Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nekako mi je bas cudno da su ga partije u Bundesligi poslale u reprezentaciju a ne partije u velikom Juventusu!!!!!!!
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- JuveSissoko
- Kontakt:
blago toj repki koja ima njega za beka,vidi se da su sad vrh,bas 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
sto jest jest, jedna stvar mu se ne smije zamjeriti.. svaki put se najezim kad on ubacuje..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Onda su i svi ostali igrace Italije po tebi na nivou Molinara?JuveSissoko je napisao/la:blago toj repki koja ima njega za beka,vidi se da su sad vrh,bas
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- JuveSissoko
- Kontakt:
kako ti to zakljuci???van gall je napisao/la:Onda su i svi ostali igrace Italije po tebi na nivou Molinara?JuveSissoko je napisao/la:blago toj repki koja ima njega za beka,vidi se da su sad vrh,bas
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
pa pogledaj i prouci malo svoju recenicu i dobit ces odgJuveSissoko je napisao/la:kako ti to zakljuci???van gall je napisao/la:Onda su i svi ostali igrace Italije po tebi na nivou Molinara?JuveSissoko je napisao/la:blago toj repki koja ima njega za beka,vidi se da su sad vrh,bas
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Pozz samo da pitam da li ce FTV ili HRT2 prenositi derbije Talijanske lige?
- alan_kardec
- Kontakt:
Mr.Ajax ! je napisao/la:Pozz samo da pitam da li ce FTV ili HRT2 prenositi derbije Talijanske lige?
Druže kakav ftv
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- sarajlija89
- Kontakt:
Sta je vise sa ovim talijanima..i od estonije gube
U 2010. jos uvijek nemaju pobjede..strasno

U 2010. jos uvijek nemaju pobjede..strasno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nemoj mi reci da ih gledassarajlija89 je napisao/la:Sta je vise sa ovim talijanima..i od estonije gube![]()
![]()
![]()
![]()
U 2010. jos uvijek nemaju pobjede..strasno![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- sarajlija89
- Kontakt:
a ne gledam...gledam nas normalno,RAI kodiran mozda bi i prebacio kad...ovako gledo sam malo stream pred kraj poluvremena..
Stvarno zalosno koliko su losi da od jedne estonije gube,bolji smo od njih sigurno u ovom trenutku al opet italija kao italija ce se sigurno kvalifikovat...
Stvarno zalosno koliko su losi da od jedne estonije gube,bolji smo od njih sigurno u ovom trenutku al opet italija kao italija ce se sigurno kvalifikovat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Kao druga naravno.sarajlija89 je napisao/la:a ne gledam...gledam nas normalno,RAI kodiran mozda bi i prebacio kad...ovako gledo sam malo stream pred kraj poluvremena..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Kao druga naravno.sarajlija89 je napisao/la:a ne gledam...gledam nas normalno,RAI kodiran mozda bi i prebacio kad...ovako gledo sam malo stream pred kraj poluvremena..
A da..vi ste s njima u grupi,ja zaboravio
cassano glavom nakon kornera za 1-1...sad sam vec preso na ovu tekmu
- sarajlija89
- Kontakt:
Opet korner,guzva..Bonucci 1-2

Estoniji se vraca proslo kolo kada su oni za dva minuta dali dva gola Faranima,samo su oni to radili u sudijskoj.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
hahahaa..neki navijac uletio..jao kako ga iznesose..ovo jos vidio nisam
vazna je ovo tekma za talijane....prvenstveno na psiholoskom planu,s obzirom da u 2010. nemaju pobjede

vazna je ovo tekma za talijane....prvenstveno na psiholoskom planu,s obzirom da u 2010. nemaju pobjede
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ja pomalo gledao italiju, ipak se bih pratila, i nisu ništa specijalno pokazali, golman kiksao kod gola, loše reagovao kod slobodnog udarca, imali estonci još 1-2 fine prilike, izjednačila italija poslije kornera pirlo nabacio-casano zabio glavom. za 2-1 isto korner s druge strane samo sad casano petom vraća loptu na 2-3 metra od gola i bonucci nije mogao promašiti sve i da je htio, igra ništa posebno, casano ubjedljivo najbolji, tek sad mi žao što se lippi pravio pametan i nije ga vodio na SP, još dobri bili pirlo, de rossi i bonucci, golman(sirigu čini mi se) loš, otkud on prije marchetija, pa i viviana?
igra nije ništa bolja nego na SP, al eto bolji su zasad za casana, valjda će prandeli ipak uspjeti to malo bolje uigrati i naći pravi sastav
igra nije ništa bolja nego na SP, al eto bolji su zasad za casana, valjda će prandeli ipak uspjeti to malo bolje uigrati i naći pravi sastav
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- sarajlija89
- Kontakt:
kao sto rekoh na psiholoskom planu je ovo bitna pobjeda...prva u 2010. uopste i prva za prandellija kao selektora..
Igra nije nesto al to je sad najmanje bitno,pobjeda je dragocjena ko suho zlato zaista...jer da su kiksali...sta bi tek bilo
Mislim da je marchetti povrijedjen,zato nije branio
Igra nije nesto al to je sad najmanje bitno,pobjeda je dragocjena ko suho zlato zaista...jer da su kiksali...sta bi tek bilo
Mislim da je marchetti povrijedjen,zato nije branio
zasto Storari ne brani?
al sad ozbiljno, tek je mjesec dana u Juventusu da bih ga volio.. ali ove partije koje sam ja vidio iz Juventusa su predobre.. momak fakat zna da odbrani dobre situacije..
i ubrzo ocekujem poziv za Giovinca.. Cezare mu je obecao poziv ukoliko bude dobre igrao, a proslo kolo je bio drugi najbolje ocjenjen igrac.. ima taj momak kvaliteta i odgovor onima koji kazu da nema novog Tottija i Del Piera..
al sad ozbiljno, tek je mjesec dana u Juventusu da bih ga volio.. ali ove partije koje sam ja vidio iz Juventusa su predobre.. momak fakat zna da odbrani dobre situacije..
i ubrzo ocekujem poziv za Giovinca.. Cezare mu je obecao poziv ukoliko bude dobre igrao, a proslo kolo je bio drugi najbolje ocjenjen igrac.. ima taj momak kvaliteta i odgovor onima koji kazu da nema novog Tottija i Del Piera..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- sarajlija89
- Kontakt:
Storrari je prosle godine bio najbolje ocjenjeni golman u serie A,stvarno je fantastican golman..al nazalost godine ga jbu...
taijani su odlucili napravit smjenu generacija,mada golmanska dob tu ne igra neku ulogu,golmani su ko vino obicno
...uostalom nastavili ovako,sigurno ce ga zvat..najbolji je golman uz buffona...
A za sebu...vec u prvoj tekmi za parmu je pokazao kakv je igrac,seba je cudo...siguran sam da ce obiljezit ovu sezono sto se tice talijana u serie A
taijani su odlucili napravit smjenu generacija,mada golmanska dob tu ne igra neku ulogu,golmani su ko vino obicno
A za sebu...vec u prvoj tekmi za parmu je pokazao kakv je igrac,seba je cudo...siguran sam da ce obiljezit ovu sezono sto se tice talijana u serie A
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.