Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

uNbx
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la uNbx » 15 okt 2017, 22:06

Dabogda je vazda tako osvajali. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 15 okt 2017, 23:12

Je li moguće da je ovo sudio kao penal protiv Mladosti???
Pa dokle više sve vam yebem?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 okt 2017, 23:20

uNbx je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Koja bolan preseravanja, pa jesu li vaši prije samo godinu dana ničim izazvani napravili frku na Tušnju.
slika
To što će se desit eventualno frka ne opravdava stanje u kojem možeš gledati tekmu nekih 50 minuta. Može frka bit i u 2./89. minuti, jednako kao i u 42. Evidentno se radi o naredbama visoke politike, jer nikom ovdje ne odgovora da se bilo šta normalizuje. Uđi u glavu prosječnog navijača koji redovno ide po gostovanjima. Kad imaš 10 pretresa od tačke A do tačke B, torturu pri ulasku, stalno držanje tenzije na maks prilikom boravka na tribini, realno je za očekivat da su navijači našpanovani, i da im malo treba da naprave belaj. Ne opravdavam ih, ali razumijem 100%. Svi MUP-ovi imaju itekako kapacatitet da odlično obezbijede svaku tekmu, ali to nije u interesu foteljaša.
Neooravdavam izbacivanja ali de bgt...ti "navijači" samo zbog svog izgleda treba da budu privedeni ali eto prave belaje radi pretresa...ma hajte molim vas. Ovo mislim na sve klubove tj njihove "fanove"
=\_1921_/=

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 15 okt 2017, 23:44

Gledam ovaj pregled kola. U izvjestaju govori novinar o penalu za Široki, a kamera snima prazan teren, situacije nigdje. I naravno Elčić uzima 4 situacije da analizira gdje su 3 jasne svima i samo vrijeme gubi potvrđujući ono sto svi znaju, a za penal Širokog nigdje nista. Ovo je u rangu onog kad likovi od 5-6 golova nisu 2 snimili, prije 2-3 sezone. Cirkus se nastavlja. Liga ide ogromnim koracima ka gorem.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 15 okt 2017, 23:50

Pa ovaj Suko nije ni skonto da Salcinovic nije ni počeo utakmicu. Hladno frajer govori
2-3x Salcinovic, a s loptom neki drugi igrac

Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 16 okt 2017, 00:08

brig je napisao/la:Gledam ovaj pregled kola. U izvjestaju govori novinar o penalu za Široki, a kamera snima prazan teren, situacije nigdje. I naravno Elčić uzima 4 situacije da analizira gdje su 3 jasne svima i samo vrijeme gubi potvrđujući ono sto svi znaju, a za penal Širokog nigdje nista. Ovo je u rangu onog kad likovi od 5-6 golova nisu 2 snimili, prije 2-3 sezone. Cirkus se nastavlja. Liga ide ogromnim koracima ka gorem.
Zalosno al istinito...tako ti je kad se spoje amaterizam, neznanje i jos svasta nesto...
Mi se lagano vracamo prijenosima uz radio, koji opet nema pokriven signal u cijeloj zemlji....koja romantika :facepalm:

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 16 okt 2017, 00:14

brig je napisao/la:Gledam ovaj pregled kola. U izvjestaju govori novinar o penalu za Široki, a kamera snima prazan teren, situacije nigdje. I naravno Elčić uzima 4 situacije da analizira gdje su 3 jasne svima i samo vrijeme gubi potvrđujući ono sto svi znaju, a za penal Širokog nigdje nista. Ovo je u rangu onog kad likovi od 5-6 golova nisu 2 snimili, prije 2-3 sezone. Cirkus se nastavlja. Liga ide ogromnim koracima ka gorem.
Liga gofnara. Realno, kada uzmes u obzir da Siroki sa sitnom lovom bude u vrhu, i bolje da je gora.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 okt 2017, 00:24

Jel ko gledao sportski, je li bio penal?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 16 okt 2017, 07:14

Izvjestaji iz Krupe vazda ocajni ,prvo kamerman se zajebaje nije skoncentrisan,a drugo ko da digitronom snima.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 16 okt 2017, 09:17

Liga se igra radi sudija i murije.
UPRAVA NAPOLJE!

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 16 okt 2017, 09:33

GradKamena1 je napisao/la:Izvjestaji iz Krupe vazda ocajni ,prvo kamerman se zajebaje nije skoncentrisan,a drugo ko da digitronom snima.
U Krupi snimaju kao rat u Kongu, Zairu. Bezpixelna.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 16 okt 2017, 12:48

samocelik je napisao/la:Željo daleko kompletnija,kvalitetnija i sposobnija ekipa. Bez dileme zaslužena pobjeda. Glupo je čitati ovakve komentare. Dva igrača Želje izašla zbog povrede. Onaj drugi povrijeđeni istego mišić jer je ružno stao. Ako već vi napadate, onda trebate prokomentarisati 3. pogodak, kada 3 igrača Čelika nakon borbe leže, to se sve primjeti nastavi se igrat i ruku na srce postigne sjajan gol. Bilo kako bilo suđenje ispod nivoa, utakmica kao utakmica ništa nije ponudila, navijačke skupine goli ****. Još jedna primjer kako smo mi svi idijoti koji pratimo.
Želji čestitke na bodovima.
Btw Čelik počeo sa 10 igrača utakmicu, sudija nije dozvolio odmah Duvnjaku da igra, ali za 3 minute je ušao regularno?? :crazy:
Nije navikao na dobar teren.. jbg, navikli po oranici trčat :D

