Utakmice klubova iz BiH na TV-u

sekac
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la sekac » 02 sep 2010, 12:26

EdinTM87 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:ako Bog da za par kola na tv-u ce biti sve tekme sarajeva....tek da se vidi koliko smo jaki :D pregovori u toku
Daj boze da je ovo tacno, pa da vidite kako to Sarajevo pobjedjuje!
koliko je već penala svirano za selja i baš dobro nek narod gleda kao i prošle godine kad ste kupovali pljačkali gdje god ste stigli a na kraju krajeva vama se Hapoel razbio od glavu realni edinetm88 a ne 87 :D Mi pojedini koji imamo sreču da gledamo Tv Vogošća vidimo šta se dešava a ti garant aludiraš na utakmicu sa Čelikom pa onda( samo radi drugih pišem a ne zbog tebe)pogledaj da je Čelik imao mrtvu šansu i da je zabio gool samo minut prije našeg to bi nam bio kraj međutim nisu ali mi jesmo iz kontre,drugi slučaj vama je u Tuzli pustio sudija da izjednačite a vi umjesto toga u 95 minuti primite gool nadam se da sam bio jasan a fudbal ne bi bio to što jeste da ne postoje obrti kao utakmica Sarajevo -Čelik koji se pokazao na Koševu kao najbolji tim dosad u ovom prvenstvu a gledao sam i Olimpik -Željo pa me niste oduševili i baš dobro što če doći Tv samo da hoče još UEFA pokažnjavati ove što su optuženi za štimanje a tu ste i vi a Sarajeva koliko znam nema.Sorry za duži post ali ne ide više ta hajka od pojedinih nerealnih navijača Želje!Dino sorry!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 sep 2010, 12:40, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 sep 2010, 12:27

odlično a jbt nas čak 7 puta kod kuće prenosi...

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 02 sep 2010, 12:27

Svaka cast Bht1,samo mi je krivo sto nisu postigli ugovor i sa Celikom.Samo jedna utakmica Celika na Tv-u. :(
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 02 sep 2010, 12:28

Kako ih nije sramota da neprenose nijednu utakmicu Veleza. :evil:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 02 sep 2010, 12:32

Linus Torvalds je napisao/la:Kako ih nije sramota da neprenose nijednu utakmicu Veleza. :evil:
pa to treba valjda pitati ove u klubu zašto se nisu i oni dogovorili

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 02 sep 2010, 12:32

Linus Torvalds je napisao/la:Kako ih nije sramota da neprenose nijednu utakmicu Veleza. :evil:
Kada nije sramota Veleža da neda domaće tekme, zašto bi bilo sramota da ga se ne prenosi? :evil:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 02 sep 2010, 12:32

ha i Slobode nema :cry: nezz kakav je raspored kola ali sastajemo se sa 3 kluba od ovih 5 u gostima a ni jedne neće biti a u drugu ruku mi je itekako drago jer će biti nešto od fudbala na BHT-u i to domaćeg. Uvijek mi je bilo draže pogledati i Široki B - Slavija nego Aston Villa - Tottenham a i prenosit će oba gradska derbija ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 02 sep 2010, 12:35

atko je napisao/la:
Kada nije sramota Veleža da neda domaće tekme, zašto bi bilo sramota da ga se ne prenosi? :evil:
Sramota je i na jednoj strani zbog domacih tekmi i to je jedan razlog sto je bojkot taj totalnio neprofesionalizam uprave, a na drugoj strani je sramota sto se Velez neprenosi u gostima barem kod sarajevskih premijerligasa.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 02 sep 2010, 12:46

sekac je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:ako Bog da za par kola na tv-u ce biti sve tekme sarajeva....tek da se vidi koliko smo jaki :D pregovori u toku
Daj boze da je ovo tacno, pa da vidite kako to Sarajevo pobjedjuje!
koliko je već penala svirano za selja i baš dobro nek narod gleda kao i prošle godine kad ste kupovali pljačkali gdje god ste stigli a na kraju krajeva vama se Hapoel razbio od glavu realni edinetm88 a ne 87 :D
Ne mogu da shvatim..KOLIKA mrznja da je draza pobjeda jednog zidovskog kluba nego pobjeda "komsija sa Grbavice".Ovako nisko stvarno TREBA ZNATI pasti..nije ni cudo sto nam se desava to sto nam se desava..a zna se kome..RIVALITET shvatam ali ovo gore-nikako!Niti mi kao normalnu insanu ide u glavu..ovo je ZALOST i dno dna.....

