Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Baklje su pocele pa nek ovi iz saveza vide sta im je raditi. Jeftinije im je platiti selektora nego FIFI za kazne koje ce im neminovno dolaziti ostankom pokvarenjaka i neznalice na klupi.
Ovim clankom je definitivno ovaj portal dotakao medijsko dno.
Mjesecima se suti i ignorira cinjenica da se reprezentacija raspada pod dirigentskom palicom naseg sistem kreatora. I sada ovaj lik posredno tvrdi da je baraz nevazan jer bi tamo svakako ispali od Italije. A nece genije da napise da zadnji put nismo u barazu ispali od Italije vec smo dobili za protivnika ekipu koja je na nasem nivou ili ispod njega. Ovakvog pisanog pamfleta bi se posramili i najgori kreatori kaosa u regiji cija imena ovdje necu navoditi. Mislio sam da ce se sramota brzo skinuti sa portala ali ona i dalje stoji, valjda kao dokaz naseg jada i cemera.
Jos bi dodao i to da je stavljanje covjeka koji je bio treci na svijetu u istu recenicu sa Bazdarevicem takodjer nevidjen bezobrazluk.
Ovim clankom je definitivno ovaj portal dotakao medijsko dno.
Mjesecima se suti i ignorira cinjenica da se reprezentacija raspada pod dirigentskom palicom naseg sistem kreatora. I sada ovaj lik posredno tvrdi da je baraz nevazan jer bi tamo svakako ispali od Italije. A nece genije da napise da zadnji put nismo u barazu ispali od Italije vec smo dobili za protivnika ekipu koja je na nasem nivou ili ispod njega. Ovakvog pisanog pamfleta bi se posramili i najgori kreatori kaosa u regiji cija imena ovdje necu navoditi. Mislio sam da ce se sramota brzo skinuti sa portala ali ona i dalje stoji, valjda kao dokaz naseg jada i cemera.
Jos bi dodao i to da je stavljanje covjeka koji je bio treci na svijetu u istu recenicu sa Bazdarevicem takodjer nevidjen bezobrazluk.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 11 okt 2017, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
J e b o ti cijela fildžan drzava gospodzu u po p i c k e....znas,novinar...valjda ti ovo iz redakcije ko prenese....a ovi retardi sto dopustaju ovako da se piša po DRZAVI na jednom lafo ozbiljnom portalu su jos ljigaviji....fuj,smradovi....samo opet krenut u rat sa savezom pa ko izgura
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nijedan uspjeh:

Porazi od Irske i Kipra, dva remija sa mrtvom Grckom
U ovim kvalifikacijama smo uspjeli pobjediti samo Kipar jednom i Estoniju, i Gibraltar
I hvala Bazdarevicu sto je upropastio zlatnu generaciju BH fudbala, mogli smo od svjetskog 2014 godine otici i na EP 2016 i na svjetsko 2018.

Porazi od Irske i Kipra, dva remija sa mrtvom Grckom

U ovim kvalifikacijama smo uspjeli pobjediti samo Kipar jednom i Estoniju, i Gibraltar

I hvala Bazdarevicu sto je upropastio zlatnu generaciju BH fudbala, mogli smo od svjetskog 2014 godine otici i na EP 2016 i na svjetsko 2018.
Ovaj savez mora da ide zajedno za Mesom, bilo kakvo imenovanje novog selektora dok su ovi isti ljudi u savezu nece donjeti nista bolje.
- Zeljeznicar -
Kolko ti je poslo Mesha novinaru ? Jel pala makar stoja ?
Ovo je onaj što je prvo kontaktirao Azira pa ga onda oprao preko medija i isprozivao, pa i ponižavao.staragarda je napisao/la:J e b o ti cijela fildžan drzava gospodzu u po p i c k e....znas,novinar...valjda ti ovo iz redakcije ko prenese....a ovi retardi sto dopustaju ovako da se piša po DRZAVI na jednom lafo ozbiljnom portalu su jos ljigaviji....fuj,smradovi....samo opet krenut u rat sa savezom pa ko izgura
Amere, Amere, kako ti uđe u novinare...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Najsramotniji tekst u historiji ovog portala ... kvazi novinar naziva Bosnu fildzan drzavom ... sram te i stid bilo, takodjer neka se stidi i tvoj nadredjeni na portalu ako ovakav tekst prodje nekaznjeno (iskreno se nadam da tekst nije generalni stav redakcije portala). 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
S obzirom da je radio u Avazu (tariguzu) nije ni cudo sto mu je preslo od Radoncica da baca pod noge drzavu. Kakav savez takav i selektor i ovaj isprdak od novinara 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
pa ljudi moji dragi jeste vi svjesni da je taj isti novinar ne tako davno mladom golmanu slobode unistio karijeru prije nego je zapravo i pocela....valjda vam to govori kakav je to covjek i kakav je to ljigavac...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Dobro ga skonta. Znaci to je onaj isti frajer. Svako se izgleda moze novinarom nazvati danas. Zajebi casnu profesiju novinarstva, i to su nam uhakali.wobly92 je napisao/la:Ovo je onaj što je prvo kontaktirao Azira pa ga onda oprao preko medija i isprozivao, pa i ponižavao.staragarda je napisao/la:J e b o ti cijela fildžan drzava gospodzu u po p i c k e....znas,novinar...valjda ti ovo iz redakcije ko prenese....a ovi retardi sto dopustaju ovako da se piša po DRZAVI na jednom lafo ozbiljnom portalu su jos ljigaviji....fuj,smradovi....samo opet krenut u rat sa savezom pa ko izgura
Amere, Amere, kako ti uđe u novinare...
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Kako mu je ime i prezime ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Sramota je kad vidis ko se sve naziva novinarom. Ali nije ni cudo s obzirom da ja licno ne znam covjeka koji je upisao, a nije zavrsio FPN.
Jaran mi studira novinarstvo, ispiti su im otprilike skripta od 10tak stranica. Bio sam im cak jednom na predavanju, jedan student je glasno pitao profesora da li mu mail ide malim ili velikim slovima
Najveci olos je na FPN-u, pogotovo na odsjeku Sigurnosne i mirovne studije, kad smo kod drzavnih fakulteta.
Stoga nije ni cudo odakle nam ovoliki nepismeni novinari.
Sta reci za tekst, nego da je jedna velika sramota.
Mesa mora otici jer nema niti jedan validni argument po kojem bi on ostao selektor reprezentacije i tu sva prica zavrsava.
Jaran mi studira novinarstvo, ispiti su im otprilike skripta od 10tak stranica. Bio sam im cak jednom na predavanju, jedan student je glasno pitao profesora da li mu mail ide malim ili velikim slovima

