Ne zna se koji su gori.Nixon je napisao/la:Ova dvojica su nešto poput onih sa OBN-a, što kečere komentarišu

Ne zna se koji su gori.Nixon je napisao/la:Ova dvojica su nešto poput onih sa OBN-a, što kečere komentarišu
IstinaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja volim slusat ovu dvojicu ismijem se uvijekbolje da se sale nego da grijese i da se izvinjavaju pola utakmice
harry_90 je napisao/la:Meni nema gore recenica kad se prenosi liga prvaka,ili svjetsko prvenstvo u kosarci kad kazu da ostanem uz tv ako zelim saznati rezultat nekog meca.
rob do bagro je napisao/la:Sutra pocinje Bahina era komentarisanja repke, opet.
Bice ti u Zetri tako sam ja cuo, sad ne znam gdje jos ima, malo se raspitas po mahali i nadjes neko fin lokal, odes sa drutsvom i uzivas u Bahinim komentarima.samir_tm87 je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Sutra pocinje Bahina era komentarisanja repke, opet.
samo nez gdje cu gledat al et
Imaš na Free zone ako ti je ADSl.rob do bagro je napisao/la:Bice ti u Zetri tako sam ja cuo, sad ne znam gdje jos ima, malo se raspitas po mahali i nadjes neko fin lokal, odes sa drutsvom i uzivas u Bahinim komentarima.samir_tm87 je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Sutra pocinje Bahina era komentarisanja repke, opet.
Imaš na Free zone ako ti je ADSl.
imabrazzo je napisao/la:Imaš na Free zone ako ti je ADSl.
jel ozbiljno ima na free zoni?
rob do bagro je napisao/la:Bice ti u Zetri tako sam ja cuo, sad ne znam gdje jos ima, malo se raspitas po mahali i nadjes neko fin lokal, odes sa drutsvom i uzivas u Bahinim komentarima.samir_tm87 je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Sutra pocinje Bahina era komentarisanja repke, opet.
samir_tm87 je napisao/la:nisi u toku drama
TV1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.