NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ajde jos malo, pobjeda zlata vrijedna
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
TAKO JEEEEEEEEEEEE
Bravo momci, nek smo i mi nekog dobili u gostima
Bravo momci, nek smo i mi nekog dobili u gostima
HRHB
HRHB
-
AlexisSB96
- Kontakt:
Bravo momci !!!

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Dvije velike stvari smo napravili napokon, velika pobjeda u gostima NAPOKON, druga, nakon sto smo gubili u gostima okrecemo rezultat!
Bravo, cestitke momcima!
SAMO ŠIROKI!
Bravo, cestitke momcima!
SAMO ŠIROKI!
NK Široki Brijeg
Bravo nogometasi, KK Bosna je sljedeca!
Odlična predstava nasih
Matić odličan, Dane isto..
Pozdrav za navijace iz Krupe
Matić odličan, Dane isto..
Pozdrav za navijace iz Krupe
Ovo je pobjeda vrijednija od 3 boda. Ostali smo u priključku sa Zrinjskim, malo ćemo se odvojiti od konkurencije jer se nadam porazima Borca, Mladosti pa i Sarajeva. Za Želju teško ali bi bilo odlično. Sada u Tuzlu i cijeneći moja očekivanja i želje bio bi zadovoljan sa bodom. Sjajna je ovo stvar. U drugom nam dijelu većina dolazi kući: Zrinjski, Željo, Sarajevo, Krupa. Prezadovoljan sam.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Vidis, ja bih se vise veselio pobjedi BorcaPERO1234 je napisao/la:Ovo je pobjeda vrijednija od 3 boda. Ostali smo u priključku sa Zrinjskim, malo ćemo se odvojiti od konkurencije jer se nadam porazima Borca, Mladosti pa i Sarajeva. Za Želju teško ali bi bilo odlično. Sada u Tuzlu i cijeneći moja očekivanja i želje bio bi zadovoljan sa bodom. Sjajna je ovo stvar. U drugom nam dijelu većina dolazi kući: Zrinjski, Željo, Sarajevo, Krupa. Prezadovoljan sam.
HRHB
HRHB
@Android dobro govori...
Uz 2 poraza Zrinjskog(malo vjerovatno) i nase 2 pobjede(lako moguce) mi smo pred derbi samo 2 boda iza njih. Dobitna kombinacija. Bas gledam sad malo utakmicu iz Mostara prije HKK,Borac igra hrabro,otvoreno i muski. Tako se treba postaviti,ne dopustit im slucajno da nametnu svoj ritam
Uz 2 poraza Zrinjskog(malo vjerovatno) i nase 2 pobjede(lako moguce) mi smo pred derbi samo 2 boda iza njih. Dobitna kombinacija. Bas gledam sad malo utakmicu iz Mostara prije HKK,Borac igra hrabro,otvoreno i muski. Tako se treba postaviti,ne dopustit im slucajno da nametnu svoj ritam
EKONNP
Odlican dan,pobjede HKK i NK,kiks lidera.
Ove sezone kup i prvenstvo od 12 utakmica uzeli 8 pobjeda. Zvuci odlicno.
Ove sezone kup i prvenstvo od 12 utakmica uzeli 8 pobjeda. Zvuci odlicno.
Samo jedno ime
- siroki1991
- Kontakt:
Za kolegu sa foruma: Ako si gledao utakmicu danas mogao si vidjeti doktorsku disertaciju Matica na temu: Zadnji vezni
. Fantasticna utakmica njega i Dane... Ostali momci takodjer na nivou
Naravno. Nekad valja i otici negdje pogledat koju utakmicu a ne samo laprdat po forumu glupostisiroki1991 je napisao/la:Za kolegu sa foruma: Ako si gledao utakmicu danas mogao si vidjeti doktorsku disertaciju Matica na temu: Zadnji vezni. Fantasticna utakmica njega i Dane... Ostali momci takodjer na nivou
Dakle kad Dane igra od prve minute, mi slavimo na gostovanjima, prvo kup pa danas prvenstvo
. Sabljicu, znas sta ti je raditi u Tuzli 
HRHB
HRHB
Evo iz Krupe na Vrbasu , Matić ubio ,Dane odličan ,Lončar dok je bilo snage ekstra, Dino već treći put na isti način zabija samo sad asistent nije bio J.Ćorić nego Menalo. Penal ko kuća na Menalu nije suđen i Čabraja iako je odigrao dobru tekmu žalosti što nije riješio situaciju 1-1 kod 1-2 . Odlično vođena utakmica i jako dobro odigrana a ovi što spominju menadžere i silom traženje pozicije za Matića dobro bi bilo malo da se samoiniciativno povuku sa foruma barem na dan dva dok se saberubrig je napisao/la:Naravno. Nekad valja i otici negdje pogledat koju utakmicu a ne samo laprdat po forumu glupostisiroki1991 je napisao/la:Za kolegu sa foruma: Ako si gledao utakmicu danas mogao si vidjeti doktorsku disertaciju Matica na temu: Zadnji vezni. Fantasticna utakmica njega i Dane... Ostali momci takodjer na nivou
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], ErosViverosViv i 240 gostiju.