Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Odlazi vise ubleho
Mesa, mi te volimo!
Sve sam sigurniji da Mesa ostaje jos jedne kvalifikacije 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne bi bilo iznenadjenje.harden je napisao/la:Sve sam sigurniji da Mesa ostaje jos jedne kvalifikacije
E sad recimo da i otkantaju mesu, ko je realno rjesenje?
Pošto Vaha neće, samo Meho Kodro i Amar Osim bi bili pravi pogodak. Znalci a mangupi, ljudi kojima se ne bi menadžeri šepurili okolo a igrači birali gdje, šta, ko i kako.
Bilo ko.edin139 je napisao/la:Ne bi bilo iznenadjenje.harden je napisao/la:Sve sam sigurniji da Mesa ostaje jos jedne kvalifikacije
E sad recimo da i otkantaju mesu, ko je realno rjesenje?
Mesa nema nikakve osnove da ostane. Nema ni rezultat, nema ni igru, nema ni koheziju u ekipi. Nemamo cemu da se nadamo s njim. Belgija je bila prelomna tacka u kojoj je mogao da preokrene situaciju u svoju korist, nakon toga, bice samo gore.
Nemam nista protiv njega licno, cak mi je i simpatican, ali kad ne ide onda ne ide, treba se pomiriti s tim. Hrvati su izvukli nekog anonimusa Dalica i uspjelo im je barem zasad,i za nas je bolja ta opcije, nego mamuzanje mrtvog konja. Cak i ako su opcija Amar Osim, Husref...ja sam za.
Mi ovdje se Vahe spali na Osima i Musemica

On je onaj ja nisam nikad kriv tip covjeka . Zgadio mi se pravo zbog ovoga , pa kako bolan ne vidis da si preuzeo tim sa Svjetskog i doveo ga do raspadainvincible1921 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
"Hazard mi je rekao da mu je žao iskreno što smo imali toliko pehova i da smo zaslužili više od bilo koje druge reprezentacije da idemo dalje. To mi je rekao Eden Hazard nakon utakmice na Grbavici", rekao je Baždarević.
Jel on nas zaj.ebava ili hazard njega![]()
da mi je samo znat po cemu smo zasluzili vise od bilo koga a ne vise od ikoga
![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ako ne objavi da ide vcrs ne gine nama jos 4 godine patnje
🔵⚪
Mesina ispovijest:
Nakon Grcke: Rekao mi je Skibe da smo bolji tim bili u obje utakmice, ali da je Grcka tradicionalno metiljava i da ce se uvijek kao zohari provuci do zavrsnica jer im je to stil otkad znaju za sebe.
Nakon Kipra: Rekao mi je Kristofi da ni sam ne zna kako uvijek igra u transu samo protiv BiH i daje golove koji i njega iznenadjuju.
Nakon Gibraltara: Njihov selektor mi je rekao da smo u rangu Belgije, ali da nemamo srece.
Nakon Belgije: Hazard mi je rekao da mu je žao iskreno što smo imali toliko pehova i da smo zaslužili više od bilo koje druge reprezentacije da idemo dalje.
Nakon Estonije: Njihov selektor mi je rekao, ovo vam je za sve one traume koje ste nam priredili sa Cirom i Papetom.
Dragi Mesa da smo igrali ovako utakmice:
BiH - Estonija 1-0
Belgija - BiH 6-0
BiH - Kipar 1-0
Grcka - BiH 6-0
BiH - Gibraltar 1-0
BiH - Grcka 1-0
Kipar - BiH 0-1
BiH - Gibraltar 1-0
BiH - Belgija 0-6
Estonija - BiH 0-1
Mi bi imali 21 bod, a Grcka 20.
Nakon Grcke: Rekao mi je Skibe da smo bolji tim bili u obje utakmice, ali da je Grcka tradicionalno metiljava i da ce se uvijek kao zohari provuci do zavrsnica jer im je to stil otkad znaju za sebe.
Nakon Kipra: Rekao mi je Kristofi da ni sam ne zna kako uvijek igra u transu samo protiv BiH i daje golove koji i njega iznenadjuju.
Nakon Gibraltara: Njihov selektor mi je rekao da smo u rangu Belgije, ali da nemamo srece.
Nakon Belgije: Hazard mi je rekao da mu je žao iskreno što smo imali toliko pehova i da smo zaslužili više od bilo koje druge reprezentacije da idemo dalje.
Nakon Estonije: Njihov selektor mi je rekao, ovo vam je za sve one traume koje ste nam priredili sa Cirom i Papetom.
Dragi Mesa da smo igrali ovako utakmice:
BiH - Estonija 1-0
Belgija - BiH 6-0
BiH - Kipar 1-0
Grcka - BiH 6-0
BiH - Gibraltar 1-0
BiH - Grcka 1-0
Kipar - BiH 0-1
BiH - Gibraltar 1-0
BiH - Belgija 0-6
Estonija - BiH 0-1
Mi bi imali 21 bod, a Grcka 20.
Idi vise, igraj francuzim na karte osjecaja. Miso Smajlovic i Ovaj kloc su najgori treneri od kad igra repka. Kako nas je covjek unazadio
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
jasko_juve
- Kontakt:
Selektor nije za pohvaliti definitivno, ali odlazak Misimovica, Muratovica, Rahimica, Mujdze, Spahica, Barbareza, Papca nas je najvise unazadio. Ne mozemo se oporaviti i necemo zadugo..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma selektor je bezobraznik i djon obraz , Izgubit onako od jedne Irske u Barazu gdje smo ko treci u grupi isli je sramota da puknes a igraci sa Svjetskog i poslije 4 god na sta lici repka . Pape je imao ogromnih mana al makar je imao nakav sistem , ovaj apsolutno ne zna sta radi i samo opravdanja trazi , **** patriotsko . Svak normalan bi rekao imo sam dvije sanse oba puta sam mizerno razocaro dajem ostavku al ovaj jok
http://****/komentar-karta-za-europsko-dno/
Konacno da neko nesta napise o ovom panju
Mozes mislit koliko ce nas unazaditi odlazak Dzeke, a to je za par godina?jasko_juve je napisao/la:Selektor nije za pohvaliti definitivno, ali odlazak Misimovica, Muratovica, Rahimica, Mujdze, Spahica, Barbareza, Papca nas je najvise unazadio. Ne mozemo se oporaviti i necemo zadugo..
Sve dok ne pokusamo da razmisljamo, da ne kazem kao skandinavske ekipe, ali barem kao Crnogorci, Slovenci, nema napretka. Kolektiv mora da bude na prvom mjestu, a individualni kvalitet je nadgradnja. Kod nas ako Dzeko, Miske nisu u stanju da rijese utakmicu, mi ne postojimo. Mislim da bi ekipa sa Kirin kupa, ostavila bolji utisak u ovim kvalifikacijama. Nama je poterban neko ko ce "zvijezdama" moci da nametne mentalitet sa Kirin kupa i stvori takav ambijent.
Cuvena scena iz Balkanskog spijuna:
Hoces da hebes, e to kosta....
E tako je i kod nas. Hocemo da karamo velike, e pa to kosta. Da bi karao, moras dobro da iskesiras.
Vrijeme je za jednog ozbiljnog, sve sto trazi i dati mu. Laz je da nemamo love i da nismo izazov nekom ozbiljnom!
Bas mu dobro stoji

