Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kad vidimo sudjenje u PL BiH, zamislite šta se dešava niže, poslje svakog kola nekoliko priopćenja klubova..
NK Široki Brijeg
-
belosevic28
- Kontakt:
Kad bi ti rekao da u Kantonalnim ligama ima malverzacija kao da je borba za Evropu nbi mi vjerovao... Predsjednik jednog kluba je ujedno i delegat na vecem rangu i onda tom klubu sude sudije s veceg ranga...cirkuuuuuus....Evolve je napisao/la:Kad vidimo sudjenje u PL BiH, zamislite šta se dešava niže, poslje svakog kola nekoliko priopćenja klubova..
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kako se tvoj FK Stupčanica snalazi u tome?belosevic28 je napisao/la:Kad bi ti rekao da u Kantonalnim ligama ima malverzacija kao da je borba za Evropu nbi mi vjerovao... Predsjednik jednog kluba je ujedno i delegat na vecem rangu i onda tom klubu sude sudije s veceg ranga...cirkuuuuuus....
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
mario11111
- Kontakt:
Pozz, ne mogu naći, ima li netko link rasporeda prijenosa za 11. kolo? Ili, prenosi li Zrinjski - Borac ijedna TV?
1905
-
belosevic28
- Kontakt:
NK stupcanica kolega. Bore se upravo s ovima gore za ulazak u 2. Ligu Centar...Virtu4l je napisao/la:Kako se tvoj FK Stupčanica snalazi u tome?belosevic28 je napisao/la:Kad bi ti rekao da u Kantonalnim ligama ima malverzacija kao da je borba za Evropu nbi mi vjerovao... Predsjednik jednog kluba je ujedno i delegat na vecem rangu i onda tom klubu sude sudije s veceg ranga...cirkuuuuuus....
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- TobeYarabi
- Kontakt:
bht prenosi borac-zrinjskimario11111 je napisao/la:Pozz, ne mogu naći, ima li netko link rasporeda prijenosa za 11. kolo? Ili, prenosi li Zrinjski - Borac ijedna TV?
-
mario11111
- Kontakt:
HvalaTobeYarabi je napisao/la:bht prenosi borac-zrinjskimario11111 je napisao/la:Pozz, ne mogu naći, ima li netko link rasporeda prijenosa za 11. kolo? Ili, prenosi li Zrinjski - Borac ijedna TV?
1905
jel ovo N/FSBiH trenutno nema dovoljno sudija na raspolaganju, pa ce Bjelica sudit dvije tekme ovo kolo, u Tuzli i Zenici, haha
NK ČELIK - FK ŽELJEZNIČARChinaglia je napisao/la:jel ovo N/FSBiH trenutno nema dovoljno sudija na raspolaganju, pa ce Bjelica sudit dvije tekme ovo kolo, u Tuzli i Zenici, haha
Datum
15.10.2017.
TV prenos
MOJA TV
Sudija
Petrović Dragan – Banja Luka
O čemu ti?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vratit ce oni i onog supendovanog sto je Zrinjskom donio titulu.
- Zeljeznicar -
- TobeYarabi
- Kontakt:
Zenzo je napisao/la:Vratit ce oni i onog supendovanog sto je Zrinjskom donio titulu.

- Evolve
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
nece jos on se vraca kod Radnik bude igrao kod ZrinjskogZenzo je napisao/la:Vratit ce oni i onog supendovanog sto je Zrinjskom donio titulu.
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la:nece jos on se vraca kad Radnik bude igrao kod ZrinjskogZenzo je napisao/la:Vratit ce oni i onog supendovanog sto je Zrinjskom donio titulu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Vratit ce oni i onog supendovanog sto je Zrinjskom donio titulu.
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
[emoji106]
Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Sent from my SM-J530F using Tapatalk
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ovo zbog onog retarda sto je pisao po Kapiji, pa kao da se pokaze prava slika sarajlija itdmiky_hz je napisao/la:
iskreno, meni je to bezvezno, ono kada je Almir Bekic u ime kluba odao pocast zrtvama je vec drukcije
- Osttribine
- Kontakt:
A sta po tebi onaj retard predstavlja sve gradjane Sarajeva i navijace sarajevskih klubova ? Ili da ja kazem da onaj vas debil sto je psovao Vedrana na utakmici protiv nas predstavlja sve tuzlake ili navijace Slobode ? Svakako da je ovo lijepa gesta naseg kluba kao i prije par godina kada je u ime naseg kluba cvijece donio Amer Bekic.Chinaglia je napisao/la:ovo zbog onog retarda sto je pisao po Kapiji, pa kao da se pokaze prava slika sarajlija itdmiky_hz je napisao/la:
iskreno, meni je to bezvezno, ono kada je Almir Bekic u ime kluba odao pocast zrtvama je vec drukcije
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svake godine se ovo radi pred utakmicu Sloboda - Sarajevo, ne budi glup.Chinaglia je napisao/la:ovo zbog onog retarda sto je pisao po Kapiji, pa kao da se pokaze prava slika sarajlija itdmiky_hz je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lijepa gesta sarajlija..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.