Taj ti nije kinezTobeYarabi je napisao/la:Jel igro onaj kinez za zrinjski?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Japanac, kinez isto jeHarrison je napisao/la:Taj ti nije kinezTobeYarabi je napisao/la:Jel igro onaj kinez za zrinjski?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- TobeYarabi
- Kontakt:
kinez iz vijetnamaavenija je napisao/la:Japanac, kinez isto jeHarrison je napisao/la:Taj ti nije kinezTobeYarabi je napisao/la:Jel igro onaj kinez za zrinjski?
To nije tocno. Hrvati igraju i u Njemackoj, Austriji, Canadi, Cileu, Australiji...Sto ne u BiH, a ovo je i na papiru i njihova drzava?MortemHz je napisao/la:Hrvati igraju u hrvatskoj ligi tako da je nemoguce spojiti to dvoje.penke je napisao/la:Hrvati za 1.mjesto,Sarajlije za 3.mjesto ove godine
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Jos je gore kad navijače vrate iz nekih glupih razloga znaci ja uzmem dan slobodno i jedva ga dobijem i na kraju nas vrati...Sariel je napisao/la:druze sve cisto. i bez crbvenog lose je izgledalo s nase strane.Osttribine je napisao/la:Stvarno ne razumijem ove tuzlake i standardno kmecanje na sudije kad igraju protiv sarajevskih klubova, frajer spuca Radovca nogom u glavu kazu normalan faul, nad Ahmetovicem diskutabilna situacija u Slobodinom 16-cu, zatim igranje rukom Slobodinog stopera u 16-cu. A tek vrijedjanje najuspjesnijeg trenera u historiji Slobode, covjeka koji je na klupi Slobode u par utakmica raskovao Sarajevo, fkt nejasno. Zasluzena nasa pobjeda koja je mogla biti i ubjedljivija.
samo se moze cestitat i do iduceg puta..
jedini minus opet policiji i izvlacenju gostujucih navijaca prije kraja..na stranu svi antagonizmi..ovo nema vise nikakvog smisla..
ostavi ljude do kraja ebala ga majka,,neko to plati..
.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vi ste tih prvih 5 minuta usli bolje u utakmicu, ko zna sta bi bilo bez crvenog. Mi jesmo bili dosta bolji ali ne zaboravi Sari da je bilo 10v11 na terenu 80+ minuta. To nije mala stvar.mikel48 je napisao/la:Jos je gore kad navijače vrate iz nekih glupih razloga znaci ja uzmem dan slobodno i jedva ga dobijem i na kraju nas vrati...Sariel je napisao/la:druze sve cisto. i bez crbvenog lose je izgledalo s nase strane.Osttribine je napisao/la:Stvarno ne razumijem ove tuzlake i standardno kmecanje na sudije kad igraju protiv sarajevskih klubova, frajer spuca Radovca nogom u glavu kazu normalan faul, nad Ahmetovicem diskutabilna situacija u Slobodinom 16-cu, zatim igranje rukom Slobodinog stopera u 16-cu. A tek vrijedjanje najuspjesnijeg trenera u historiji Slobode, covjeka koji je na klupi Slobode u par utakmica raskovao Sarajevo, fkt nejasno. Zasluzena nasa pobjeda koja je mogla biti i ubjedljivija.
samo se moze cestitat i do iduceg puta..
jedini minus opet policiji i izvlacenju gostujucih navijaca prije kraja..na stranu svi antagonizmi..ovo nema vise nikakvog smisla..
ostavi ljude do kraja ebala ga majka,,neko to plati..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To što će se desit eventualno frka ne opravdava stanje u kojem možeš gledati tekmu nekih 50 minuta. Može frka bit i u 2./89. minuti, jednako kao i u 42. Evidentno se radi o naredbama visoke politike, jer nikom ovdje ne odgovora da se bilo šta normalizuje. Uđi u glavu prosječnog navijača koji redovno ide po gostovanjima. Kad imaš 10 pretresa od tačke A do tačke B, torturu pri ulasku, stalno držanje tenzije na maks prilikom boravka na tribini, realno je za očekivat da su navijači našpanovani, i da im malo treba da naprave belaj. Ne opravdavam ih, ali razumijem 100%. Svi MUP-ovi imaju itekako kapacatitet da odlično obezbijede svaku tekmu, ali to nije u interesu foteljaša.Virtu4l je napisao/la:Koja bolan preseravanja, pa jesu li vaši prije samo godinu dana ničim izazvani napravili frku na Tušnju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
RichmanBiH
- Kontakt:
A to je sranje nigdje na svijetu nije nego samo ovdjebu ovoj medjedskoj zemlji gdje se prvenstvo igra radi sudija I murije.