Hoces da hebes, e to kosta....
E tako je i kod nas. Hocemo da karamo velike, e pa to kosta. Da bi karao, moras dobro da iskesiras.
Vrijeme je za jednog ozbiljnog, sve sto trazi i dati mu. Laz je da nemamo love i da nismo izazov nekom ozbiljnom!
Bas mu dobro stoji

Svi ostali su na gubitku. Savez je skoro obezglavljen, u Mehmedovom mandatu ostao je bez dvadesetak milijuna eura, bez koeficijenta, bez dobrog plasmana na FIFA-inoj ljestvici. Navijači su izgubili vjeru, ponos, euforiju, merak. Igrači, svaki pojedinačno, izgubio je na cijeni, na ugledu. Izgubile su turističke agencije, prodavači suvenira, dresova, navijačkih rekvizita… Izgubili smo svi.paulus je napisao/la:http://****/komentar-karta-za-europsko-dno/
Ali ne vrijedi naricati nad tim neumoljivim činjenicama. Mi ćemo gubiti i ubuduće, jer ne znamo reagirati na vrijeme, ne znamo prekinuti agoniju. Mi kukavički podgrijavamo lažnu nadu, dajemo licemjernu i lažnu podršku svima i svakome, upravo u trenutku kad bi trebali iskazati nepovjerenje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Da napisao je dobro o Bazdarevicu, manje vise ono sto se vidi.paulus je napisao/la:http://****/komentar-karta-za-europsko-dno/
Sistema nema, igre nikako nema, sve ide na silu. To traje ne samo od Bazdarevica nego od Argentine na svjetskom, mi nemamo igre.
Ono sto je Safet rekao se obistinilo, ko zna kad cemo opet otici i to je ono sto nas kao drzavu i narod koci.
Mjesto da se postavimo i kazemo, tu smo gdje pripadamo, i ubuduce idemo opet tamo, mi sami sebe stavljamo u autsajdere, to je vrlo lose i luzerski.
Savez nije nista naucio od vremena Susica a primjer u komsiluku imamo.
Hrvati tonu u dubiozi su i smijene selektora 2 dana pred tekmu za baraz i izadju kao pobjednici.
Tvrdim da je Mesa nakon treceg gola kipra morao biti bivsi, da ne doceka kraj tekme na klupi zbog pripreme ekipe za tu utakmicu.
Protiv Belgije se vidjelo da ovi igraci mogu kad hoce, ali tu je bio Bazdarevic koji ih je sa Jajalom pokopao.
Da moze ostati kao skaut za mlade igrace bilo bi dobro jer taj dio radi fenomenalno.
Sto se stadiona tice, da potrebno je ulagati u Bilino Polje koje vec 5 godina nista nije uradilo ali i u ostale stadione. Nije Bilino Bogom dano da bude dom reprezentacije, a vidjeli smo i novembarske tekme tamo kada padne magla pa ne vidis prst pred okom.
Treba nama stadion i u Hercegovini zbog vremenskih uslova, moramo to imati.
Da nije zeljinih entuzijasta i njihovog rada oko Grbavice, mi bi Belgijance docekali u Splitu, Bolonji ili ko zna gdje a to je poraz za drzavu, savez i sve ukljucene u bh sport.
Drago mi je da ovi kadeti igraju elitne kvale vec 3,4 put uzastopce ili cak peti, i samim tim bude neki drugi mentalitet na ovim prostorima, mentalitet pobjednika, nesto sto smo morali imati 2014, jer samo da smo prosli Nigeriju i da nije sviran ofsajd ko zna sta bi bilo kad bi bilo...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Elddar, L-Train, legendarnadruga, rukometubih23, signalidunapark i 37 gostiju.