Najveci olos je na FPN-u, pogotovo na odsjeku Sigurnosne i mirovne studije, kad smo kod drzavnih fakulteta.
Mesa mora otici jer nema niti jedan validni argument po kojem bi on ostao selektor reprezentacije i tu sva prica zavrsava.
27.10.2020
- invincible1921
- Kontakt:
Pretjerujes i to debelo sa ovim boldiranim nijedan fax nije lako zavrsiti. Neki su tezi neki laksi, al na svakom ces se napatiti,,,,ali slazem se sa vecinom napisanog.leorey je napisao/la:Sramota je kad vidis ko se sve naziva novinarom. Ali nije ni cudo s obzirom da ja licno ne znam covjeka koji je upisao, a nije zavrsio FPN.
Jaran mi studira novinarstvo, ispiti su im otprilike skripta od 10tak stranica. Bio sam im cak jednom na predavanju, jedan student je glasno pitao profesora da li mu mail ide malim ili velikim slovima![]()
![]()
=\_1921_/=
- Probisvjet
- Kontakt:
Yebat ce te Mesa BH fanatikosi! Sinoc su poceli sukati salgiju, a i savez ce plakati. 
A novinaru yebem najljepse sto ima u najblizoj familiji!

A novinaru yebem najljepse sto ima u najblizoj familiji!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Samo cu reci uporedite nase novinare i hrvatske novinare,toliko...
Ma treba se culicu posrati na diplomu i popisati na facu pokvarenu.
Da se hoce nesto dogoditi da SIPA zapocne istragu protiv saveza.
Badava nam novi selektor sa ovim savezom.
Badava nam novi selektor sa ovim savezom.
- Zeljeznicar -
Nasao na jednom vebsajtu

Najbolja stvar za jednog trenera je imati sve u svojim rukama i ne ovisiti o drugim momčadima. U se i u svoje kljuse, rekla bi stara narodna. Najgora stvar za jednog trenera, ona koja ustvari najbolje potvrđuje da nije dovoljno dobar, jest ispustiti takvu situaciju. Baždareviću je to uspjelo dvaput – u dvije utakmice s Irskom u baražu, te u čitavim ovim kvalifikacijama, pogotovo u njihovoj završnici gdje je prvo imao zicer s Ciprom, a onda i popravni protiv Belgije i Estonije.
Nikad niti jedan izbornik u povijesti BiH reprezentacije nije imao takav luksuz, nije imao toliko vremena i prostora, toliko prilika da se pokaže i dokaže koliko je imao Mehmed Baždarević. I sve ih je prokockao. Apsolutno sve. Nije se nametnuo kao autoritet u svlačionici, nije imao kontrolu nad momčadi ili je barem tako izgledalo sa strane. Nije se pokazao kao barem solidan taktičar, kao čovjek koji se spreman adaptirati potrebama svoje i protivničke momčadi. Nije se pokazao kao trener koji razumije utakmicu, kao trener koji je u stanju reagirati u pravom trenutku i okrenuti vodu na svoj mlin. Njegov selektorski opus sveo se pod jednu rečenicu koju je izgovorio i previše puta.
Ne znam što nam se dogodilo.
Njegova Bosna i Hercegovina generalno je bila bez sistema, bez organizacije, bez duha. Bez igre, bez plana, bez krvi. Od početka do kraja. Mijenjao je Baždarević formacije, preturao igrače po pozicijama, gurao imena umjesto realne kvalitete, gubio se u vlastitim planovima i skicama, a da nije napravio baš ništa. Tek poneki rijetki bljesak, poneko dobro poluvrijeme, poneko solidno izdanje koje ni u ludilu nije dovoljno da, kada se podvuče crta, ono što zapišemo ispod nje bude barem blizu pozitivnog.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 11 okt 2017, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.