Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
[quote="losmi"]Real ima ukupno 72a barcelona 70 trofeja!znaci osvajanjem duple krune ove sezone barca se moze izjednaciti sa realom!
[/quote]

Za onu izjavu gore premalo si smajlija stavio.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Blankos nije ni tebi lahko 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Završio je prijelazni rok, a treneru Real Madrida Joseu Mourinhu se nije ispunila želja da u svoju momčad dovede jedno kvalitetno napadačko pojačanje. Po izvještajima španjolskih medija Mourinho je u srijedu sipao gorčinu zbog dvije činjenice, a one su da na Santiago Bernabeu nisu došli Samuel Eto'o ili Didier Drogba. U pitanju su dva nogometaša s kojima je Mourinho radio za vrijeme svog bivanja u Chelseaju i Interu. Znano je da odavno gaji velike simpatije prema nogometašu Obale Bjelokosti, no očigledno je jednako zaljubljen i u mogućnosti Kamerunca. Mourinho je nekoliko puta naglasio da su "Higuain i Benzema premalo u napadu". No, očigledno će s njima morati krenuti u lov na vrh Primere. Nije mu počelo dobro, odigrao je samo 0-0 kod Mallorce u 1. kolu.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
cuj samuel eto'o u realu

Wolverine je napisao/la:cuj samuel eto'o u realu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw. @brnjoo gdje ti je los blancos
Maicona je trebao Mou dovesti al na @brnjinu i moju srecu nije
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Prvo ovi botovi Barcini navijaci nezhnaju sta pricaju! Mou ce od ove ekipe napravit masinu koja ce kontrama samo trpat ! Neznam kad ali on je najveci strucnjak tako da ce tgo bit uskoro !
btw : Real jeste najveci klub , ali Barca ne zaostaje za top 3 kluba tako da o velicini neki naviac Arsenala nema sta komentarisati i govoriti da je Barca klasa ispod Reala ! Kume kad vi date 6 komada Realu , u ovom slucaju Manchi na Trafordu onda cemo nesta pricat , a o tome da nemate evropski trofej to necu govoriti ! Dovoljno je reci da je sto se svih Evropskih trofeja tice MIlan ima najvise , potom Real , a trece mjesto djele Barca , LvP i Ajax , toliko o velici !
Sve ukupni troefeji Real 72 , Barca 71 !
To i nije toliko lose ?
btw : Real jeste najveci klub , ali Barca ne zaostaje za top 3 kluba tako da o velicini neki naviac Arsenala nema sta komentarisati i govoriti da je Barca klasa ispod Reala ! Kume kad vi date 6 komada Realu , u ovom slucaju Manchi na Trafordu onda cemo nesta pricat , a o tome da nemate evropski trofej to necu govoriti ! Dovoljno je reci da je sto se svih Evropskih trofeja tice MIlan ima najvise , potom Real , a trece mjesto djele Barca , LvP i Ajax , toliko o velici !
To i nije toliko lose ?
Nije to ni toliko lose, ali je lose u pogledu da se dicite s necim cime niste ravnopravni. Vasih 71 trofej nije ni priblizno Realovim 40 trofeja - a pritom mislim samo na Primeru i Ligu Prvaka. Ali nebitno. Trofeji iz proslosti nisu bitni, pred nama je da se borimo za Primeru ove godine, a akobogda i u Ligi Prvaka da se susretnemo najranije u polufinaluAndres je napisao/la:Prvo ovi botovi Barcini navijaci nezhnaju sta pricaju! Mou ce od ove ekipe napravit masinu koja ce kontrama samo trpat ! Neznam kad ali on je najveci strucnjak tako da ce tgo bit uskoro !
To i nije toliko lose ?
Ma kakav on i skola, ko nebo i zemljavuvu_zzz je napisao/la: btw. @brnjoo gdje ti je los blancospocela mu skola
![]()
Maicona je trebao Mou dovesti al na @brnjinu i moju srecu nije
Kad malo bolje razmislim, dobro bi nam dosao Maicon u prve dvije-tri utakmice a kasnije je mogao sjediti i na klupi sto se mene tice
Kume vi kad ste uzimali te trofeje tad fudbal nije ni postojo u 5 gradova ! Real je uzo prvih 5 lp , a napravio pauzu 2 god pa uzo 6.tu
Kakva je tgo velicina jebbo te ljeb ? 50setih godf uzimali trofeje ! Isto tako za primeru uzeli prvih 10 !
