18. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 9. KOLA

Tabela poslije 9. KOLA

Tabela poslije 9. KOLA

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Otelo je napisao/la:Grizliji nisu tipovali, a ovi Spartansi stave parove za goste umjesto za domaćine i poklone ljudima bod

Pogrijesili ste kod mene, umjesto 5 golova treba 6.arelinho je napisao/la:
Provjerim danas kada dođem kući pa ispravim ako bude greška.Pivopija je napisao/la:Pogrijesili ste kod mene, umjesto 5 golova treba 6.arelinho je napisao/la:
Ima greska u parovima ne moze Liverpul igrati i u Moskvi i u Mariboruarelinho je napisao/la:Postavljeni su parovi 1/4 finala kupa.
Hvala što si ukazao na grešku.maldini3 je napisao/la:Ima greska u parovima ne moze Liverpul igrati i u Moskvi i u Mariboruarelinho je napisao/la:Postavljeni su parovi 1/4 finala kupa.
Zato što je tipovao pogrešne parove, a to je isto kao da nije tipovao.pintol_TM87 je napisao/la:Zasto igrac ekipe spartansa @unofficialpage ima crveni karton a proslo kolo je uredno tipovao? Unaprijed hvala na odgovoru
Nije samo on kloc.moj uzor-S.G je napisao/la:Uno klocu
Ne zna se ko je gori..tonemo ko titanik hahahmoj uzor-S.G je napisao/la:Hahaha mozemo li promijeniti naziv ekipe u klocevi
Grcevita borba za opstanakpintol_TM87 je napisao/la:Ne zna se ko je gori..tonemo ko titanik hahahmoj uzor-S.G je napisao/la:Hahaha mozemo li promijeniti naziv ekipe u klocevi
Nerminovic je napisao/la:
Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.