Damir Džumhur
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Damir Džumhur
Mec je bio prikazan tvu. znaci negdje se moze skinuti njega utamica? Gdje?
Ima li neki tenis-torrent sajt ili slicno.
Bas je to lijepo imati u arhivi.
Ima li neki tenis-torrent sajt ili slicno.
Bas je to lijepo imati u arhivi.
Čestitke Damiru na bronzi. Meč je završen rezultatom 7:5 6:1.
Idemo dalje, sjajni Damire...
Idemo dalje, sjajni Damire...

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Pinki tm`87
- Kontakt:
O tome ti sve vrijeme pričam.Pinki tm`87 je napisao/la:Ne navija lik' dzabe za Zeljeznicar

FEDERER= KLOC
Bravo Damire. Na seniorskoj olimpijadi nikad nismo uzeli medalju koliko ja znam, a evo u juniorskoj je Dzumhur to sredio iz prvog pokusaja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
čestitke za Damira, nije mala svar osvojiti bronzu.
žalim ti puno sreće u karijeri, pa da te nekad gledamo da daleko doguraš na Wimbldonu
žalim ti puno sreće u karijeri, pa da te nekad gledamo da daleko doguraš na Wimbldonu

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
samo tako nastavi Damke... 

Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
- Barca u srcu
- Kontakt:
Čestitke Damire.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=VsNwi9zq ... ure=search
Evo i isjecaka iz jednog od uvodnih meceva
BosnaE
Svaka ti čast Damire samo nastavi ovako 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Cestitke Damire 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ima li jos?newton_heath_lyr je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=VsNwi9zq ... ure=search
Ministarstvo kulture i sporta FBiH
5.000 KM teniseru Damiru Džumhuru
Federalno ministarstvo kulture i sporta donijelo je Odluku da najboljem mladom bh. sportisti, teniseru Damiru Džumhuru dodijeli 5.000 KM za postignute dosadašnje uspjehe, osvajanje titule evropskog juniorskog prvaka i bronzane medalje na Olimpijadi mladih u Singapuru, saopćeno je danas iz Ministarstva.
Ministar kulture i sporta FBiH Gavrilo Grahovac vjeruje da će Damir Džumhur postati teniser svjetske klase, ako mu se osigura optimalni uvjeti za trenažni proces.
U želji da se evropskom juniorskom prvaku i osvajaču bronzane medalje na Olimpijadi mladih u Singapuru osiguraju adekvatni uvjeti za rad i takmičenje, Federalno ministarstvo kulture i sporta je podnijelo inicijativu i prijedlog Vladi FBiH da obaveže BH Telecom d.d. Sarajevo da potpiše sponzorski ugovor s Damirom Džumhurom o finansiranju priprema i takmičarskih nastupa do olimpijskih igara u Londonu 2012.
Ministarstvo kulture i sporta FBiH čestita teniseru i njegovom treneru na postignutim rezultatima i vjeruje da će Džumhur i u narednom periodu dostojno predstavljati našu zemlju i ostvarivati rezultate koji će mu osigurati učešće na ljetnim olimpijskim igrama 2012., saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.
5.000 KM teniseru Damiru Džumhuru
Federalno ministarstvo kulture i sporta donijelo je Odluku da najboljem mladom bh. sportisti, teniseru Damiru Džumhuru dodijeli 5.000 KM za postignute dosadašnje uspjehe, osvajanje titule evropskog juniorskog prvaka i bronzane medalje na Olimpijadi mladih u Singapuru, saopćeno je danas iz Ministarstva.
Ministar kulture i sporta FBiH Gavrilo Grahovac vjeruje da će Damir Džumhur postati teniser svjetske klase, ako mu se osigura optimalni uvjeti za trenažni proces.
U želji da se evropskom juniorskom prvaku i osvajaču bronzane medalje na Olimpijadi mladih u Singapuru osiguraju adekvatni uvjeti za rad i takmičenje, Federalno ministarstvo kulture i sporta je podnijelo inicijativu i prijedlog Vladi FBiH da obaveže BH Telecom d.d. Sarajevo da potpiše sponzorski ugovor s Damirom Džumhurom o finansiranju priprema i takmičarskih nastupa do olimpijskih igara u Londonu 2012.
Ministarstvo kulture i sporta FBiH čestita teniseru i njegovom treneru na postignutim rezultatima i vjeruje da će Džumhur i u narednom periodu dostojno predstavljati našu zemlju i ostvarivati rezultate koji će mu osigurati učešće na ljetnim olimpijskim igrama 2012., saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naš junior Damir Džumhur nastavlja sa odličnim nastupima i u Kanadi (Repentigny, G-1, tvrda podloga). Nakon što je juče osigurao četvrtfinale dubla, danas je to isto uradio i u singlu. Dakle, savladao je Egipćanina Karima Hossama, u dva seta - 6:2, 7:6(5) - i sad će opet igrati protiv svog dubl-partnera (8) Mate Pavića, iz Hrvatske.
Četvrtfinale dubla se takođe igralo isti dan danas, ali u kasnom terminu, a Damir i Mati su bili sigurni protiv tima (7) Mate Delić (CRO) / Lukas Vrnak (CZE) - 6:2, 6:1. Za prolaz u finale igrat će protiv slovačkog tima (4) Filip Horansky / Jozef Kovalik.
Rezultati:
Singl:
1.kolo: by
2.kolo:Daniel Mccall-SAD (ITF,168) 6-4,2-6,6-3
3.kolo:Karem Hossam-EGIPAT (ITF,84) 6-2,7-6
Četrifinale:Mate Pavić-HRVATSKA (ITF,20)
Dubl:
Partner (Mate Pavić-Hrvatska)
1.kolo:by
2.kolo:Belfer/Skripnik ISR 6-0,6-2
Četrifinale:Delić CRO/Vrnak CZE 6-2,6-1
Četvrtfinale dubla se takođe igralo isti dan danas, ali u kasnom terminu, a Damir i Mati su bili sigurni protiv tima (7) Mate Delić (CRO) / Lukas Vrnak (CZE) - 6:2, 6:1. Za prolaz u finale igrat će protiv slovačkog tima (4) Filip Horansky / Jozef Kovalik.
Rezultati:
Singl:
Dubl:
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Bravo momce samo gazi 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kada pocinje US Open za juniore?Ja sam mislio paralelno sa seniorima. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Negdje sam procitao da ce krenuti u nedjelju,mozda ponedjeljak.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Na Wimbledonu i Rolland Garosu turnir za juniore pocinjao negdje oko cetvrfinala za seniore mislim, a sad bi trebalo isto valjda, al nisam siguranDevil je napisao/la:Kada pocinje US Open za juniore?Ja sam mislio paralelno sa seniorima.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Gdje nalazis sve opve informacije.?Johnyx95 je napisao/la:Naš junior Damir Džumhur nastavlja sa odličnim nastupima i u Kanadi (Repentigny, G-1, tvrda podloga). Nakon što je juče osigurao četvrtfinale dubla, danas je to isto uradio i u singlu. Dakle, savladao je Egipćanina Karima Hossama, u dva seta - 6:2, 7:6(5) - i sad će opet igrati protiv svog dubl-partnera (8) Mate Pavića, iz Hrvatske.
Rezultati:
Singl:
Dubl:
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Zrijeb u juniorskoj konkureniciji je 6.septembra.Devil je napisao/la:Kada pocinje US Open za juniore?Ja sam mislio paralelno sa seniorima.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.