UPRAVA NAPOLJE!
Šta ti znaš šta ima na svijetu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ti si pravo nezdrav!MortemHz je napisao/la:Hrvati igraju u hrvatskoj ligi tako da je nemoguce spojiti to dvoje.penke je napisao/la:Hrvati za 1.mjesto,Sarajlije za 3.mjesto ove godine
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Procitajte ostali sta Zele navijaci Celika u danasnjoj tekmi,a ja isti stari glupan im davo podrsku i to kakvu,i sad se pitam jesam li glup,naivan ili posenilijo.
Ti si jedini ali jedini frajer koji je svo vrijeme frajerski bio na strani Čelika proljetos. To zaista cijenim. Ali nažalost neću reći da si jedini ali u velikoj manjini. Svi ostali, "bombaši" nikad za nikad neće bit dobrodošli u Zenici. Ni kod mene ni kod bilo koga drugog. Karakterno,seljačkom demagogijom i ponašanjem ste to zaslužili. Sportski pozdrav.Alipasino je napisao/la:Procitajte ostali sta Zele navijaci Celika u danasnjoj tekmi,a ja isti stari glupan im davo podrsku i to kakvu,i sad se pitam jesam li glup,naivan ili posenilijo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ovo jednostavno nije istina. Prvi ja sam pitao moze li se kako clanstvo uplatiti sa strane.samocelik je napisao/la:Ti si jedini ali jedini frajer koji je svo vrijeme frajerski bio na strani Čelika proljetos. To zaista cijenim. Ali nažalost neću reći da si jedini ali u velikoj manjini. Svi ostali, "bombaši" nikad za nikad neće bit dobrodošli u Zenici. Ni kod mene ni kod bilo koga drugog. Karakterno,seljačkom demagogijom i ponašanjem ste to zaslužili. Sportski pozdrav.Alipasino je napisao/la:Procitajte ostali sta Zele navijaci Celika u danasnjoj tekmi,a ja isti stari glupan im davo podrsku i to kakvu,i sad se pitam jesam li glup,naivan ili posenilijo.
Maloprije sam citao tvoj post na vasoj temi: "polomiti stoku kad cemo vec izgubiti" nije rijecnik jednog navijaca iz kopa.
Sad i ja kazem UGASILI SE DABOGDA.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Imali igdje prenosa narode?
1. Ja nisam iz kopa
2. Vaše parole, bombe i mnogo toga dokazuje da ste stoka
2. Vaše parole, bombe i mnogo toga dokazuje da ste stoka
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Vidim da nisi. Ni iz kopa, niti iz Zenice...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
razbije glavu igracu Celika- hrabar start
razbije glavu igracu Sarajeva- krvnicki
ma idi vise u pm hahahahaha
nego u razmaku od 10-ak dana: Druga liga federacije- sudija udaren, Prva liga federacije- igraci sjede na travi, Premijer liga- cirkus se nastavlja iz kola u kolo.. Reprezentacija nema stadiona i ispala iz svih mogucih takmicenja.
Gdje su sad kolumne "novinara", gdje su pitanja ko i kako i u kojem pravcu vodi ovo takmicenje.
gdje sad onaj vrli novinar sto je u-21 reprezentativca pitao jel prodao utakmicu Zrinjskom da postavi koje pitanje?
il ne smiju jer lete s njima u avionu ?
razbije glavu igracu Sarajeva- krvnicki
ma idi vise u pm hahahahaha
nego u razmaku od 10-ak dana: Druga liga federacije- sudija udaren, Prva liga federacije- igraci sjede na travi, Premijer liga- cirkus se nastavlja iz kola u kolo.. Reprezentacija nema stadiona i ispala iz svih mogucih takmicenja.
Gdje su sad kolumne "novinara", gdje su pitanja ko i kako i u kojem pravcu vodi ovo takmicenje.
gdje sad onaj vrli novinar sto je u-21 reprezentativca pitao jel prodao utakmicu Zrinjskom da postavi koje pitanje?
il ne smiju jer lete s njima u avionu ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
svaka cast ovom golmanu!!! igrac utakmice vec sada... spasio celik 4-5 puta vec...
45515
Dabogda vam zadnje kolo odlucivalo o ostanku u ligi,ima da mi navijaci platimo nase da vas razmontiraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.