Nego-Derby kola-ovi rekose na naslovnoj"Gledacemo da sve klubove zastupimo podjednako"...pa zastupise OSIM potpisnika haman bas SVE,Buducnost iz Banovica(jer u NFSBiH sjedi onaj bilmez i kriminalac Golac koji vedri i oblaci sudijskom organizacijom u BiH..e TA Buducnost ce biti 3 puta a NIJE potpisnik...Pa Olimpik..i ONI imaju (naravno)nekoga ko ih dobro gura,ali ni oni nisu potpisnici pa i oni-tri puta na TV.Ali zato nema NIJEDNE tekme Veleza,Celika,Slobode...Od ovih"nepotpisnika"..

Nego sto se Veleza tice,BIT ce ako Bog da Velez na TV-u ;)
Za nas je rezervisan ovaj posljednji 30-i termin..;)..Ako Bog da;)
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 02 sep 2010, 12:56

brazzo je napisao/la:
ha i Slobode nema :cry: nezz kakav je raspored kola ali sastajemo se sa 3 kluba od ovih 5 u gostima a ni jedne neće biti a u drugu ruku mi je itekako drago jer će biti nešto od fudbala na BHT-u i to domaćeg. Uvijek mi je bilo draže pogledati i Široki B - Slavija nego Aston Villa - Tottenham a i prenosit će oba gradska derbija ;)
Izvini, ali drago mi je sto vas nema. Niste dopustili prijenos prosle sezone pod izgovorom da nema uslova, a onda se bez problema prenosila utakmica BiH-Turska (U21). Kad promijenite politiku, ili jos bolje, kad vam u klub udju novi ljudi, onda nek' i vas prenose.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 02 sep 2010, 13:05

Mislim da su trebali jos da potpisu ugovore i da prenose Velez i Celik koji je uvjek fer bio kad su u pitanju prenosi sto se tice Slobode mislim da je po zaslugama i da sa ovom upravom tesko da ce ko i traziti da gleda Slobodu koja na strani gubi ,a kuci lomi i uzima bodove ,a prenos daju ,samo kad oni to hoce,pa im BH1 sad to vraca,a brate Sloboda je i omrzene u gotovo cijeloj BiH radi opstrukcije i unistavanja ljepote fubala gdje god igra, a ne vole je ni u Tuzli gdje dode 200 navijaca.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 sep 2010, 13:05

Kevin je napisao/la:evo ga ono sto sam ja pricao:

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-42475.htm

znaci ovo ispada bolje od derbi-kola...

jer recimo imamo ovaj slucaj

14. kolo: Borac - Željezničar
Zrinjski - Široki Brijeg (nedjelja)

znaci prenosit ce se obje, jedna je u suotu a druga u nedjelju

mogu samo reci nakon ovoga, a vidit cemo kako ce dalje teci stanje:

SVAKA CAST BHT1

I ja isto kažem SVAKA ČAST BHT1 ,samo da se ovo nastavi dobro i da ne bude nikakvi problema .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

otwstw
Kontakt:

Post Postao/la otwstw » 02 sep 2010, 13:07

A pocrkali dabogda, zar nisu mogli i Sarajevo-Borac prenositi... Nek ste Banjalucanima uskratili tu utakmicu, pa nek ide sve u pm. I tako uvijek rade, prosle sezone Borac Zeljeznicar (liga) su prenosili i Sarajlije su mogle gledati svoj Zeljeznicar kako igra u BL, a kad je borac gostovao Zeljeznicaru, prenosa ni u prici... Tako ce biti i sad Sarajevo Borac nece prenositi, al ce zato Borac Sarajevo direktno prenositi i pustace 5 dana reprize da nebi slucajno koji Sarajlija ostao a da nije vidio utakmicu... :evil:

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 02 sep 2010, 13:11

.....posto kako kaze Belmin K. moraju krenuti od negdje...kada bude naplacivao pretplatu neka krene od Listice....jer ovdje je sto vise pljujes po drzavi vise ces biti nagradjen.....
Nema vise :P

