Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la TobeYarabi » 11 okt 2017, 02:24

tek sad vidjeh onaj video kad mu dzeko stoji uz aut liniju i fol dere se i rasporedjuje igrace na terenu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kakva sprdacina tito dragi :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 11 okt 2017, 02:26

TobeYarabi je napisao/la:tek sad vidjeh onaj video kad mu dzeko stoji uz aut liniju i fol dere se i rasporedjuje igrace na terenu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa vidjelo se protiv Kipra kakav je ovo diletant... Bico naprijed nazad itd...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 okt 2017, 02:28

TobeYarabi je napisao/la:tek sad vidjeh onaj video kad mu dzeko stoji uz aut liniju i fol dere se i rasporedjuje igrace na terenu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja predlazem da mi fino Mesu otpustimo i pustimo Dzeku da bude kapiten i selektor. Jos bi ustedili.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 11 okt 2017, 02:58, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 okt 2017, 02:57

VISCAAA drzi loptuuu ili ti ga projekt :kafa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 okt 2017, 04:17

Fuj. Jest odvratan. Samo pravi izgovore. Pa kako te nije stid Curane glupi. Stvarno nisam mogao vjerovati da cemo imati goreg selektora od Susica a mi ga odmah nasli. Poceo gledat ovu konferenciju nakon utakmice i nisam mogao do kraja zavrsit. Koliko samo moze sr.ati a bas nista pametno da kaze. Sere odgovore 8 minuta a nista konkretno nije rekao. Yebo li te tvoj projekat i onaj ko ti dade da ga radis. Mrs iz reprezentacije vise. Da imas i trunku obraza otisao bi sam supcino jedna.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 11 okt 2017, 04:21

Očekujem da će dobiti nogu, jer ne planira sam otići. Kakvi projekti i pizdarije? Dobio najlakšu moguću grupu, dobio drugog najlakšeg u baražu i oba put zajbo. Ovo što meša radi je vijeđanje intelekta ljubitelja repke... a i sporta.
Unico amore sei!
❤️🖤

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 okt 2017, 06:02

dubrovnik je napisao/la:Ovako nas debili natjeraju da govorimo daj bilo koga samo njega da vise ne gledamo.
Kopirani Safet, samo losiji trener i sa jos manje osobnog dostojanstva. Samo sto ne zavapi i moli za jos jedan mandat.
Sada ce nas savez drzati par mjeseci na ledu a onda koga got dovedu mi cemo biti zadovoljni da se ovog hajvana rijesimo.
Spasi nas tukac i odlazi sam!!! Sve ti je oprosteno.
Zašto bi ga držali na plati. Istekao ugovor. ADIOO.
Gospodine Baždareviću sretno na francuskom birou rada, vraćate se na socijalu sa kpje ste došli.
Tamo radite "PROJEKTE". :wave:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 okt 2017, 06:25

Curan je znači za ovu propast uzeo 510 hiljada eura :facepalm:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 okt 2017, 06:46

Ja ne znam čemu poređenje Susica sa ovim krmkom
Mi smo aa Safetom igrali aki ne najljepši, onda medju tri najljepša fudbala u evropi, hladno se igrali sa velikim repkama fudbala, igrali svjetsko prvenstvo i od prolaza grupe nas dijelio diletantski sudija sa ofsajdom ali avaj.