Mi pricamo o nekoj novoj eri nogometa kad se igra atomski fudbal , a te neke godine kad su se nase dede radzale , kad nisi imo gdje geldat utakmice , mani se toga !
Kakva je tgo velicina jebbo te ljeb ? 50setih godf uzimali trofeje ! Isto tako za primeru uzeli prvih 10 !
Mi pricamo o nekoj novoj eri nogometa kad se igra atomski fudbal , a te neke godine kad su se nase dede radzale , kad nisi imo gdje geldat utakmice , mani se toga !
-
ibra_barca
- Kontakt:
neznam cemu toliko prepiranje i svadje pojedinih navijaca oba tima, ja sam ovdje prvi put napisao nesto, jer ne zelim da pisem na temama koje nisu kluba kojeg volim i koji mi je u srcu, a to je barca...
ali me natjeralo to kad dodje realov, arsenalov, bajernov..., navijac i podje da soli pamet nama na barseloninom forumu, zasto to radite?????
zasto se ne zapitamo za koga navijamo, i gdje najvise postujemo, a ne ovo, ima realovih navijaca koji imaju vise postova na barcinom forumu nego ovdje, a ima i barcinih koji imaju vise postova ovdje nego tamo, porediti barcu i real ne ide nikako, jer real ima puno bolju tradiciju, to sto pisu 72-70, to mogu da objese macku o rep, spominju neke nevazne trofeje barce, to se nemoze nikako porediti...
ali sa druge strane, pogledajmo zadnih 10-ak godina, mora se priznati da barcelona ima puno vise uspjeha nego real, ne ide vam u zadnje vrijeme, sama cinjenica da ste promjenili preko 10 trenera od 2003, sve govori...
pred nama je slijedeca sezona, i opet cemo vidjeti ko ce biti no.1, dali barca, ili real, ako budete prvi, ja cu vam ovdje prvi cestitati, samo nemojte molim vas da pisete na barcinom forumu, i da podjebajete, a necu ni ja vise na vasem da pisem, ovo je prvi i posljednji put...
sretno...
ali me natjeralo to kad dodje realov, arsenalov, bajernov..., navijac i podje da soli pamet nama na barseloninom forumu, zasto to radite?????
zasto se ne zapitamo za koga navijamo, i gdje najvise postujemo, a ne ovo, ima realovih navijaca koji imaju vise postova na barcinom forumu nego ovdje, a ima i barcinih koji imaju vise postova ovdje nego tamo, porediti barcu i real ne ide nikako, jer real ima puno bolju tradiciju, to sto pisu 72-70, to mogu da objese macku o rep, spominju neke nevazne trofeje barce, to se nemoze nikako porediti...
ali sa druge strane, pogledajmo zadnih 10-ak godina, mora se priznati da barcelona ima puno vise uspjeha nego real, ne ide vam u zadnje vrijeme, sama cinjenica da ste promjenili preko 10 trenera od 2003, sve govori...
pred nama je slijedeca sezona, i opet cemo vidjeti ko ce biti no.1, dali barca, ili real, ako budete prvi, ja cu vam ovdje prvi cestitati, samo nemojte molim vas da pisete na barcinom forumu, i da podjebajete, a necu ni ja vise na vasem da pisem, ovo je prvi i posljednji put...
sretno...
...rob do bagro...