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 sep 2010, 13:11

Borac - Željo u ligi nisu prenosili. Nije Borac dao.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 sep 2010, 13:12

otwstw je napisao/la:A pocrkali dabogda, zar nisu mogli i Sarajevo-Borac prenositi... Nek ste Banjalucanima uskratili tu utakmicu, pa nek ide sve u pm. I tako uvijek rade, prosle sezone Borac Zeljeznicar (liga) su prenosili i Sarajlije su mogle gledati svoj Zeljeznicar kako igra u BL, a kad je borac gostovao Zeljeznicaru, prenosa ni u prici... Tako ce biti i sad Sarajevo Borac nece prenositi, al ce zato Borac Sarajevo direktno prenositi i pustace 5 dana reprize da nebi slucajno koji Sarajlija ostao a da nije vidio utakmicu... :evil:
Nećemo sad lagati, nije fazon. Borac - Željezničar(liga) nije prenošeno jer vama kao nisu uplatili na vrijeme što vam je zasmetalo toliko da otkažete prenos. I zamisli, nijedan Sarajlija nije mogao preko TV-a gledati tu utakmicu! :o

A u narednom kolu igraju prvak i viceprvak! Zašto bi prenosili Borac i Sarajevo? :lol:
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 02 sep 2010, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2010, 13:12

Ajde lepo,samo mi je zao sto Slavije nema ona je do sada uvek bila medju prvima kada treba davati prenos,ali bolje ista nego nista.
Klubovi su ovo skoro pa bez novcane naknade dali da se prenosi jer ovo sve izadje na nekih 5-10000 sto su mizerne sume novca za TV prenos.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 sep 2010, 13:15

Devil je napisao/la:Ajde lepo,samo mi je zao sto Slavije nema ona je do sada uvek bila medju prvima kada treba davati prenos,ali bolje ista nego nista.
Klubovi su ovo skoro pa bez novcane naknade dali da se prenosi jer ovo sve izadje na nekih 5-10000 sto su mizerne sume novca za TV prenos.
Mizerniji je fudbal koji se prezentuje. Mislim da bi klubovi trebali davati pare da ih se prenosi. Tako i popularizuju i sebe i domaći fudbal. Imaju i taj marketinški prostor, pa nek' se snađu. Vrlo je upitno da li bi neko njima trebao da plaća. Kod nekih ni TV prenos nimalo ne umanjuje posjetu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 02 sep 2010, 13:17

@otwstw

Koliko se sjećam i koliko me pamet služi (a služi vjeruj), prošle godine su vraćena kola BTH1 negdje kod Visokog kad su krenuli za BL tj. kad su trebali raditi prenos utakmice Borac-Željo, jer su od Banjalučana (mislim na FK Borac) dobili info da neće dobiti prenos utakmice i od tog momenta i počinje raspad famoznog projekta zvanog "DERBI KOLA". Samim tim Sarajlijice nisu mogle gledati svoga Želju (a ti tvrdiš da jesu), koji isto nije dozvolio prenos u znak nekog "revanšizma" za jesenju odluku uprave Borca. To ti je sva mudrolija... ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 02 sep 2010, 13:20

gollum je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
Izvini, ali drago mi je sto vas nema. Niste dopustili prijenos prosle sezone pod izgovorom da nema uslova, a onda se bez problema prenosila utakmica BiH-Turska (U21). Kad promijenite politiku, ili jos bolje, kad vam u klub udju novi ljudi, onda nek' i vas prenose.
i ja bih tako razmišljao ali opet i sa ovom gamadi u upravi mogla se prenositi makar jedna gostujuća tekma ali nema veze nije to problem za članove grupe jer bi svakako ''odgledali'' te tekme ali i meni je u neku ruku drago,jer će kreten Šabović ''uživati'' dok se drugi klubovi promovišu, (mada opet i njega boli qrac za Slobodom).
sto se tice Slobode mislim da je po zaslugama i da sa ovom upravom tesko da ce ko i traziti da gleda Slobodu koja na strani gubi ,a kuci lomi i uzima bodove ,a prenos daju ,samo kad oni to hoce,pa im BH1 sad to vraca,a brate Sloboda je i omrzene u gotovo cijeloj BiH radi opstrukcije i unistavanja ljepote fubala gdje god igra
pa i ja smatram da igramo anti fudbal ali opet :( nema veze meni je lično bitno da je to krenulo a nadam se da će se spisak proširivati i da ćemo konačno imati stalan prijenos lige na BHT a isto tako nekad tamo da nam Mijajlović radi prijenose to bi tek bilo uživanje ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Proximic, supervizor, tutankamon1905 i 29 gostiju.