Pri odlasku na svjetsko su proradili hormoni kako.kod navijača tako i.kod igrača, svi bi da budu "glavni" i tu je.slijedio.pad Safeta... Da smo normalna zemlja i nacija, i sad bi i na Euru bili ali nismo, ne znamo.cijeniti uspjeh već odmah se traže glave i smatramo da smo najjaci na svijetu.
Odete na youtube i pogledate igru sa Safetom i igru sa Ćuranom, sve bude jasno, a što je najgore, dodje onaj i kaze sto ga moramo vrijedjati
Pa vrijeđao se i Safet i kad nas je.na svjetsko odveo, a da ne vrijeđam.gmizavaca koji poslije dva pada ima obraza reci kako jedno poluvrijeme nije igrao dobro i da zato eto nije prošao.... Kakav debik
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

amcibald

Post Postao/la amcibald » 11 okt 2017, 06:52

Neznalica, malverzator, uhljub, bezobrazan, bezstidan, lovopcina, bezkarakteran, bezidejan, nesposoban, nestrucan....u kratkim crtama Mesa PROJEKTANT.
Da Bog da te nikad ne vidio, da Bog da ni na Grbavicu nikad zakoracio, sramoto jedna, pa zamrzio sam te vise od Safeta, a vjeruj bilo je tesko to postici.
Imas obraza i pisati se po naciji kako ti imas PROJEKAT koji ces zavrsiti. Jedino ako je taj projekat tvoja privatna vila, pa ti trebaju nikad lakse pare da dovrsis PROJEKTAT.
Posto obraz Mesa PROJEKTANTU???

Pošto obraz Meša PROJEKTANTU?

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 11 okt 2017, 07:05

Ova njegova presica kao da je narucena iz saveza. Covjeku istekao ugovor i on je vec bivsi.
Sa ovime je valjao uhljupima u savezu jer kog god poslusnika sad da postave raja ce reci suti dobro je nek su meshu otkantali, a realno nema se tu sta otkantat mesha je sada trener bez posla kao i mnogi drugi.

Ne znam koje su nam realne opcije za selektora al eto po mom misljenju od ovog za sta imamo para najmanje lose varijante su meho kodro i baka sliskovic.
Meho mislim ima slifa a i stav, a od ovih nasih iz lige repka sa sliskovicem nije lose izgledala, bili smo uvijek blizu sa mozda i slabijom ekipom i neuporedivo tezim sistemom kvalifikovanja kada govorimo u euru.
Sto se tice amara, nekada je sr... po dzeki i cisto sumnjam da bi to funkcionisalo a bez dzeke smo ga trenutno u dubokom kanalu.

P.S. Jel u ovih 20 i kusur godina jos uvijek Hadzibegic jedini selektor koji je dao ostavku?
Kakvi dzonovi braco mila :(

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 okt 2017, 07:40

"Ne može 45 minuta utakmice na Kipru poništiti sve dobro što smo radili", istakao je Meša nakon večerašnje pobjede nad Estonijom.

:rol:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 11 okt 2017, 07:53

Sva sreća da mu ugovor ističe u decembru, inače ga se nikad ne bi riješili.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 okt 2017, 08:05

Idi Mesa idi idi idi u usta te jebm!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 11 okt 2017, 08:07

Zenzo je napisao/la:slika
slika

:kafa:
slika

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 11 okt 2017, 08:11

Mislim da je ovo prvi put da ne postoji niko, barem na forumu, ko smatra da neki selektor treba da ostane. E Mesa svaka cast, moras dobro zayebat stvar da se to desi :salut:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 11 okt 2017, 08:14

Ljudska gnjida.
UPRAVA NAPOLJE!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 okt 2017, 08:23

Projektantu, covjece bez dostojanstva, bez mrve obraza, ti i pape ko da vas je isti k... pravio, bezobrazni.
Odskakuci sa klupe odmah, projekte radi negdje drugo, a da imas ljudskosti i odgovornosti sam bi otisao vec istu noc na Kipru.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 11 okt 2017, 08:31

Ma ja bi razumio da je on podmladio repku, instaliro 5-6 imena pa da ima projekat al jok. Doveo jajala i onog plavkastog od 33 godine i to bi bilo to.
UPRAVA NAPOLJE!

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 11 okt 2017, 08:32

Pa imaš li imalo dostojanstva supčino? Isprojektiraj se sa planete.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, General505, greenwood, signalidunapark i 64 gosta.