FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hairlahović je jako zanimljiv igrač... mora nekada i krenuti da ulazi 

-
- Kontakt:
Nema se sta analizirati. Ljudi nas pokrali i to je to. Oteli nam bodove
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Mačka za diplomatske odnose i druženja te ruke pomirenja i razmjene dresovakatarakta je napisao/la:Vratit AH, Macka ostavit za organizaciju i trazenje ovih lokalnih sponzora, ostavit Menproma i Bonyja. Sutnut sportskog direktora i nac neko pravo fudbalsko ime, sa renomeom i gospodina. Liga za prvaka je sada naucna fantastika, ali ako prezivimo Kup do zime dovest neka ozbiljna pojacanja. Bokove, desetku. Salihovica i njemu slicne poslati u neku drugu ligu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
iznenadila me je odluka da Slavko stavi Smajica na krilo, al volio bih to vidjeti i protiv Sirokog, druga opcija bio bi Husic, no to je vapaj za pomoc i dokaz koliko je lose selektirana ekipa, al sve sto je moglo lose krenuti ove sezone, krenulo je jbg, al ne moze me niko ubjedit da ekipa nije mogla i ne moze bolje
uhaka nas Hare samo tako, dobro smo poceli tekmu, eto i sam Slavko je to rekao...
uhaka nas Hare samo tako, dobro smo poceli tekmu, eto i sam Slavko je to rekao...
Intiman razgovor

Šta se ovdje kuha ybt
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
SLAVKO CIGANE ODLAZI IZ SLOBODE
wobly92 je napisao/la:Šta se ovdje kuha ybt

Os da ti kazem

Hej gledam ovu sliku I kontam sebi, Ako se Husic vrati (cuj ako ),imacemo dva sisoja u ekipi

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
cccc jesi nekiChinaglia je napisao/la:SLAVKO CIGANE ODLAZI IZ SLOBODE

DRŽAVA TUZLA!!
usljo kao i ovaj s kim sjedi, od subote krece **** mame Samprasu s tribinaNjonjoVam je napisao/la:cccc jesi neki :lol: :lol: :lol: pa nemoj nam sve otjerat iz svetinje!!Chinaglia je napisao/la:SLAVKO CIGANE ODLAZI IZ SLOBODE
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovako ni sa Mackom nije blizakKa5an je napisao/la:Intiman razgovor

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
iza il ispredtuzlak1987 je napisao/la:Ma nije bio, iz drugog ugla ovaj pola metra metar iza naseg igraca :sick:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Iza Salihovica..Chinaglia je napisao/la:iza il ispredtuzlak1987 je napisao/la:Ma nije bio, iz drugog ugla ovaj pola metra metar iza naseg igraca
Sta ce se kuhati dosao kod poslodavca. Pa AH ga je postavio i aminovao. Ja sam mislio da si ti malo upućeniji ili se samo predstavljaš takowobly92 je napisao/la:Šta se ovdje kuha ybt
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa upucen u stvari koje se i objave u medijima kao i ja. Znam i ja sve oko Slobode sto se desi, a izadje u medije ali 99% ljudi ne zna za ove stvari iza zavjese i sta se uopste tu desava. Tako da se vecina iznenadi kada vidi ovakvu sliku i konta sta se tu zbivaHitman22 je napisao/la:Sta ce se kuhati dosao kod poslodavca. Pa AH ga je postavio i aminovao. Ja sam mislio da si ti malo upućeniji ili se samo predstavljaš takowobly92 je napisao/la:Šta se ovdje kuha ybt

Ma nije Slavkan znao odmah ko ga placa pa mu je pojašnjeno. Takve pikanterije nisu značajne medijima koje ti čitaštuzlak1987 je napisao/la:Pa upucen u stvari koje se i objave u medijima kao i ja. Znam i ja sve oko Slobode sto se desi, a izadje u medije ali 99% ljudi ne zna za ove stvari iza zavjese i sta se uopste tu desava. Tako da se vecina iznenadi kada vidi ovakvu sliku i konta sta se tu zbivaHitman22 je napisao/la:Sta ce se kuhati dosao kod poslodavca. Pa AH ga je postavio i aminovao. Ja sam mislio da si ti malo upućeniji ili se samo predstavljaš takowobly92 je napisao/la:Šta se ovdje kuha ybt
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ti? Mislio? De, ne lupaj.Hitman22 je napisao/la:Sta ce se kuhati dosao kod poslodavca. Pa AH ga je postavio i aminovao. Ja sam mislio da si ti malo upućeniji ili se samo predstavljaš takowobly92 je napisao/la:Šta se ovdje kuha ybt
Čaršijska varalice.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.