Ali svejedno pobjediliharishp je napisao/la:Jest ko' sto su ih sa dva tri gola razlike pobijedili na Evropskom,malo morgen.Mrgood je napisao/la:Realno će ih Njemačka dobiti bar 2-3 razlike jer su bolji pa da dode 1.000.000.000 Turaka...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ali svejedno pobjediliharishp je napisao/la:Jest ko' sto su ih sa dva tri gola razlike pobijedili na Evropskom,malo morgen.Mrgood je napisao/la:Realno će ih Njemačka dobiti bar 2-3 razlike jer su bolji pa da dode 1.000.000.000 Turaka...
Nisam vidio proslavu gola, ali predpostavljam kakvo je bilo. Tacnije mislim da znam.Neutral je napisao/la:Nisam znao gdje da napišem pa ću ovdje. Predivno slavlje Egipćana nakon postignutog gola protiv Engleza
pare su tu u pitanju, on je u svojoj karijeri uvijek isao gdje ga pare vode(rangers, pa onda zenit)..Devil je napisao/la:Dik Odvjetnik novi selektor Rusa.Koji lik nije ni utakmicu poosteno vodio Belgiju i odmah otisao.
Pa sad uveli nove termine Utorkom i Petkom(pored Srijede i Subote). A sad zašto su to uradili, ne znam tačno.Devil je napisao/la:Zna li neko zasto se vecina tekmi igra u petak a ne u subotu kao pre?
Uradili su iz razloga sto su se klubovi zalili. Kada je npr. bile kvalifikacije za SP, igrac X ode u Argentinu, a u Subotu na programu utakmica, on je tek u Petak stigao u grad Y i nemaju igraci vremena za regeneraciju, a isto na tu odluku je utjecalo sto neke lige imaju utakmicu Petkom i nazad dobiju igraca koji nije od koristi.juventus 0244 je napisao/la:Pa sad uveli nove termine Utorkom i Petkom(pored Srijede i Subote). A sad zašto su to uradili, ne znam tačno.Devil je napisao/la:Zna li neko zasto se vecina tekmi igra u petak a ne u subotu kao pre?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.