FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 10 okt 2017, 13:48

xeksor je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:halo šabane sta koji qurac pises vise po ovoj temi, eno ti Sloga pa sa ostalim pavijanima verbalno svrsavaj na Kostica i Vojvodu :!: ti si najveci primjerak licemjerstva :!: nije ni cudo sto nam je Sloboda na ivici ponora kad su takvi smradovi kao ti sjedili u skupstini kluba deceniju i po :puke:
Pa i ti si vise na toj temi i pises nego ovdje. Sta ti glumis. Ako imas mosnjice a nemas ih jer si curica osim Slbodi72 reci i milom predsjedniku da ide a i ti mozes sa njim cim odobravas maice voljenig ti predsjednika
Nek naprave opste diskusije i necu vise pisati po njihovoj temi, dok ne naprave imam puno pravo da pisem. Izjasnio sam se ja sto se Sence tice, nisam ga ni ranije postovao, sad ga ne postujem nikako. Ko god se vrti s onim cobanima i kaubojima nema moju podrsku :!:
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2017, 14:47

fukaratz je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Mojne ba tako. Nije balavac. Ne zasluzuje takve uvrede.
Bas zato sto je stariji trebao bi biti primjer drugima :!: ovako ne zasluzuje nista bolje :!:
Stani malo na loptu ba. Nema mjesta vrijedjanju. Svi smo mi slobodasi, cak i sadasnji slogasi. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 10 okt 2017, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 okt 2017, 14:48

Probisvjet je napisao/la:Joj da znate sto ne znate, hahahahahahaa. Bice to dobro siguran sam. 1000% Zapamtite ovaj komentar. :salut:
Zato ne siljite ni jedni, ni drugi, ni treci...
Bice opet pun stadion! :clap: :clap: :clap: :clap: :tralala: :tralala: :clap: :clap:
Al' ce biti deranja guzova. :rol: :rol: :rol: :rol: i kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Jel' malo cetiri? :stop: Kako cetiri, bice i pet.
Jasmine, Jasmine ne hajem te al' si obojen svim bojama. :salut:
Idemo sada prvo da vratimo Jedinstvu titulu sampiona! :salut:
Premier liga, premier liga, sramotimo se mi, nisu svjesni, nisu svjesni, da cemo ih opet quziti! :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :salut: :salut: :salut: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Aj hoce ispadati oci :guz: :shock: :shock: :shock:
:rol: :rol:
I ja sam cuo da postoje neke inicijative za sastanke. Aktuelni predsjednik nema nista protiv. Logicno. Ali ne znam detalje
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2017, 14:53

vratil se taj coban u Slobodu, vise me nista nece zanimat u vezi ovog kluba

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 okt 2017, 14:57

Chinaglia je napisao/la:vratil se taj coban u Slobodu, vise me nista nece zanimat u vezi ovog kluba
Uvjek imas LaciJo,boli te kur.ac
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 okt 2017, 14:58

Chinaglia je napisao/la:vratil se taj coban u Slobodu, vise me nista nece zanimat u vezi ovog kluba
Tu i jos jedno 30 fukara. Nista strasno
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 okt 2017, 15:07

Koliko god da nas je.
Samo Sloboda!
I kad ostarim i na kraj svijeta i nebitno koja liga uvijek i samo Sloboda! :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2017, 15:08

bolje 30 pravih navijaca, nego 1000 laznih poput Probisvjeta, sloga72, solinas, staragarda, wobly, katarakta itd
Saro i ja smo pravi navijaci ovdje i onaj sviunapad, mozda jos poneko...

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 10 okt 2017, 15:12

katarakta je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
Bravo.
A to je ujedno i najbolji pokazatelj podrške ovom ili onom.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 10 okt 2017, 15:16

zlatnakoka je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
Bravo.
A to je ujedno i najbolji pokazatelj podrške ovom ili onom.
Momci ba lagano. Sve je politika to. Pa zar je tim potezom JI amnestiran. Dakle ide igranka a raju ko j. Ne nasjedajte djabe i ne Primajte k srcu. Ja pretpostavljam da se krije fuzija iza svega u konačnici
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 okt 2017, 15:22

Ako se Husic vrati sa parama u Slobodu kao Slobodu onda je to pozitivno normalno, ali ako se Sloboda spoji sa Slogom onda to vise nije Sloboda. Isto kao sto ni OKK nije Sloboda. U fuziji klub gubi historiju? Ispravite me ako se varam. Ne mozes samo odbaciti dugove, a sve drugo sacuvati. Ne znam kako je to KK CZV uradila?

