Pa rješavaj te probleme, neće se sami od sebe riješit.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ostavi čo'jka na miru, nema on platu od 420 KM [emoji14]wobly92 je napisao/la:Jest te lako navući![]()
Nemoj ga na to podsjecat, pocet ce plakat.Rimes87 je napisao/la:Ostavi čo'jka na miru, nema on platu od 420 KM [emoji14]wobly92 je napisao/la:Jest te lako navući![]()
Sent from my D6603 using Tapatalk
I onda je dosao princ i poljubio mladu .....Skver je napisao/la:Bice to sve dobro....Najsavremeniji stadion na novoj lokaciji....Na Tusnju ce biti zavrsen sjever, zapad malo preuredjen i to je to....Idemo dalje....ako sve bude kako je dogovereno...perverzija
Tako je....kako ti kazes.Hitman22 je napisao/la:I onda je dosao princ i poljubio mladu .....Skver je napisao/la:Bice to sve dobro....Najsavremeniji stadion na novoj lokaciji....Na Tusnju ce biti zavrsen sjever, zapad malo preuredjen i to je to....Idemo dalje....ako sve bude kako je dogovereno...perverzija
Nije kako ja kažem nego mi to lici na uvod u bajku pa nastavljamSkver je napisao/la:Tako je....kako ti kazes.Hitman22 je napisao/la:I onda je dosao princ i poljubio mladu .....Skver je napisao/la:Bice to sve dobro....Najsavremeniji stadion na novoj lokaciji....Na Tusnju ce biti zavrsen sjever, zapad malo preuredjen i to je to....Idemo dalje....ako sve bude kako je dogovereno...perverzija
Buco dobar trener. Drago mi je sto je vraćen u OPemirzlaTu je napisao/la:Adnan Osmanhodžić novi je trener juniora Crveno - crnih, a Nedim Omerović, koji je do sada vodio ovu selekciju imenovan je za šefa Škole fudbala.
Bravo Rage,valjda se sa ovim pocelo razmisljtii o OP-u
Nema potrebe nikome nista ebavati....Sloboda ce imati sigurnih 6 bodova za razliku od sarajevskih velikana kojima je stalo da im se najmladji brat vrati u PL i imace svog mladjeg brata u PL Tuzla city.....novi stadion je od drzavnog interesa....blizina aerodroma itd.....tuzlak1987 je napisao/la:Kakav bratski i pm, ne moze biti bratski, a ima 10 puta vise para. Bratski je kada klub sa historijom manjem klubu salje igrace na razvijanje u nizu ligu.
Treba napraviti 5 do 12 opet, otici na istok i ebati sve redom Imamovicu, Husicu i Mujkanovicu.
Sariel je napisao/la:U mom snu\pustoj zelji pun stadion je sa 4natkrivene trEbine pa po 3. 3milje.ehhhh...do 15 milja bombonjera...Hitman22 je napisao/la:Ide protiv Galatasaraya pun stadion.Sariel je napisao/la:Bogami ja sanjam i valjda za mog zivota dodje.taj dan.pun stadion koliki god bio 15 20 hiljada sve 4 trEbine natkrivene po engleski.ori se slooooobooooodaaa sloooobodaaaa
Pive i kobasice na trebini normala...
I nesto sto bi furali svi u glas..
Koliko se stadiona izgradilo u BIH nakon rata? (kvalitetnih)Skver je napisao/la:Nema potrebe nikome nista ebavati....Sloboda ce imati sigurnih 6 bodova za razliku od sarajevskih velikana kojima je stalo da im se najmladji brat vrati u PL i imace svog mladjeg brata u PL Tuzla city.....novi stadion je od drzavnog interesa....blizina aerodroma itd.....tuzlak1987 je napisao/la:Kakav bratski i pm, ne moze biti bratski, a ima 10 puta vise para. Bratski je kada klub sa historijom manjem klubu salje igrace na razvijanje u nizu ligu.
Treba napraviti 5 do 12 opet, otici na istok i ebati sve redom Imamovicu, Husicu i Mujkanovicu.
Ja mislim da bi ti od srece sad pomahnitao. Vec piskas malo, a?tuzlak1987 je napisao/la:Koliko se stadiona izgradilo u BIH nakon rata? (kvalitetnih)Skver je napisao/la:Nema potrebe nikome nista ebavati....Sloboda ce imati sigurnih 6 bodova za razliku od sarajevskih velikana kojima je stalo da im se najmladji brat vrati u PL i imace svog mladjeg brata u PL Tuzla city.....novi stadion je od drzavnog interesa....blizina aerodroma itd.....tuzlak1987 je napisao/la:Kakav bratski i pm, ne moze biti bratski, a ima 10 puta vise para. Bratski je kada klub sa historijom manjem klubu salje igrace na razvijanje u nizu ligu.
Treba napraviti 5 do 12 opet, otici na istok i ebati sve redom Imamovicu, Husicu i Mujkanovicu.![]()
Ne mogu nam biti mladji brat kada ce imati 20-30 bodova vise na tabeli..
Hahaha...seljak...Chinaglia je napisao/la:ako Sloga zaigra na Tusnju, svaku tekmu treba pravit incidente, neka placaju kazne, ko im **** mater
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.