Trebali bi Mellainharis004 je napisao/la:Jel zna neko gdje će u Tk naši bit uoči susreta sa Slobodom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Trebali bi Mellainharis004 je napisao/la:Jel zna neko gdje će u Tk naši bit uoči susreta sa Slobodom
U hotelu Mellain a u pola 5 imaju trening na stadionu Proleteraharis004 je napisao/la:Jel zna neko gdje će u Tk naši bit uoči susreta sa Slobodom
muhamedhulk je napisao/la:Svi su u konkurenciji osim povrijedjenog kapitena Mihojevica.
Sad je do Husa koga ce gurnuti u 18, i u pocetni.
Pavlovic - Hodzic, Novakovic, Ivetic, Bekic - Stanojevic, Saric - Hebibovic, Rahmanovic, Velkoski - Ahmetovic.
Klupa: Adilovic, Kadusic, Adukor, Radovac, Lelic, Andjusic, Hadzic.
Otprilike.
Nadam se da ce Rahmanovic na klupu, a Velkoski na 10-ku... znam da su i krila uzasna, ali je onaj zasluzio hladjenje zbog partija u zadnje vrijeme.muhamedhulk je napisao/la:Svi su u konkurenciji osim povrijedjenog kapitena Mihojevica.
Sad je do Husa koga ce gurnuti u 18, i u pocetni.
Pavlovic - Hodzic, Novakovic, Ivetic, Bekic - Stanojevic, Saric - Hebibovic, Rahmanovic, Velkoski - Ahmetovic.
Klupa: Adilovic, Kadusic, Adukor, Radovac, Lelic, Andjusic, Hadzic.
Otprilike.
Ko mu je trazio? Naslusao sam se ja takvih prica i kad dodjes da cujes konkretno ko, kako i sta...odjednom muk. Ne moras reci koje dijete je u pitanju vec samo ko je trazio pare?belosevic23 je napisao/la:Objavise ovaj sponzorisani clanak o Djokanovicu na klixu, a jos dosta lopovluka ima u akademiji. Licno mi je pricao otac jednog momka kojeg su zvali u akademiju, naravno dosao je da bi nakon nekog perioda njegovom ocu trazili novac. Kaze on nit je imao nit je zelio dati novac za to da njegov mali igra jer je "obicni" covjek. Mali je presao u Zelju i igra trenutno za reprezentaciju.
To se mozemo zahvaliti vojnicima Hurticu Agimu nikolicu kao i podobnim trenerima ko sto je Hasancic, koliko je Hurtic uzeo para kroz akademiju pozavidio bi mu i Konakovuc koji je bosnu unistiobelosevic23 je napisao/la:Objavise ovaj sponzorisani clanak o Djokanovicu na klixu, a jos dosta lopovluka ima u akademiji. Licno mi je pricao otac jednog momka kojeg su zvali u akademiju, naravno dosao je da bi nakon nekog perioda njegovom ocu trazili novac. Kaze on nit je imao nit je zelio dati novac za to da njegov mali igra jer je "obicni" covjek. Mali je presao u Zelju i igra trenutno za reprezentaciju.
Nisam baš upućen, zar Hurtić još uvijek vršlja po klubu.Inijesta je napisao/la:To se mozemo zahvaliti vojnicima Hurticu Agimu nikolicu kao i podobnim trenerima ko sto je Hasancic, koliko je Hurtic uzeo para kroz akademiju pozavidio bi mu i Konakovuc koji je bosnu unistiobelosevic23 je napisao/la:Objavise ovaj sponzorisani clanak o Djokanovicu na klixu, a jos dosta lopovluka ima u akademiji. Licno mi je pricao otac jednog momka kojeg su zvali u akademiju, naravno dosao je da bi nakon nekog perioda njegovom ocu trazili novac. Kaze on nit je imao nit je zelio dati novac za to da njegov mali igra jer je "obicni" covjek. Mali je presao u Zelju i igra trenutno za reprezentaciju.
Nije to taj, ovo pišem samo da se zna kakvo je pravo stanje, a ne obmanjivanje javnosti preko klixa, nemam nikakvu potrebu da lažem ili nekog degradiram.Zukanovic je napisao/la:To je ona laz od Samira Hadzica zbog sina Medarisa. lik trazio da ugovor raskine da moze ici u zelju. i sarajevo rekao ako hoce u zelju nek plati raskid.
on gura sina po portalima i dalje.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, VolimBiH96 i 33 gosta.