Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Prosinečki je završio sa Azerima.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Prosinecki za Mondo.Na pitanje o mogućnosti da preuzme "zmajeve", koji su posle pobjede nad Estonijom (1:2) u Talinu ostali bez selektora Mehmeda Baždarevića, odgovorio je da je to prvi put čuo pre pet minuta.
"Od vas mi je drugi glas! Malopre me zvao jedan vaš kolega iz Hrvatske i rekao da sam kandidat za selektora BiH zajedno sa Mehom Kodrom i Amarom Osimom. O tome stvarno ne znam ništa jer me niko me nije kontaktirao iz Saveza. To je jedino što mogu da kažem", izjavio je Prosinečki.
O selekciji "zmajeva" ima jako lepo mišljenje, ali nije želeo da kaže da li bi pristao da preuzme BiH ukoliko dobije poziv iz Sarajeva...
"BiH ima dobru ekipu, ali ništa više o tome ne mogu da kažem. Nemam pojma, najiskrenije. Niti je neko sa mnom razgovarao, niti znam nešto više o tome. Čuo sam od vašeg kolege da sam kandidat prije pet minuta. Isti slučaj je i sa Slovenijom".
Ne znam stvarno otkud ovim novinarima svima da vec ima neki 100% favorit i nasljednik, kad svi znamo dobro kako ide procedura, da ce se svesti na dva kandidata (jednog predstavlja FSRS) i izmedju njih glasati.
Pa od svih pominjanih naravno da je Prosinecki najbolje resenje kad bi se poklopile njegove zelje i mogucnosti Saveza
Baku sam pomenuo prvenstveno sta se dobija za tu platu koju moze Savez da ponudi...ima dosta dobrih referenci kao sto je veliko igracko ime,trenersko iskustvo...i sigurno da nije isti trener sad i prije 10-ak godina,sigurno da je sad bolji...dobro resenje ako se ne bi udruzio sa menadzerima
Baku sam pomenuo prvenstveno sta se dobija za tu platu koju moze Savez da ponudi...ima dosta dobrih referenci kao sto je veliko igracko ime,trenersko iskustvo...i sigurno da nije isti trener sad i prije 10-ak godina,sigurno da je sad bolji...dobro resenje ako se ne bi udruzio sa menadzerima
- alan_kardec
- Kontakt:
za Robija su zainteresovani i Slovenci.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- BenjooJutub
- Kontakt:
Da pratite Kataneca i reprezentaciju Slovenije, on bi vam svima bio prvi favorit. On ima ono nešto što mi Bosanci volimo, isto kao i Ćiro što je imao. KATANEC ZA SELEKTORA!
Ima jedan kojeg će podržati svi.Goalgetter je napisao/la:Ocigledno svako gura svog u zelji da preko medija lobiraju i privucu paznju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije Zuti lud da pored Slovenije izabere nas hem je veca plata hem ljudi imaju normalan savez a ne ko mi ....Sergej Barbarez ce vam biti ove ublehe iz saveza ce njega izabrat da se navijaci smire a Siguran sam da ce Sergej podici repku na veci nivo...jer Barba dolazi sa timom strucnjaka a ovima sto kazu nije nikog trenirao nije nit Zidan pa covjek osvoji sve sto se moglo o svojit Ovima sto kapitena nazivaju pokerasem nek se se sagnu kapitenu 4 pedlja ispod cela i dobro povuku
MUSVDG
Neka su!alan_kardec je napisao/la:za Robija su zainteresovani i Slovenci.
Bosna ima bolju momcad i ako razmislja profesionalno tu mu je veca mogucnost za plasman na veliko takmicenje.
Mislim da bi Robija mogli dobiti za 30ak tisuca Eura. Nije to nesto strasno i mislim da bi se taj novac trebalo namaknuti kaznama Sarajevskim prvoligasima da im vise ne pada na pamet da nam salju polufabrikate.
Sigurno će pristati za 30 hiljada €, bolje je raditi za 360k godišnje nego za 1,5 milion koliko ima sad. Ne vjerujem da su mu pare prioritet, ali to bi samo najveći glupan uradio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jarane ti spominjes ZidanaEnigma je napisao/la:Nije Zuti lud da pored Slovenije izabere nas hem je veca plata hem ljudi imaju normalan savez a ne ko mi ....Sergej Barbarez ce vam biti ove ublehe iz saveza ce njega izabrat da se navijaci smire a Siguran sam da ce Sergej podici repku na veci nivo...jer Barba dolazi sa timom strucnjaka a ovima sto kazu nije nikog trenirao nije nit Zidan pa covjek osvoji sve sto se moglo o svojit Ovima sto kapitena nazivaju pokerasem nek se se sagnu kapitenu 4 pedlja ispod cela i dobro povuku
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Pa rekao je sam da neće ostati u Azerbjedžanu tako da neće ni raditi više za tih 1,5 miliona. A nešto sumnjam da će u Sloveniji imati istu toliku platu.Virtu4l je napisao/la:Sigurno će pristati za 30 hiljada €, bolje je raditi za 360k godišnje nego za 1,5 milion koliko ima sad. Ne vjerujem da su mu pare prioritet, ali to bi samo najveći glupan uradio.
