DANTES je napisao/la:Pa bez obzira na sastav moramo igrati bunker jer bolje igrače za nešto više nemamo. A za taj bunker imamo. I baš ovi mladi igrači.. Mislim SMS da povuče loptu i da je Radonjiću i Andriji. Da baš njima. Ono Radonjić jeste dileja teška, ali se unormalio.. I ako nastavi da napreduje bio bi idealan za igru protiv super jakih. Andrija je bi svakako trebao biti u sastavu i to početnom... E sad ko da igra odbranu? Jer ovo sve je kriza. Nastasić kao fudbalski najpismeniji i najtalentovaniji i možda najbolji ne uliva povjerenje.. Šta reći o ostalim? Ustvari svi su poklonili bar po gol rivalima. Ali svi. Sem možda rukavine.. Onaj nesrećni Mitrović čak 3 mislim. Kolarov 1. Matija 1. Maksimović možda 2. E da Vuković nije nijedan. Ono što se često smetne sa uma da odbrana ne počinje od štopera i bekova, već od vezanih igrača. Tu bi bilo bitno da Fejsa bude zdrav.
+1
Mi moramo da shvatimo da smo limitirani. Da treba traziti kako kao cjelina da sto bolje prodjemo.
U periodu od 1988. do 1998. mogao nam je selektor biti i Pera Djetlic - plasirali bi se na EP/SP...
Imamo talente - al' ne moze se preko noci kuca pravit'...
Nas narod zivi u proslosti. Hocemo da izgledamo kao Barsa/Spanci, jer mi smo ''evropski Brazilci''!
Daleko je Brazil braco Srbi... Al' Grci su nam pred nosem... 5-6. po talentu na Balkanu, 1. po rezultatima u ovom vijeku...
Neznalice truckaju da ih je Otto ''motivisao'' i gle cuda! Ama nije! Grci su 1998. bili U-21 vicesampioni Evrope! Spanci prvaci...
Ta generacija je sazrijevala 6-7 godina. Kalila se po grckim klubovima. Oli i PAO igrali 1/4 finale CL, a Grcka imala 3 kluba u CL... Otto je zaveo dodatno celicnu disciplinu... + znalac i stari lisac...
Bez igrackog kvaliteta ne pomaze ti ni Frojd da se digne iz groba... Ako ga nisu kremirali...
2013. smo bili U-19 prvaci pod Drulovicem. Uz Mitra, okosnicu tima cinili Rajkovic, Veljkovic, SMS, Maksimovic, Gacinovic... Nije Paunovic njih izvukao iz rukava. Oni su i bez njega znali da vrijede...