Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la soccerfan » 11 okt 2017, 00:09

Svi isto.Ko da ih je jedna majka rodila.NEda to stolice,zivotom se za nju bori.Da su oni kokuzi,da nisu do sad para se nakupili nebi mi cuda bilo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 okt 2017, 00:11

Vidi Curana sto se okurazio hehehhe **** sve ludo
Ove komunjare tj igrace iz bivse juge treba zauvijek odaljiti od reprezentacije
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 okt 2017, 00:12

soccerfan je napisao/la:Svi isto.Ko da ih je jedna majka rodila.NEda to stolice,zivotom se za nju bori.Da su oni kokuzi,da nisu do sad para se nakupili nebi mi cuda bilo.
Jedno je sigurno. Od trenerskog posla se nisu obogatili a nogomet su prestali igrati davnih dana.
Nisu tada place bile kao danas a zivot u Francuskoj nije jeftin.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 okt 2017, 00:21

veceras je nabacao u vezu 8 igraca, i nijednom lopta nije isla naprijed. pas naprijed - nazad dva. nema igre, nema sistema, nema smisla i onda kaze on ima ideju i volio bi da se taj projekat nastavi? 3 godine frajer gusla o nekom projektu, a mi sve gore i gore igramo. pusti se ti ideja i projekata, nije ti to juniorski tim nekog nizeligasa, pa ces kroz 2 ciklusa od po 4 godine nesto napraviti. cekati na tebe jos 4 godine da sastavis prvih 11, bi bilo kljuc u bravu i motaj kablove.

ako mu je toliko stalo da bude selektor reprezentacije i da nasatavi taj projekat i razvija svoje ideje, onda mu brate mili treba dati B repku i nek tamo radi do mile volje sto je naumio.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 okt 2017, 00:25

Mora otici. Kad Susicu nije oprosteno uz 10 puta ljepsu igru, ovaj mora letit odmah.
27.10.2020

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 okt 2017, 00:38

leorey je napisao/la:Mora otici. Kad Susicu nije oprosteno uz 10 puta ljepsu igru, ovaj mora letit odmah.
Ne moze letjeti dzaba trazis. Tuukac je pjesadijska ptica. Zamisli kolike smo srece da nas trenira ptica koja ne zna letjeti.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 okt 2017, 00:40

Klošar,ne mozes ga spahtlom skinuti...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 11 okt 2017, 00:43

docepo se jad para i nece da ide

Sent from my iPhone using Tapatalk

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 okt 2017, 00:46

dubrovnik je napisao/la:
leorey je napisao/la:Mora otici. Kad Susicu nije oprosteno uz 10 puta ljepsu igru, ovaj mora letit odmah.
Ne moze letjeti dzaba trazis. Tuukac je pjesadijska ptica. Zamisli kolike smo srece da nas trenira ptica koja ne zna letjeti.
:lol: :lol:
27.10.2020

JakMani
Kontakt:

Post Postao/la JakMani » 11 okt 2017, 00:57

wobly92 je napisao/la:Ćurko, jesi li svjestan da smo na današnji dan prije 6 godina igrali s Francuskom u gostima, tj. igrali se s njom, u po Pariza? A danas nam, iako ti je ekipa gotovo ista, dere guzove nekakav Kipar, i to bez otpora?
Jel te stid?!
Tacno kad se sjetim jbt.. Nisam "Papetovac" ali mi smo igrali sa Susicem kao nikad prije (do Nigerije) a izgleda ni poslije..