I uostalom, pita se i Slovenija nešto. Oni će prije Keka izabrati da ih vodi nego Prosinečkog.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kodro - vidim dosta vas postavlja pitanje da li bi se Meho vratio na mjesto zlocina odakle su ga otjerali...pa upravo je Meho Kodro tada vise puta izjavljivao da ce se vratiti u reprezentaciju i na mjesto selektora kad tad...to kad tad moze biti sada, naravno ako ljudi iz Saveza pokazu volju za tim. Ubijedjen sam da bi prihvatio kormilarenje nasom selekcijom i da plata ne bi bila problem, nije on takav covjek, a u isto vrijeme je svjestan da repka ima kvaliteta i da se moze kvalifikovati na EP...samim tim izvrsiti i samopromociju.
Ja sam za Mehu jer vjerujem da bismo opet igrali lijep fudbal.
Prosinecki - okanite se prica o plati, nije sve u novcu...pa koliko to selektor Hrvatske ima platu...Robi je svjestan kvaliteta nase reprezentacije, pa nije on dzaba prije 3 godine aplicirao za selektora BH repke...samopromocija u svijetu, lakse ce to postici s nasom reprezentacijom koja je duplo kvalitetnija od Janaza (sad ce se naci neki da pametuju da nije).
Dakle, nije sve u novcu, ne kod svih ljudi.
Mene nervira cinjenica sto je ovaj sastanak celnika Saveza ovako kasno.
Ja sam za Mehu jer vjerujem da bismo opet igrali lijep fudbal.
Prosinecki - okanite se prica o plati, nije sve u novcu...pa koliko to selektor Hrvatske ima platu...Robi je svjestan kvaliteta nase reprezentacije, pa nije on dzaba prije 3 godine aplicirao za selektora BH repke...samopromocija u svijetu, lakse ce to postici s nasom reprezentacijom koja je duplo kvalitetnija od Janaza (sad ce se naci neki da pametuju da nije).
Dakle, nije sve u novcu, ne kod svih ljudi.
Nema veze, nama za ozbiljnog trenera treba minimalno pola miliona.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa tim "izbornika" sa foruma bi bio i u top 3 nase kvalifikacione grupe za SP.Zagor je napisao/la:Jarane ti spominjes ZidanaEnigma je napisao/la:Nije Zuti lud da pored Slovenije izabere nas hem je veca plata hem ljudi imaju normalan savez a ne ko mi ....Sergej Barbarez ce vam biti ove ublehe iz saveza ce njega izabrat da se navijaci smire a Siguran sam da ce Sergej podici repku na veci nivo...jer Barba dolazi sa timom strucnjaka a ovima sto kazu nije nikog trenirao nije nit Zidan pa covjek osvoji sve sto se moglo o svojit Ovima sto kapitena nazivaju pokerasem nek se se sagnu kapitenu 4 pedlja ispod cela i dobro povukupa jarane da se sastavi strucni stab nas sa foruma osvojili bi il bi barem bili u top 3 sa Realom u Spaniji.
Dajte ljudi budite realni...bar znate iz iskustva da nema nista od vecih imena tipa Vaha, Antic, Katanec....lopovi ce dovesti opet neku ublehu koja je trenirala znj klub u znj ligi, da se uci na nasoj repki jer su samo spremni platiti takav kalibar.
A pogotovo su mi smijesne ove rasprave za stranog trenera, nema od tog nista u iducih bar 15 godina.
A pogotovo su mi smijesne ove rasprave za stranog trenera, nema od tog nista u iducih bar 15 godina.
27.10.2020
Ako ne budu mogli ni Katanec, ni Bajevic, ni Prosinecki, treba onda gledati ili Rajevca ili Kodra. Rajevca su samo penali dijelili od polufinala SPa 2010., a takav uspjeh jos nisu replicirali niti jedni od nasih trenera. Osim toga, vec je bio u uzem krugu sa Mesom zadnji put, znaci ako jos postoji volja s njegove strane, otici i moliti ga da preuzme. Veca mu je sansa da se progura kod nas nego u Tajlandu.
Postavite anketu, ja vjerujem da bi vecina Kodru izabrala.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Upravo. Pa to se već ove sedmice trebalo sve riješiti. Izgleda čekaju da se smire strasti kod javnosti pa da mogu na miru ili produžiti Meši ugovor ili postaviti neku novu ublehu tipa Amar Osim.hurem je napisao/la: Dakle, nije sve u novcu, ne kod svih ljudi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zašto je ubleha?BoixosNois1899 je napisao/la: ili postaviti neku novu ublehu tipa Amar Osim.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo sto je na Tajlandu ljepsi zivot nego ovdje s nasom mahalskom pricommire96 je napisao/la:Ako ne budu mogli ni Katanec, ni Bajevic, ni Prosinecki, treba onda gledati ili Rajevca ili Kodra. Rajevca su samo penali dijelili od polufinala SPa 2010., a takav uspjeh jos nisu replicirali niti jedni od nasih trenera. Osim toga, vec je bio u uzem krugu sa Mesom zadnji put, znaci ako jos postoji volja s njegove strane, otici i moliti ga da preuzme. Veca mu je sansa da se progura kod nas nego u Tajlandu.
27.10.2020