Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovaj start je bio za zatvora.
Eh bas sam se iznenadio..
Solinasi ponovo spustaju gace pitarima

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bice grcevita borba za trece mjesto izmedju bivsih velikana BiH fudbala.
Da je Slavko Petrovic trener svakog kluba protiv kojeg Sarajevo igra ,mozda bi se i titula uzela 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nudi nam se.miky_hz je napisao/la:Da je Slavko Petrovic trener svakog kluba protiv kojeg Sarajevo igra ,mozda bi se i titula uzela
Jao, ono lokva krvi
Ja dok nisam vidio snimak, mislio Radovac krvari tri litra lezi polumrtav i ambulanta leti kroz grad prema hitnoj da mu spasi zivot, a ono drzi se za glavu i napusta teren. Smanji dozivljaj komentatoru. 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Borac me je bas razocarao. Ocekivao sam tesku utakmicu,ali ovi momci nisu dosli igrati nogomet. Pratim nogomet vec 15 godina i dosad nisam vidio da se igraci jedne ekipe valjaju. U drugom poluvremenu doslovno svaki kontakt je zavrsio valjanjem po podu. Sve u svemu razocaravajuce. Antinogomet.
i meni je bezveze to valjanje,ocito ih je neko bez potrebe isprepedao tim zrinjskim,kao da je mancester
...sasvim prosjecna ekipa,koja je bila bolja prvo pol,ali nam u drugom pol nije priprijetila nijednom..u nadoknadi od 6 minuta je samo borac drzao loptu i prijetio,a imali smo i sansu utakmice pred kraj...
iako bih prije utakmice bod prihvatio objerucke,sad mi krivo sto smo se valjali a ne uzeli ovdje tri boda kad su nam se nudila ovako kao na tacni..
i iznenadjujuce smo dobro istrcali do kraja...svaka cast
aj borac!!
iako bih prije utakmice bod prihvatio objerucke,sad mi krivo sto smo se valjali a ne uzeli ovdje tri boda kad su nam se nudila ovako kao na tacni..
i iznenadjujuce smo dobro istrcali do kraja...svaka cast
aj borac!!
Isti sam komentar imao,kao da su dosli igrati sa Real Madridom. U prvom poluvremenu je Zrinjski bio bolji i non-stop napadao,a u drugom poluvremenu je nastupio totalni antinogomet,a Borac je imao jedinu pravu priliku,kad je igrac izasao 1 na 1,a Piric obranio. Sve u svemu,misljenja sam da se u ovoj ligi moze igrati sa svima i nema potrebe za ovakvim valjanjem i sramocenjem samog sebe,a i kluba.Schlager je napisao/la:i meni je bezveze to valjanje,ocito ih je neko bez potrebe isprepedao tim zrinjskim,kao da je mancester...sasvim prosjecna ekipa,koja nam u drugom pol nije priprijetila nijednom..u nadoknadi od 6 minuta je samo borac drzao loptu i prijetio,a imali smo i sansu utakmice pred kraj...
iako bih prije utakmice bod prihvatio objerucke,sad mi krivo sto smo se valjali a ne uzeli ovdje tri boda..
aj borac!!
Radovac u bolnici zavrsio,prosao sa par savova,kaze Petrovic na poluvremenu nije faul za crvenog ,da se ovako svira kaze bilo bi 5-6 crvenih svaku utakmicu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- 7aprildomemoj
Izgleda je burek u Tz bio premastan pa naškodio igračima Slobodanke

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
e nek ih braca naguzise, pa im se vi uvlacite 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mehmedagic nije imao nikakve namjere da ga udari u glavu, niti je mogao ocekivati da ce ovaj krenuti glavom na loptu. Da se ovako nesto vamo sviralo za crveni, vec bi sudija bio suspendovan do kraja sezone.miky_hz je napisao/la:Radovac u bolnici zavrsio,prosao sa par savova,kaze Petrovic na poluvremenu nije faul za crvenog ,da se ovako svira kaze bilo bi 5-6 crvenih svaku utakmicu
Uglavnom, moglo je ovo proci i samo sa zutim kartonom, s obzirom na mjesto prekrsaja i okolnosti, ali eto, sudijska odluka je takva i steta sto je toliko uticala na utakmicu.

Jedan grad, jedna ljubav!
Široki Brijeg je najveći klub u BiH
Jel bio ofsajd na Otoci.Mokroguz je napisao/la:Jao, ono lokva krviJa dok nisam vidio snimak, mislio Radovac krvari tri litra lezi polumrtav i ambulanta leti kroz grad prema hitnoj da mu spasi zivot, a ono drzi se za glavu i napusta teren. Smanji dozivljaj komentatoru.
SRETAN BROJ - 1725
- svrakino1921
- Kontakt:
TUZLA CITY
- Osttribine
- Kontakt:
Stvarno ne razumijem ove tuzlake i standardno kmecanje na sudije kad igraju protiv sarajevskih klubova, frajer spuca Radovca nogom u glavu kazu normalan faul, nad Ahmetovicem diskutabilna situacija u Slobodinom 16-cu, zatim igranje rukom Slobodinog stopera u 16-cu. A tek vrijedjanje najuspjesnijeg trenera u historiji Slobode, covjeka koji je na klupi Slobode u par utakmica raskovao Sarajevo, fkt nejasno. Zasluzena nasa pobjeda koja je mogla biti i ubjedljivija.
**** te najbolji trener u historiji.
Sto ne spomenu diskutabilan ofsajd?
Mislim da i nije morao dati crveni, al eto ne zalim se.
Sto ne spomenu diskutabilan ofsajd?
Mislim da i nije morao dati crveni, al eto ne zalim se.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- TobeYarabi
- Kontakt:
frajer digao nogu 2 metra u zrak i spuco radovca nogom u glavu i za to dobio crveni, mogo ga je ubiti..sta je tu diskutabilno??? sto se tice sudije, bice suspendovan jer nam nije svirao 2 cista penalaGifron je napisao/la:Mehmedagic nije imao nikakve namjere da ga udari u glavu, niti je mogao ocekivati da ce ovaj krenuti glavom na loptu. Da se ovako nesto vamo sviralo za crveni, vec bi sudija bio suspendovan do kraja sezone.miky_hz je napisao/la:Radovac u bolnici zavrsio,prosao sa par savova,kaze Petrovic na poluvremenu nije faul za crvenog ,da se ovako svira kaze bilo bi 5-6 crvenih svaku utakmicu
Uglavnom, moglo je ovo proci i samo sa zutim kartonom, s obzirom na mjesto prekrsaja i okolnosti, ali eto, sudijska odluka je takva i steta sto je toliko uticala na utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.