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 11 okt 2017, 01:06

Naravno da treba da ide i naravno da će otići.
Ali moramo li ga ovako vrijeđati? Možemo li se s jednim selektorom razići na normalan način, zahvaliti se na saradnji i potražiti drugo rješenje.
Kod nas nema sredine, histerija ili padanje u nesvijest. Odvadite ljudi malo.
Meša nije za selektora. Ali ako ćemo pošteno ko god da dođe umjesto njega, nećemo jaku repku zadugo gledati.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 11 okt 2017, 01:11

Opcenito atmosfera je losa , kad se sjetim dolazi nam Litvanija pa puno bilino bude a sad nekako tuga sve i protiv Izraela kad smo igrali atmosfera 0

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 11 okt 2017, 01:13

On je svjestan da ako ostane da će izdržati plafon još 4-5 utakmica jer ga i igrači ne mogu.. Tj. Vide da nema pojma. Njemu je bitno da uzme lovu do početka novih kval.
Uhljeb saml takav

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 okt 2017, 01:20

logme je napisao/la:Naravno da treba da ide i naravno da će otići.
Ali moramo li ga ovako vrijeđati? Možemo li se s jednim selektorom razići na normalan način, zahvaliti se na saradnji i potražiti drugo rješenje.
Meša nije za selektora. Ali ako ćemo pošteno ko god da dođe umjesto njega, nećemo jaku repku zadugo gledati.
Pa rastali bi se mi lijepo sa njim ali on nece sa nama. Zaljubio se covjek.
Jesi li cuo veceras kad kaze "ako se rastanemo ja cu vas opet voljet a nekad i necu".
Ljubav ga nosi....

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 okt 2017, 01:28

logme je napisao/la:Naravno da treba da ide i naravno da će otići.
Tip sam koji nikada ne psuje i maksimalno izbjegava ruzan govor...ali u potpunosti opravdavam ovoliko negodovanje prema selektoru (ne sav vulgarizam) jer je ispao smece od covjeka.
Da se lijepo pokupio nakon Kipra (trebao i ranije) i otisao sve bi bilo OK.
Da mi je dozivjeti jednog selektora koji je prije svega covjek...koji zna skontati da to nije to i da sam kaze, izvinite ljudi, pokusao sam, dao sve od sebe ali ne ide...dajem ostavku a reprezentaciji zelim sve najbolje.
Pa ovaj Mesa nas pravi budalama u svakom smislu...bolje komentare od bilo koje strane nije ni zasluzio...jer je prije svegao ispao necovjek, a tek onda neznalica na terenu...ovom drugom ce se vratiti, trenirati sutra neki klub, ali "covjek" vise nikada nece biti.

fininho
Kontakt:

Post Postao/la fininho » 11 okt 2017, 01:40

koja komedija je ovaj covjek.tragikomedija.u 4 godine nije uspio ni malo podici ekipe,ni za milimetar.ali boli njega briga,pare kapaju i to je jedino sto je njemu bitno.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 okt 2017, 01:54

neko je ovde mehmede lud. jal ti jal dva miliona insana kojima si zgadio fubdbal i reprezentaciju koji vec neki mesec sprdnju sa istim prave i imaju nula ocekivanja. ti si mehmede nakon irske trebao dobiti pedalu. unistio te je trener irske takticki. da si momke sam pustio, bolje bi se organizovali.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 okt 2017, 02:05

Uhljeb narod, uhljeb nacija, uhljeb selektor, logično!

PS. SAFET ŠUŠIĆ PAPE - GOSPODIN!

ynwabhf
Kontakt:

Post Postao/la ynwabhf » 11 okt 2017, 02:10

Poslije svake utakmice izjavi isto , "nismo odigrali onako kako smo htjeli" ??? pa čovječe jesi ti normalan , kakav cirkus
On je kao zadovoljan , i nastavio bi raditi kao selektor , jbg ni obraza ni stida u pm.
Igra očajna kao u nekim starim danima , toliko loše igramo da mi se gadi više gledati , odbrana nam je amaterska u svakoj utakmici, iste greške se ponavljaju konstantno ... kako ga nije sramota, zašto sam ne odstupi , hebo ga 30 hiljada ...
i neko kaže u komentarima , kako ne možemo ni sa jednim selektorom razići se na lijep način , moramo li ga pljuvati ? pa gdje nećemo pljuvati kad je frajer bezobrazan , nigdje rezultata ni igre , a kao on bi nastavio raditi ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Lynx, Sheyi, Sveti i 54 gosta.