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 10 okt 2017, 15:27

tuzlak1987 je napisao/la:Ako se Husic vrati sa parama u Slobodu kao Slobodu onda je to pozitivno normalno, ali ako se Sloboda spoji sa Slogom onda to vise nije Sloboda. Isto kao sto ni OKK nije Sloboda. U fuziji klub gubi historiju? Ispravite me ako se varam. Ne mozes samo odbaciti dugove, a sve drugo sacuvati. Ne znam kako je to KK CZV uradila?
Ne znam kako su oni uradili ali vjerovatno ima neka racunica npr. ako smo sada duzni cca 2,7 i jos iz AH vremena 700 kako se prica te raznim igracima firmama ljudima znanim i neznanim dodjes do cifre npr 4 miliona. Taj dug ti blokira budzet narednih 7 godina minimum bez obzira sto grad daje 500 ili 700 hiljada. Ovako fino napravis fuziju i pare usmjeris dodatnih milion na takmicenje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 okt 2017, 15:32

Kakva crna fuzija,nema od toga nista.....
Sloga je od pocetka zamisljena kao B tim Slobode,Takva ce i ostati,
Sada sa ovim glupostima divizija i kur.cevi sav taj plan pada u vodu,nema logike ljudi.A dodje li do bilo kakve fuzije,sa bilo kime tacno nas treba nestati sa lica zemlje od stida.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 10 okt 2017, 15:32

SARS je napisao/la:Sta kaze 380.000 rebalansom za reprogram dugovanj...Oni ti ga puse Jasmineeee :clap: :clap:
izadji mu malo iz pakaša,,dao je naše pare,nas slobodaša i građana Tz,nije dao svoje ni marke!!
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2017, 15:33

jel te sramota Ekro

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 okt 2017, 15:35

NjonjoVam je napisao/la:
SARS je napisao/la:Sta kaze 380.000 rebalansom za reprogram dugovanj...Oni ti ga puse Jasmineeee :clap: :clap:
izadji mu malo iz pakaša,,dao je naše pare,nas slobodaša i građana Tz,nije dao svoje ni marke!!
ja da sam na tvom mjestu pokrio bih se usima, Jasmin je baba ove igre a ti i takvi kao ti mozes samo dzaba ovdje pjeniti jer covjek ce biti na celu grada koliko god se njemu cejfne, al ovo je tema FK Sloboda i ne zelim stobom raspravljati o politici

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 10 okt 2017, 15:39

Chinaglia je napisao/la:jel te sramota Ekro

jest kada vidim ovakve postove.Svi oni gledaju svoj lični interes i JI i bivši i sadašnji predsjednik.Ne vjerujem ni jednom a ovaj forumaš se još klanja JI koji je do sada slagao milion stvari i sad pred izbore idućeg oktobra daje naše pare našoj Slobodi.Sto ne zavali ruku u svoj dzep kad toliko voli Slobodu??
Koji licemjeri da ne povjeruješ!!
DRŽAVA TUZLA!!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 10 okt 2017, 15:41

SARS je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:
ja da sam na tvom mjestu pokrio bih se usima, Jasmin je baba ove igre a ti i takvi kao ti mozes samo dzaba ovdje pjeniti jer covjek ce biti na celu grada koliko god se njemu cejfne, al ovo je tema FK Sloboda i ne zelim stobom raspravljati o politici
Neka bude na čelu grada 100 godina al neka ne mješa politiku u sport i Slobodu.I tebi je bolje da odeš na neki politički forum pa tamo svršavaj na pjesnikova djela i na Fridu Laufer i Envera Šiljka
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2017, 15:43

gle Ekro, sport nam je na niskim granama i pljujemo Faraona, a kada se desi ovako nesto pozitivno, opet ne valja i govorimo kako su to nase pare itd... to je licemjerno jbg, bez obzira kakvo misljenje imali o njemu, dobar potez treba pozdravit, a ovo je definitivno dobar potez

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 10 okt 2017, 15:47

Chinaglia je napisao/la:gle Ekro, sport nam je na niskim granama i pljujemo Faraona, a kada se desi ovako nesto pozitivno, opet ne valja i govorimo kako su to nase pare itd... to je licemjerno jbg, bez obzira kakvo misljenje imali o njemu, dobar potez treba pozdravit, a ovo je definitivno dobar potez
100% se slažem!!Samo mi providno što daje naše pare pred izbore samo,Neka daje redovno svake godine ovu cifru,Sloboda bi bila u vrhu stalno i od mene bi imao podršku uvijek.Pa neka vlada 1000 godina,ko ga yebe...
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.