Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Lik
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Lik » 14 okt 2017, 13:20

Chinaglia je napisao/la:niko nije duzan da polaze cvijece na mjesta gdje se desila tragedija, niti da uopste posjecuje ta mjesta, to je necija dobra volja i onaj koji ne dodje i ne oda pocast zrtvama, nije nista gori covjek od onog koji to ucini, medjutim, ovo je vec treci put (ako se ne varam), da iz FK Sarajevo za kratko vrijeme odaju pocast na Kapiji, sto je meni licno veoma glupo i degutantno i nema potrebe za tim, pocast se odaje na dan godisnjice ili u izvanrednim okolnostima

uostalom, kao sto sam i pretpostavio, ovaj potez ima veze s onim retardom koji je pisao po Kapiji, a sto je navedeno i u objavi na fb stranici FK Sarajevo, dakle, jednim dijelom jer se tu naslo ime njihove navijacke skupine, a drugim zato jer je taj retard iz Sarajeva, ili se tamo skoluje, nebitno, pa su htjeli pokazat da taj retard ne predstavlja niti navijace FK Sarajevo, niti grad Sarajevo

zamislite da ovo isto rade iz Zeljescara, Celika, Veleza, Mladosti itd, ucestalo kao iz FK Sarajevo, to bi bio cirkus zivi
Kakve gluposti valjaš, nema ovaj potez veze sa retardom onim. Šta ćeš reći za prva dva puta što su položili, da su uradili onako preventivno, veze ti nemaš dječače.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 14 okt 2017, 13:49

Chinaglia je napisao/la:niko nije duzan da polaze cvijece na mjesta gdje se desila tragedija, niti da uopste posjecuje ta mjesta, to je necija dobra volja i onaj koji ne dodje i ne oda pocast zrtvama, nije nista gori covjek od onog koji to ucini, medjutim, ovo je vec treci put (ako se ne varam), da iz FK Sarajevo za kratko vrijeme odaju pocast na Kapiji, sto je meni licno veoma glupo i degutantno i nema potrebe za tim, pocast se odaje na dan godisnjice ili u izvanrednim okolnostima

uostalom, kao sto sam i pretpostavio, ovaj potez ima veze s onim retardom koji je pisao po Kapiji, a sto je navedeno i u objavi na fb stranici FK Sarajevo, dakle, jednim dijelom jer se tu naslo ime njihove navijacke skupine, a drugim zato jer je taj retard iz Sarajeva, ili se tamo skoluje, nebitno, pa su htjeli pokazat da taj retard ne predstavlja niti navijace FK Sarajevo, niti grad Sarajevo

zamislite da ovo isto rade iz Zeljescara, Celika, Veleza, Mladosti itd, ucestalo kao iz FK Sarajevo, to bi bio cirkus zivi
Znam da si kreten al ovim si i sam sebe nadmasio

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 okt 2017, 14:12

mogu ja biti sta god, samo neka oni od Kapije ne prave ekskurziju i sve ce biti u redu
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 14 okt 2017, 17:15

Borac je očajan. :?

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 14 okt 2017, 17:50

Ko je drugi? [emoji41]
EKONNP

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 okt 2017, 17:57

Prvo onaj majmun je bio iz Ilijasa a ovi veze nemaju sa Sarajvom.Onog je trebalo namarat i stavit ga na kapiji da ga raja pljuje,gadza jajima,paradajzom a moze i jogurtom.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 14 okt 2017, 17:59

Zed98 je napisao/la:Borac je očajan. :?
Ne, nego je Zrinjski jedina ozbiljna ekipa trenutno u nasem takmicenju.. :/

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 14 okt 2017, 18:11

Jao tuzlanskih mesara. :shock:
- Zeljeznicar -

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 okt 2017, 18:14

Covjeku glavu razbiju i onda skandiraju "lopovi",sta je sa ovim ljudima :?: :?:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 okt 2017, 18:15

Ovaj start je bio za zatvora.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 okt 2017, 18:17

Eh bas sam se iznenadio.. :lol: :lol: :lol: Solinasi ponovo spustaju gace pitarima :tokralju: :tokralju:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 okt 2017, 18:18

Bice grcevita borba za trece mjesto izmedju bivsih velikana BiH fudbala.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 okt 2017, 18:19

Da je Slavko Petrovic trener svakog kluba protiv kojeg Sarajevo igra ,mozda bi se i titula uzela :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 14 okt 2017, 18:24

miky_hz je napisao/la:Da je Slavko Petrovic trener svakog kluba protiv kojeg Sarajevo igra ,mozda bi se i titula uzela :mrgreen:
Nudi nam se. :lol:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 14 okt 2017, 18:34

Jao, ono lokva krvi :lol: Ja dok nisam vidio snimak, mislio Radovac krvari tri litra lezi polumrtav i ambulanta leti kroz grad prema hitnoj da mu spasi zivot, a ono drzi se za glavu i napusta teren. Smanji dozivljaj komentatoru. :mrgreen:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 14 okt 2017, 19:03

Borac me je bas razocarao. Ocekivao sam tesku utakmicu,ali ovi momci nisu dosli igrati nogomet. Pratim nogomet vec 15 godina i dosad nisam vidio da se igraci jedne ekipe valjaju. U drugom poluvremenu doslovno svaki kontakt je zavrsio valjanjem po podu. Sve u svemu razocaravajuce. Antinogomet.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 okt 2017, 19:13

i meni je bezveze to valjanje,ocito ih je neko bez potrebe isprepedao tim zrinjskim,kao da je mancester :( ...sasvim prosjecna ekipa,koja je bila bolja prvo pol,ali nam u drugom pol nije priprijetila nijednom..u nadoknadi od 6 minuta je samo borac drzao loptu i prijetio,a imali smo i sansu utakmice pred kraj...

iako bih prije utakmice bod prihvatio objerucke,sad mi krivo sto smo se valjali a ne uzeli ovdje tri boda kad su nam se nudila ovako kao na tacni..
i iznenadjujuce smo dobro istrcali do kraja...svaka cast

aj borac!!

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 14 okt 2017, 19:17

Schlager je napisao/la:i meni je bezveze to valjanje,ocito ih je neko bez potrebe isprepedao tim zrinjskim,kao da je mancester :( ...sasvim prosjecna ekipa,koja nam u drugom pol nije priprijetila nijednom..u nadoknadi od 6 minuta je samo borac drzao loptu i prijetio,a imali smo i sansu utakmice pred kraj...

iako bih prije utakmice bod prihvatio objerucke,sad mi krivo sto smo se valjali a ne uzeli ovdje tri boda..

aj borac!!
Isti sam komentar imao,kao da su dosli igrati sa Real Madridom. U prvom poluvremenu je Zrinjski bio bolji i non-stop napadao,a u drugom poluvremenu je nastupio totalni antinogomet,a Borac je imao jedinu pravu priliku,kad je igrac izasao 1 na 1,a Piric obranio. Sve u svemu,misljenja sam da se u ovoj ligi moze igrati sa svima i nema potrebe za ovakvim valjanjem i sramocenjem samog sebe,a i kluba.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 okt 2017, 19:24

Radovac u bolnici zavrsio,prosao sa par savova,kaze Petrovic na poluvremenu nije faul za crvenog ,da se ovako svira kaze bilo bi 5-6 crvenih svaku utakmicu :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 okt 2017, 19:28

Izgleda je burek u Tz bio premastan pa naškodio igračima Slobodanke :rol: :urnebes:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.