Polako se slazu kocikce, a i kuglice.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I to makazicamaharry_90 je napisao/la:Stjepanovic dva gola za Slogu,sta ce nam,imamo mi Culuma propalogjeftiniji jbg,a to sto bezze uzima platu nije problem,iako je receno da nece dovoditi igrace koji ce samo doci da uzimaju novac
Hoce ga lijepi golovi,koliko se sjecam i Zelji je na Tusnju uvalio sa 20 metara gol kada smo dobili 2:0..al jbg dzaba mu kad je skup,imamo mi Culuma sad,kvalitetniji milion puta,jos nam i Zilkica dovedose,a otjerase najboljeg igraca Veselinovica i on je skup,plus mora se otvorit mjesto za igrace jednog menadzera koji izgleda ih lijepo gura,cim nemaju gdje,daj ih u Slobodu,al jbg kad mi nemamo covjeka sposobnog za transfere,pa nas je i dovelo do borbe za opstanak..staragarda je napisao/la:I to makazicamaharry_90 je napisao/la:Stjepanovic dva gola za Slogu,sta ce nam,imamo mi Culuma propalogjeftiniji jbg,a to sto bezze uzima platu nije problem,iako je receno da nece dovoditi igrace koji ce samo doci da uzimaju novac
...al skup,jbg
Daj nam City da se igramoooo75000 je napisao/la:Žrijebanje parova osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2017/18. bit će održano u sutra u 12 sati u hotelu Park u Vogošći.
Sto bi reko nas narod, suti navikat ćešSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Daj nam City da se igramoooo75000 je napisao/la:Žrijebanje parova osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2017/18. bit će održano u sutra u 12 sati u hotelu Park u Vogošći.
. ložiš nas. Nema šta . .Probisvjet je napisao/la:Nemojte nista nagadjati. Samo budite strpljivi. Bice to sve dobro. Deracemo guzove opet svima odreda.
Prije se zalijepe oviTuzlak04 je napisao/la:. ložiš nas. Nema šta . .Probisvjet je napisao/la:Nemojte nista nagadjati. Samo budite strpljivi. Bice to sve dobro. Deracemo guzove opet svima odreda.
Tuzlak04 je napisao/la:. ložiš nas. Nema šta . .Probisvjet je napisao/la:Nemojte nista nagadjati. Samo budite strpljivi. Bice to sve dobro. Deracemo guzove opet svima odreda.
pravi i sposobni ljudi se dogovore dok kazes "keks" :kafa:solinas je napisao/la:Pricaju,petljaju,pokusavaju pribliziti stavove,ali svejedno licno im yebem mater od JI,AH,pa svih ostalih.
Svaka Suljagi cast,ali ovo mi nesto.......da ga yebesChinaglia je napisao/la:pravi i sposobni ljudi se dogovore dok kazes "keks"solinas je napisao/la:Pricaju,petljaju,pokusavaju pribliziti stavove,ali svejedno licno im yebem mater od JI,AH,pa svih ostalih.![]()
Mrsko mi praviti sliku, al zamisli Azmira s njima u ovoj praznoj stolici...Ili ove ovdje sa slike gore u loži u Simin Hanu...A kako je krenulo tako će i da budeChinaglia je napisao/la:pravi i sposobni ljudi se dogovore dok kazes "keks"solinas je napisao/la:Pricaju,petljaju,pokusavaju pribliziti stavove,ali svejedno licno im yebem mater od JI,AH,pa svih ostalih.![]()
ne uklapa se u drustvo malo, ali odabrano :kafa:wobly92 je napisao/la:Mrsko mi praviti sliku, al zamisli Azmira s njima u ovoj praznoj stolici...Ili ove ovdje sa slike gore u loži u Simin Hanu...A kako je krenulo tako će i da bude :kafa:
Idi u k u r a c baProbisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic predlozio OV promjenu imena!