Muko moja, kako nam je jadna liga :facepalm: :damn:
Pravda za flash-a!!!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 okt 2017, 18:36

samo u bih..nije pl, ali je zanimljivo :lol: :lol:
Naime u 35. minutu kod rezultata 1:0 za Brdo, Јovanić je dosudio kazneni udarac za domaćina. Tada nastaje pravi stampedo prema arbitru iz Prnjavora, a prednjače Ostoja Došlov i Nemanja Јanković koji ga udaraju, po licu, grudima, leđima, iza vrata.
Utakmica je prekinuta, iako sudija nije svirao kraj, jer nije bio u stanju to da napravi. Nezvanično, Јovanić je završio u Kliničkom centru u Prijedoru na odjelu hirurgije, i nije životno ugrožen, ali je pretrpio velike povrede.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 okt 2017, 20:58

TobeYarabi je napisao/la:samo u bih..nije pl, ali je zanimljivo :lol: :lol:
Naime u 35. minutu kod rezultata 1:0 za Brdo, Јovanić je dosudio kazneni udarac za domaćina. Tada nastaje pravi stampedo prema arbitru iz Prnjavora, a prednjače Ostoja Došlov i Nemanja Јanković koji ga udaraju, po licu, grudima, leđima, iza vrata.
Utakmica je prekinuta, iako sudija nije svirao kraj, jer nije bio u stanju to da napravi. Nezvanično, Јovanić je završio u Kliničkom centru u Prijedoru na odjelu hirurgije, i nije životno ugrožen, ali je pretrpio velike povrede.
Znači zvanično utakmica još uvijek traje? :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 16 okt 2017, 22:47

Mislim da Sarajevo ako slicno odigra kao u TZ moze do boda u Mostaru. Ma da imam osjecaj cim Zrinjskom malo zapne da ce sudije da ,pomognu'. Mislim da ce i Zrinjski dosta teze dolaziti do bodova jer im je dosta islo preko Jovica a ne igra.par tekmi.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 okt 2017, 07:49

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Mislim da Sarajevo ako slicno odigra kao u TZ moze do boda u Mostaru. Ma da imam osjecaj cim Zrinjskom malo zapne da ce sudije da ,pomognu'. Mislim da ce i Zrinjski dosta teze dolaziti do bodova jer im je dosta islo preko Jovica a ne igra.par tekmi.
Ja mislim ako zeljescar odigra slicno kao u Zenici, moze do boda u Gabeli. :D

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 17 okt 2017, 10:24

fks74 je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Mislim da Sarajevo ako slicno odigra kao u TZ moze do boda u Mostaru. Ma da imam osjecaj cim Zrinjskom malo zapne da ce sudije da ,pomognu'. Mislim da ce i Zrinjski dosta teze dolaziti do bodova jer im je dosta islo preko Jovica a ne igra.par tekmi.
Ja mislim ako zeljescar odigra slicno kao u Zenici, moze do boda u Gabeli. :D
Teško , suci su namirisali lovu kod Luje...vidiš da je svako kolo penal za GOŠK, ono smetlje Kobiljar se zapetlja u one svoje erave noge i na nos , kaže Boro sve čisto...je.em ti ligu vaku :silent:
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 17 okt 2017, 12:39

anonymousHD je napisao/la:Po nogama, hahaha. Bio sam 10 metara od mjesta događaja.
Pa i na snimku se vidi kako frajer kreće da pada nakon sudara ramenima, kakve crne noge, nije ga dirno po nogama.
Istina, kontakta uopste nije bilo ali je penal cist jer je Ramovic igrac Zeljeznicara i kao takvom mu se niti jedan zenicki gubavac ne smije pribliziti na par metara inace ce biti iskljucen iz igre ili ce pak biti sviran jedanesterac.
Životni saputnik! 1921

RajaizSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la RajaizSarajeva » 17 okt 2017, 12:42

Je li iko osim mene vidio da ono žuto zeničko smeće(Mehić?) trebalo dobiti crveni karton u prvom poluvremenu? :o :o :o

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 17 okt 2017, 12:49

RajaizSarajeva je napisao/la:Je li iko osim mene vidio da ono žuto zeničko smeće(Mehić?) trebalo dobiti crveni karton u prvom poluvremenu? :o :o :o
Gledao sam snimku , pa frajer je u drugom pol.. imao tri cetiri prekrsaja za zuti , bas je bio ratoboran .

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []