Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

paulus
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la paulus » 10 okt 2017, 23:26

"Radije bih pričao o utakmici, ali znate do kada moij ugovor traje. Učinili smo sve da odemo na Svjetsko prvenstvo, dali smo šansu mladim igračima i drago mi je što su danas slavili. Od prvog dana fali nam devetorica standardnih igrača. Moram naglasiti da sam zadovoljan što smo radili po nekom sistemu, imali smo dobar odnos unutar grupe, ali žao mi je što nikad nismo bili kompletni. Naravno da je veliko razočarenje što nismo otišli na SP". "Ovo nije moja zadnja utakmica, a da li ću biti selektor, to ovisi o meni i ljudima u Savezu. Vidim sebe u nastavku, počeli smo da stvaramo nešto ali neka drugi daju ocjenu na moj rad. Sretan sam što sam dio ovoga i trebamo svi da radimo kako bi nam bilo bolje", naglašava Meša. "Ozbiljan sam čovjek i znate kako i koliko radim i koliko vremena sam potrošio, spreman sam da nastavim ovaj projekat. Fudbal je moj život, a ako budem tu još, nadam se da će stvari biti puno bolje", poručio je Baždarević.

Koja ke ovo dzoncina , njemu je ovo sve super , gradimo , fuj
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 10 okt 2017, 23:29

Yebo mater ako je on normalan ...koje droge uzmas Mehmede da i ja uzmem
MUSVDG

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 okt 2017, 23:31

paulus je napisao/la:"Radije bih pričao o utakmici, ali znate do kada moij ugovor traje. Učinili smo sve da odemo na Svjetsko prvenstvo, dali smo šansu mladim igračima i drago mi je što su danas slavili. Od prvog dana fali nam devetorica standardnih igrača. Moram naglasiti da sam zadovoljan što smo radili po nekom sistemu, imali smo dobar odnos unutar grupe, ali žao mi je što nikad nismo bili kompletni. Naravno da je veliko razočarenje što nismo otišli na SP". "Ovo nije moja zadnja utakmica, a da li ću biti selektor, to ovisi o meni i ljudima u Savezu. Vidim sebe u nastavku, počeli smo da stvaramo nešto ali neka drugi daju ocjenu na moj rad. Sretan sam što sam dio ovoga i trebamo svi da radimo kako bi nam bilo bolje", naglašava Meša. "Ozbiljan sam čovjek i znate kako i koliko radim i koliko vremena sam potrošio, spreman sam da nastavim ovaj projekat. Fudbal je moj život, a ako budem tu još, nadam se da će stvari biti puno bolje", poručio je Baždarević.

Koja ke ovo dzoncina , njemu je ovo sve super , gradimo , fuj
Bice da cu ja opet morati janje okretati kad se otarasimo selektora.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 10 okt 2017, 23:31

O čemu ovaj čovjek priča? Kakav smo to sistem imali? Izbij-nabij, gađaj Džeku i ako šta uđe dobro je.
Hajde Meša ne rise molim te. Trebao si ići odmah nakon Irske ali eto dobio si i ovaj ciklus u kojem si pokazao da ne znaš.
Ja neću imati definitivno ni volje, ni želje, ni snage da pratim reprezentaciju ako ovaj ostane na klupi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 10 okt 2017, 23:33

Enigma je napisao/la:Yebo mater ako je on normalan ...koje droge uzmas Mehmede da i ja uzmem
Ma dobra plata a ne radiš ništa, putuješ po svijetu, gledaš utakmice, glumiš stručnjaka, prodaješ maglu narodu, nešto kao i naši političari i vjerske vođe.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 okt 2017, 23:34

Paljba tukac!!! Kakvi crni projekti i bakraci sa tobom na celu. Dim za Francusku!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 okt 2017, 23:37

:lol:

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 10 okt 2017, 23:38

Hebo majku -nevjerovatno,pa njega će izgleda trebati batinama otjerati.Eto europejca ,a nama se čudi što nam isti kroje kapu 25 godina,kako kako ne možemo promijeniti vlast i stanje u državi.Pa eto ,svjetan je da ne zna i opet neće da ide,upropastio sve što je mogao,doveo nas još od Mušovića na najniže grane i još hoće da nastavi kako on kaže projekat..kakv projekat razguli u France

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 okt 2017, 23:38

Gdje si projektant ebo kosti svoje.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 okt 2017, 23:39

SREČKO KATANEC jedino ime koje se meni dopada a ovaj mora ic , halucinira covjek
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 okt 2017, 23:39

calcio je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Ojj vidi im gloovi! Ovo bira novog selektora! :puke:
slika
Ove glavesine plus Begic i Beus su karcinom svega sto ima veze sa loptanjem. Veceras su fanatikosi napustili utakmicu.

Mozda je na putu novi bojkot?

Kako god nisu problem selektori nego politika koja kontrolise rad saveza. Da nas hoce ponova suspendovati pa da ova olos zauvijek ode i da se krene od nule. Ovako samo tonemo i po kvaliteti ulazimo u drustvo malte, andore i slicnih egzoticnih zemalja.

Volio bih da mi neko objasni na koji nacin je savez kriv sto smo syebali kvalifikacije? Nisu ovi na slikama igrali niti birali igrace niti pravili taktiku. Manimo se suplje...
Odmah unaprijed da odgovorim onima koji ce reci da savez "ne ulaze u klubove bla bla". Nije njihov posao da ulazu u klubove. Oni su smanjili ligu, uradili koliko je u njhovim mogucnostima. Ostalo je na klubovima.
Jel' treba Begic da dolazi na treninge Zelje i Sarajeva i uci djecu kako se suta lopta?
Begicu jesil to ti, ili njegov PR. Čuj kako je savez kriv, pa ko je birao ovaj stručni štab, savez. Zašto ga ranije nisu nogirali, posle blamaze u prošlim kval., a najkasnije posle Kipra. Savez mora voditi brigu o klubovima, dobija novac da ulaze u infrastrukturu radi poboljšanja kvalitete fudbala, a savez kupuje zgradu. Uložili ogromne pare u trening centar kojeg ponekad neka repka koristi. O brizi za mlađe kategorije da ne govorimo. Sve u svemu ovaj Begicev savez je jednak Usanovicevom, samo što ovi sada imaju više novca. Ovaj rezultat repke je ogledalo rada saveza.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 10 okt 2017, 23:40

slika
slika

:kafa:
- Zeljeznicar -

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 10 okt 2017, 23:40

Sjetih se otkud mi je PROCES poznat. :damn:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 okt 2017, 23:41

DrFilgud je napisao/la:Stvarno sramot! Pa Safet, kakav god da je bio, imao je plasman na SP. Imao je na sta da kaze da ostaje. Sta ovaj ima? Ni rezultata, ni igre, ni timskog duha, ni kohezije, ni prespektive.
Ima dobru placu koju nikad i nigdje vise u zivotu za manje rada i odgovornosti nece imati.
Sa svojim taktikama u Francuskoj najvise moze izdrzati polusezonu u kakvom drugoligasu.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 10 okt 2017, 23:42

Ne mogu da vjerujem kakvo smo dno dotakli da jos uvijek STRAHUJEMO da ce Mesa ostati, pa majko draga ovog je trebalo napucat poslije nule u Zenici protiv Grcke, a mi jos uvijek STRAHUJEMO nakon najgorih kvala jos od Muzurovica, iz saveza se niko ne oglasava, pa dokle vise ovo majku mu...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

JakMani
Kontakt:

Post Postao/la JakMani » 10 okt 2017, 23:43

Jedan bezmoralni STAKOR ! Kako te nije bolan sramota Mehmede vise,iz supljeg u prazno prosipas vec 2. kvalifikacije evo..A ne znas sastaviti jednu prostoprosirenu recenicu kako treba.. Fuad Dajza Muzurovic je za tebe SAF licno ! Najgori selektor u historiji reprezentacije..

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 okt 2017, 23:44

Covjek bez skrupula, dostojanstva...nije da nismo znali.
Sreca pa mu je ugovor istekao, u protivnom ko zna sta bi bilo.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 okt 2017, 23:48

DevilsAdvocate je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakvo smo dno dotakli da jos uvijek STRAHUJEMO da ce Mesa ostati, pa majko draga ovog je trebalo napucat poslije nule u Zenici protiv Grcke, a mi jos uvijek STRAHUJEMO nakon najgorih kvala jos od Muzurovica, iz saveza se niko ne oglasava, pa dokle vise ovo majku mu...
Sjecas se ti Papetovog odlaska? Da smo strepili hoce li se Salem Prolic najesti na vrijeme da bi se rijesili selektora? :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

avdic04
Kontakt:

Post Postao/la avdic04 » 10 okt 2017, 23:50

da kazem da ti mater J*** !

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 10 okt 2017, 23:51

Ozbiljan sam čovjek i znate kako i koliko radim i koliko vremena sam potrošio, spreman sam da nastavim ovaj projekat. Fudbal je moj život, a ako budem tu još, nadam se da će stvari biti puno bolje", poručio je Baždarević.

Kakav džon obraz Mehmede pa sta je ovo !? Ti bi jos da nam j.ebes dvije godine života sa svojim managerima
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hansbosna, InatSilniBosanski, Wilshere10 i 50 gostiju.