Sariel je napisao/la:Solinas ba sta ti je?

Mogo bi ti osvanut izmedju Ismeta i Meše
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sariel je napisao/la:Solinas ba sta ti je?
Malo smo se prepali..a ja mislio ti neki kabadahijaSariel je napisao/la:Solinas ba sta ti je?
Cuo sam da im je dokurcila vasa svadja oko Slobode i Sloge.Sariel je napisao/la:Je bo elektroniku zaobilazis odgovor.sta si cuo
Sariel je napisao/la:Znamo se.i ne mogu da.vjerujem da je ozbiljan...
Kako nisi kabadahija? nazivas me probisvetom pred svima.Sariel je napisao/la:Ccc ja cojka iz.cista mira ..
Kontam koji prenos sta bi![]()
Hari.nisam ja kabadahija ja sam gospodin cojk.ne sudi po mom forumskom alter egu
Ne znam jaa nistaSariel je napisao/la:Ccc ja cojka iz.cista mira ..
Kontam koji prenos sta bi![]()
Hari.nisam ja kabadahija ja sam gospodin cojk.ne sudi po mom forumskom alter egu
Hoce mu se smijati Mesa i Ismet.solinas je napisao/la:Sariel je napisao/la:Znamo se.i ne mogu da.vjerujem da je ozbiljan...![]()
![]()
A yebem ti ba![]()
Opusteno brate moj zayebavam malo.
Sa foruma ce samo
LaciJal dobiti batine I to sa apetitom.
U ovom trenutku koji of topiktuzlak1987 je napisao/la:Todorovic odigrao 90 minuta u pobjedi protiv Portugala, solidan. Generalno dosta bolji nego kada igra za Slobodu. Ne treba sebi dozvoliti da se i on ne unovci ili cak da ode besplatno u neku ekipu iz PL.
ccccc opet ti meni probisvjet jbg.Sariel je napisao/la:Postrojicu vas bogami mog.![]()
Samo se vi zajebajite. Ja jos fino s vama ma kaki opiceno i bog .gledaj bolan ufatili serijski furseta![]()
A probisvjet jw opet pjan
Prijavljen si moderaciji moderatorskoj!tuzlak1987 je napisao/la:Todorovic odigrao 90 minuta u pobjedi protiv Portugala, solidan. Generalno dosta bolji nego kada igra za Slobodu. Ne treba sebi dozvoliti da se i on ne unovci ili cak da ode besplatno u neku ekipu iz PL.
Kada zagrmi iz svih 20 I kusur grla sa sjevera sisoje odlazi sisoja odlaziProbisvjet je napisao/la:Prijavljen si moderaciji moderatorskoj!tuzlak1987 je napisao/la:Todorovic odigrao 90 minuta u pobjedi protiv Portugala, solidan. Generalno dosta bolji nego kada igra za Slobodu. Ne treba sebi dozvoliti da se i on ne unovci ili cak da ode besplatno u neku ekipu iz PL.![]()
![]()
![]()
![]()
Dok se prethodno nabrojano ostvari Messi i Iniesta ce bit mrtvi vec 50 godinaSariel je napisao/la:Orilo se i orice se.mada je tu vise do krova i akustike![]()
I to smo prezvakali nece ljudi konstanto na stadion da uradis ne znam sta.
Bas bi volio da uzmemo neki trofej pa da vidimo.mislim volio bi trofej i bez da vidimo posjetual.brzo bi se vecina ohladila.trazili bi gotov istok.pa obnovljem zapad.pa rostilj i pivu.pa besplatan zagarantovan parking.pa ligu prvaka.pa injestu i mesija.
Pa i ti si takav. Daj jednu, malo, pa drugu, malo onda ide, pa opet, pa zaboravis koja, onda iznova...Sariel je napisao/la:Orilo se i orice se.mada je tu vise do krova i akustike![]()
I to smo prezvakali nece ljudi konstanto na stadion da uradis ne znam sta.
Bas bi volio da uzmemo neki trofej pa da vidimo.mislim volio bi trofej i bez da vidimo posjetual.brzo bi se vecina ohladila.trazili bi gotov istok.pa obnovljem zapad.pa rostilj i pivu.pa besplatan zagarantovan parking.pa ligu prvaka.pa injestu i mesija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.