organ a piz..a to je karakterna osobina"Sariel je napisao/la:Nece niko posla s mafijom.xeksor je napisao/la:I bos nesto. Mene ne tangiraju nase prepucavanje ovdje. Mene vise interesuje zasto se predsjednik nije oglasio, sportski direktor, predsjednik skupstine ili oni koji trebaju biti najvise pogođeni ovim djelom- Fukare.
Ok pizdohan kao karakterna osobina.al to nije poenta ni tema nase mrsimudologije.
Ok slazem se nista boji nije od azmira.ista mraka.
Tugo moja na ata smo spali i kome se nadamo.
Baci boze atomku i budi precizan.
Ok slazem se nista boji nije od azmira.ista mraka.
Tugo moja na ata smo spali i kome se nadamo.
Baci boze atomku i budi precizan.
Jel hoces da kazes da je AH poslao likove iz podzemlja da ravna racune oko pljuvanja SM? Kakvo ponizenje za klub, **** nas i bivsi i sadasnji predsjednici glupexeksor je napisao/la:Pa kad neće nije trebo glumit mangupa pljuvat pa lizat, to je sto kaze rRade šerbedzija u filmu Variola Vera " pič...a to je polni organ a piz..a to je karakterna osobina"Sariel je napisao/la:Nece niko posla s mafijom.xeksor je napisao/la:I bos nesto. Mene ne tangiraju nase prepucavanje ovdje. Mene vise interesuje zasto se predsjednik nije oglasio, sportski direktor, predsjednik skupstine ili oni koji trebaju biti najvise pogođeni ovim djelom- Fukare.
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
Sariel je napisao/la:Znaci po svim pravilima ljudskim bozjim navijackim kako hoces.nepisanim.reko si tamo da su vas pretekli za bod .jos iso na gostovanje, dakle navijac sloge.ovo je.tema slobode i kraj price.
Sloboda72 vrijeme je da promijenis nick u sloga72.
Moderacija svakako nece reagovat.al cemo ovu temu a bogme i onu pretvorit u kaljugu da ce prepucavanja licit na telenovelu.
Okreno si nam ledja druze i sve ok.al onda.b Udi covjek i mastavi tamo pisat.
Pa ti kako hoces.

Akšam hajrula. Časni sude,nisam kriv.
Ja volim FK Tuzla City
Jesi jesi.
Povrh svega jos nam i to treba.
Odi sad tamo i rahat one.dove nabrajaj i moli kuni sta si vec radio.
Nema boga da mos bit.navijac dva kluba.
Povrh svega jos nam i to treba.
Odi sad tamo i rahat one.dove nabrajaj i moli kuni sta si vec radio.
Nema boga da mos bit.navijac dva kluba.
A opet svako zna svoje najbolje.al bar treba bit principijelan.
Vjera, Zena, Nacija sve se moze promijenit, al klub nikad.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ma dzaba to objasnkavat.al ne znas ti kakvog smo mi covjela izgubili
je bote led i hljeb.i onda cudo sto se ljudi za ke baju...cccc
Ljudi ,dolazi " Sloboda 2"(Sarajevo).Dajte da se okrenemo toj temi .Bodovi nam život znače.

Ja volim FK Tuzla City
Tebi, cisto sumnjam.
Bice zivota u slobodi i sa i bez ovih bodova.i sa i bez azmira i sa i bez senada i sa i bez jasmina.
No siliriki idi ti slobodno i brani cast simin hana.ko god da si.
Bice zivota u slobodi i sa i bez ovih bodova.i sa i bez azmira i sa i bez senada i sa i bez jasmina.
No siliriki idi ti slobodno i brani cast simin hana.ko god da si.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.