- legenda reala
- Kontakt:
Pa uzeli smo tri od 98 do 2002 ,a vi tri za čitav historijat i ti sad se nešto praviš pametan,pamtim ja kad je Barsa bila 12 na tabeli i borila se za LP u zadnjim kolima .Ko fol Barsa ima školu jaku pa do juče bili Holandski klub ,a do dolaska Ronaldinha niste znali šta je Liga prvaka .Ja se slažem da je Barsa jaka ali tek u poslijednih 5-6 godina ,a do tada je bila osrednji klub.Andres je napisao/la:Kume vi kad ste uzimali te trofeje tad fudbal nije ni postojo u 5 gradova ! Real je uzo prvih 5 lp , a napravio pauzu 2 god pa uzo 6.tu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zamolio bih te lijepo da lagano odsetas sa ove teme je ovo je tema za fanove Reala a ne Barce. Ok mozes ti lijepo diskutovati ali po tvojim postovima se vidi da si ti isfrustrirano, depresivno dijete koje nema zivota pa onda dodje na ovaj forum i pocne svima kenjati kontajuci da ce nesto promijeniti tako. Idi u skolu, uci, izlazi malo, druzi se sa ljudima nemoj ovdje svoj bijes iskaljivati. Eto lijepo te molim u ime svih nas normalnih da odes sa ove teme i pises u Barcinoj temi koliko ti srce zeli. PozzAndres je napisao/la:Kume vi kad ste uzimali te trofeje tad fudbal nije ni postojo u 5 gradova ! Real je uzo prvih 5 lp , a napravio pauzu 2 god pa uzo 6.tu
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Pa sta se sa Andresom prepirete odavno je dokazano da on i jedan dobar dio bagre sa njihove teme, poput Romaria, onog bparene i jos jednog sa d mu nick, nemaju pojma od zivota kamoli od nogometa
Izgleda da ce nam Alfredo Di Stefano riknuti do subote
Izgleda da ce nam Alfredo Di Stefano riknuti do subote
Vidi ti ovog Brnje, ti si svoje znanje pokazao samim odabirom nicka, koji je prikladan za konja ili dzukelu neku. Romario nikog ne provocira, a postovi su mu vise/manje uglavnom realni. Neki dan si se pravio pametan kad sam pisao kako ce real najvjerovatnije prosipati bodove zbog neuigranosti, pa eto prosuli ste.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kakva neuigranost, kakvol sto, nemoj previse pametovatiRomariooo je napisao/la:Vidi ti ovog Brnje, ti si svoje znanje pokazao samim odabirom nicka, koji je prikladan za konja ili dzukelu neku. Romario nikog ne provocira, a postovi su mu vise/manje uglavnom realni. Neki dan si se pravio pametan kad sam pisao kako ce real najvjerovatnije prosipati bodove zbog neuigranosti, pa eto prosuli ste.
Pa kako ti znas da ja nisam dzukela koja zna pisati i koristiti internet. Ja sam dobro dresirana dzukela.
Ljudi ovo je onaj Romariooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo Barca je dio zivota mog, Baaaarca ti si sampioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon, o kojem sam pricao maloprije.
Druze Brnjoo, pod hitno mijenjaj dilera, nisi mi dobar nikako
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romario, Omario, Mario, Ario, Rio, Io, Oooo
Protiv Osasune u najboljem terminu - u 20:00h.
Prenosi li ko sutra od ovih sabanskih televizija Bosnu protiv Luksemburga
Protiv Osasune u najboljem terminu - u 20:00h.
Prenosi li ko sutra od ovih sabanskih televizija Bosnu protiv Luksemburga
Dobro je otišli su oni koje je @brnjoo naveo sada mogu pisat
Dobro je što ode VDV trebao je još Džeko dođi,ali jbg imamo opet dobar tim sada bez Ronalda da vidimo barem jednu tekmu kako će igrati ja očekujem
Iker
Lass Ramos Carvalho Marcelo
Khedira Xabi
Leon Oezil Di Maria
Jedan jedini
Inače CR sere sa ovim igranjem na lijevoj strani uredu u formaciji sa Leonom,ali Di Maria ne može igrati ništa drugo do lijevo krilo njega na desno zašto gušiti igrača ne neprirodnoj poziciji
Dobro je što ode VDV trebao je još Džeko dođi,ali jbg imamo opet dobar tim sada bez Ronalda da vidimo barem jednu tekmu kako će igrati ja očekujem
Iker
Lass Ramos Carvalho Marcelo
Khedira Xabi
Leon Oezil Di Maria
Jedan jedini
Inače CR sere sa ovim igranjem na lijevoj strani uredu u formaciji sa Leonom,ali Di Maria ne može igrati ništa drugo do lijevo krilo njega na desno zašto gušiti igrača ne neprirodnoj poziciji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
vrecu brasna, jedva zavezanu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
vrecu brasna, jedva zavezanu
[youtube][/youtube] samo za drustvo u cosku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.