Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Imao je svega nekoliko kontakata s loptom, ali je lijepo vidjeti da trener odmah ozbiljno racuna na njega i da je tu medju 15-ak igraca u rosteru. Ako i on bude odigrao bar po pola sata u prosjeku sve utakmice do Belgije, lagano ga staviti u prvih 11.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
						- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma dzaba se nadamo igrace visca

- akisarajevo92
- Kontakt:
kad mi se odmah usere u cejf sa svojim forom po desnoj strani pravo u gol autQUARTERBACK je napisao/la:ma dzaba se nadamo igrace visca
Don't believe the hype.
						- QUARTERBACK
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:kad mi se odmah usere u cejf sa svojim forom po desnoj strani pravo u gol autQUARTERBACK je napisao/la:ma dzaba se nadamo igrace visca

i lagano se okrene pogleda jednom prema dzeki pa ide pogled u pod i lagano trckaranje nazad i tako nekoliko puta u toku utakmice
vrijedno radi i suti

Na klupi je, nadam se da će opet dobiti priliku da igra.
Edit: Ušao u sudijskoj nadoknadi.

Edit: Ušao u sudijskoj nadoknadi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
						- Bazinga12345
- Kontakt:
Klupa.
Werder igra sa formacijom s 3 nazad koja nije pogodna za njeg.
Edit: ušao u 78. minuti.

Werder igra sa formacijom s 3 nazad koja nije pogodna za njeg.
Edit: ušao u 78. minuti.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
						Zadnja klupa
- Bazinga12345
- Kontakt:
jel stvarno niko nista da napise na ovoj temi poslije 2 gola danas

Nadam se da će idući selektor imati muda gurati ga u prvu postavu.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Šta se ima pisat a da se već ne zna? Lik ima strašan propuh u glavi ali je za sva naša ostala krila doktor nauka s daleko najopasnijim centaršutem u reprezentaciji. Za razliku od Lulića koji se štima na desnu nogu njegovo štimanje na lijevu je daleko brže i ubojitije. Ja bi volio da on što više šuta iz tih pozicija jer svaki šut mu je nizak oštar i opasan, savršen za odbijanac. Kako god bilo, daleko je bolji na toj poziciji desnog veznog ili krila od Višće.Scholl je napisao/la:jel stvarno niko nista da napise na ovoj temi poslije 2 gola danas
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Bravo majstore, da Bog da bio sklon vise povreda i da ti karijera konacno pocne bez pauza!

....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sklon povredama?Adnan89 je napisao/la:Bravo majstore, da Bog da bio sklon vise povreda i da ti karijera konacno pocne bez pauza!
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
						Zadnja klupa
Slično je i Said Huseinović izjavio kad je došao u Dinamo. Kaže kralj:" Ja sam sklon alkoholu." Lik mislio da to znači da se sklanja od alkohola.  

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
						- Bazinga12345
- Kontakt:
I meni je to palo na pamet.JonSnow je napisao/la:Slično je i Said Huseinović izjavio kad je došao u Dinamo. Kaže kralj:" Ja sam sklon alkoholu." Lik mislio da to znači da se sklanja od alkohola.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
						Zadnja klupa
Odlican. Samo da ga povrede zaobidju.

Bazinga12345 je napisao/la:Sklon povredama?Adnan89 je napisao/la:Bravo majstore, da Bog da bio sklon vise povreda i da ti karijera konacno pocne bez pauza!
 mislio sam reci sklonjen povreda
  mislio sam reci sklonjen povreda....Manchester United fan since 1993....
Bravo doktore za ove Estonija Slovačke i dr.  Kako te Kipar promaši

FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Svaka čast doktore. Šteta što nije igrao protiv Belgije i što je bio povrijeđen veliki broj kvalifikacijskih utakmica.

- Bazinga12345
- Kontakt: